selam,Ado hocam vestel TV de cep telefonuyla wireles display yoluyla bağlantı yaptım ekran yansıtma iki defa olduktan sonra bağlantı numarası çıkmaya başladı giriyorum ama bağlanmıyor bağlandı diyor siyah ekran öylece bekliyor lütfen cozum
Hocam dediklerinizi yaptım ama hala ekran yansıtma yapmaya çalıştığımda pin çıkıyor giriyorum bağlantı kurtulamadı diyor başka alternatif çözümler var mıdır teşekkürler.selam,
öncelikle https://tavsiyeforumu.com/konu/mb97...izyonlarda-youtube-yukleniyor-hatasi-hk.3903/ güncellemesini yapınız, ardından tvyi ilk kuruluma alın kontrol ediniz
F fikoloji sorunum çözülmedi yardım lutfenHocam dediklerinizi yaptım ama hala ekran yansıtma yapmaya çalıştığımda pin çıkıyor giriyorum bağlantı kurtulamadı diyor başka alternatif çözümler var mıdır teşekkürler.
farklı telefonda da aynısını mı yapıyor, en kötü ihtimalle şunu deneyinizF fikoloji sorunum çözülmedi yardım lutfen
F fikoloji Bu resetleme işinden sonra ilk kurulum mu yapılacak ve herhangi bir dosya yuklenmeyecek dimifarklı telefonda da aynısını mı yapıyor, en kötü ihtimalle şunu deneyiniz
menü4725 > diasnostic > factory reset> cihazı tekrar kurup kontrol ediniz olmassa buradan yapabilecek birşey kalmıyor servisten destek alırsınız
Ben cevap vereyim ,evet ilk kurulum yapılacak,ama önce kanal listeni yedekle,tekrar kanal aratma tvde,hatta otel menüden full yedekle herşeyiniF fikoloji Bu resetleme işinden sonra ilk kurulum mu yapılacak ve herhangi bir dosya yuklenmeyecek dimi
Yine olmadı ama yardımlarınız için teşekkürler.Ben cevap vereyim ,evet ilk kurulum yapılacak,ama önce kanal listeni yedekle,tekrar kanal aratma tvde,hatta otel menüden full yedekle herşeyini
Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
İlk üye olduğumda sevgili meeb sormuştu bu soruyu,bende bir resim yüklemiş ve "resimde görünüyor" demiştim... Bu gün dur dedim deniyeyim,nasılsa tüm herşey elimde var,ne kaybederim ... Önce full yazılım attım,tv açıldı ve herzamanki gibi "kurulum ekranı"na geldi, neyse,herşey bitti,anten ve...tavsiyeforumu.com
Selam Hocam Toshiba 43L2863DAT tv güncelleme sorunu yaşıyor ekran kendiliğinden kapanıyor güncel yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz ? EN GÜNCEL İ HANGİSİ OLUYORSA
1.31.8.0VESTEL-TOSHİBA-TELEFUNKEN-PİCASSO MB211-211S QUİ MENÜ
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:Gizli İçerik V3 VERİSYONLAR YAZILIM LİNKİ : Gizli İçerik core yükleme talimatı için: Tıklayınız yazılım QUI...tavsiyeforumu.com
evet talimatları kontrol ediniz ve yükleyinizHOCAM COK TEŞEKKÜRLER SON OLARAK 1.31.8.0 BU NUMU YÜKLİCEM ?