Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Yahu adam entel dantel işte naaapcan?Afiyet olsun ?, videoda ses sorunu mu var ben mi duymuyorum?
Asortik video yapacam diye bütün mühabbetimizi kesmiş elllaaaam
Yahu adam entel dantel işte naaapcan?Afiyet olsun ?, videoda ses sorunu mu var ben mi duymuyorum?
Bari demişler biz herşeyi yaptık, bunlar birde çıra sesi de duyup kafayı yemesinler ?Afiyet olsun ?, videoda ses sorunu mu var ben mi duymuyorum?
Kardeşim Allah çok daha güzellerini sizlere nasip eylesin inşallah ?Ohh adamlar keyif yapmış, üstüne keyifli nasıl yenilir göstermiş! bizde oturduk önümüzde kara şimşek makarna... Hadi ye yiyebilirsen
Dudak okurum ben pcye geçince bakiyim ne konuşmuşsunuz ???Yahu adam entel dantel işte naaapcan?
Asortik video yapacam diye bütün mühabbetimizi kesmiş elllaaaam
Valla biz yaptık, nar gibi oldu. Çokta lezzetliydi, keyifle yedik. Alt kısmı biraz kararmıştı sadece ama ilk seferde o kadar da olsun. İlk sefere göre harika bir iş çıkardık bence. Adem Helvacı
Ortadan ikiye yarılmamak için o zaman ??Bari demişler biz herşeyi yaptık, bunlar birde çıra sesi de duyup kafayı yemesinler ?
Valla bence de senceAdem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...
Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel
oda olurAdem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanıtmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...
Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel
Valla biz yaptık, nar gibi oldu. Çokta lezzetliydi, keyifle yedik. Alt kısmı biraz kararmıştı sadece ama ilk seferde o kadar da olsun. İlk sefere göre harika bir iş çıkardık bence. Adem Helvacı
Aslında hepsini yemedik, Adem abi affeder miVaybe hepsini yediniz ha bari berisi ile gerisini bana bıraksaydınız
Usta kemikleri kalmıştı eve getirdim, az önce de onları gömdümVaybe hepsini yediniz ha bari berisi ile gerisini bana bıraksaydınız
Dıjgüçlerin yüzündendir.Dün çok kokoreç dedik bizim kokoreçi'den 2 dk önce msj geldi kampanya yapmış top değilde dilimlenmiş satmaya başlamış