Tenekede Tavuk

Ohh adamlar keyif yapmış, üstüne keyifli nasıl yenilir göstermiş! bizde oturduk önümüzde kara şimşek makarna... Hadi ye yiyebilirsen
Kardeşim Allah çok daha güzellerini sizlere nasip eylesin inşallah ?

Valla biz yaptık, nar gibi oldu. Çokta lezzetliydi, keyifle yedik. :hihi Alt kısmı biraz kararmıştı sadece ama ilk seferde o kadar da olsun. İlk sefere göre harika bir iş çıkardık bence. @Adem Helvacı :cak

Şimdi senin insta sayfadaki fotolara bakıyordum.

Ellerine sağlık güzel kardeşim çok güzel, çok keyifli, çok da lezzetliydi kalanı az önce gömdüm :kiskis

Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanıtmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel :haha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel :haha
Valla bence de sence :kiskis

Bence comic edition sürümü yapsın hazırlasın foruma özel başka kanalda yayınlasın kendi kanalına bizi layık görmüyorsa :kiskis

Benim ne kahkahalarım vardı beaaaa :kop

Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanıtmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

oda olur :hihi

Vaybe hepsini yediniz ha bari berisi ile gerisini bana bıraksaydınız:kiskis
Usta kemikleri kalmıştı eve getirdim, az önce de onları gömdüm :kop

Şaka bir yana hatuna getirmiştim, ben de yedim ne yalan söyleyeyim :kiskis

Dün çok kokoreç dedik bizim kokoreçi'den 2 dk önce msj geldi kampanya yapmış top değilde dilimlenmiş satmaya başlamış :kiskis

Screenshot_2021-12-06-23-40-34-049_com.whatsapp.jpg

Geri
Üst Alt