Tenekede Tavuk

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla biz yaptık, nar gibi oldu. Çokta lezzetliydi, keyifle yedik. :hihi Alt kısmı biraz kararmıştı sadece ama ilk seferde o kadar da olsun. İlk sefere göre harika bir iş çıkardık bence. Adem Helvacı Adem Helvacı :cak

Şimdi senin insta sayfadaki fotolara bakıyordum.

Ellerine sağlık güzel kardeşim çok güzel, çok keyifli, çok da lezzetliydi kalanı az önce gömdüm :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanıtmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel :haha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

Öyle olmaz montajsız arka fonda gıy gıy müzik olmayan versiyonunu bekleriz videonun @İlteriş Yılmaz hocam yediğiniz sizin olsun bize muhabbet samiyet lazım ecnebi versiyonu değil türk versiyonunu bekliyoruz videonun bize özel :haha
Valla bence de sence :kiskis

Bence comic edition sürümü yapsın hazırlasın foruma özel başka kanalda yayınlasın kendi kanalına bizi layık görmüyorsa :kiskis

Benim ne kahkahalarım vardı beaaaa :kop

İlteriş Yılmaz Çevrimdışı

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Adem Abi Tavuk yok göremeyeceğiniz videoda dedi bizi yanıtmış kömüre dönmüş tavuk moduna soktu krallara layık ziyafet sofrası kurmuşlar afiyet şeker olsun...

oda olur :hihi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dün çok kokoreç dedik bizim kokoreçi'den 2 dk önce msj geldi kampanya yapmış top değilde dilimlenmiş satmaya başlamış :kiskis

Screenshot_2021-12-06-23-40-34-049_com.whatsapp.jpg

Geri
Üst Alt