Tenekede Tavuk

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İlk duyulduğunda kulağa garip gelse de Muğla civarında çok yapılır. Biz ilk defa yaptık bu gün sevgili ilteriş ile.

İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz kardeşim çekimlerin kesip biçme işlemlerini bitirdiğinde ortaya güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum ama ben size bir fragman sunayım, film arkadan gelir artık.

Konu başlığı tenekede tavuk olsa da bizim tavuğun nasıl çıktığını bu videoda göremeyeceksiniz

İlerisi bekleyin :Kas

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yalnız sevgili Aragorn Aragorn bir kere daha belirteyim ki COĞRAFİ olarak tam bir cennette yaşıyoruz. Ülkemiz bambaşka gerçekten.
Bu gün sevgili İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz kardeşime dedim ki ''dünyanın en iyi teknolojileri ile donatılmış 100 tane kamera getir yine de şu atmosferi karşıya aktarabilmek mümkün deil.

O siz, O sis'in dağdan aşaüı doğru ağır ağır inip ortalığı kaplaması ve inanılmaz detaylar. Biz oradan ayrılırken gerçek gözlerimizle gördüğümüz ambiyansı size aktarabilmek elimizdeki teknolojiler ile mümkün olmadı işte.

Bu arada şunu da izlemeni öneririm :kop

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kansorjen içermeyen birşey var mı ? o tavuk köy tavuğu muydu yoksa 30 günde tavuk olan piliçler den mi ? gerçi köy tavukları bile artık yem ile besleniyor ?
Ben birkere folyoya bi top kokereç sardım soba kovasını odunla doldurdum ortaya kokoreci sıkıştırdım
Odunlar köz oldu güzelde kokuyor dedim hazır iştahla
Yemeye niyetlendim açtım kapağı aldım çok hafiflemiş
Folyonun hiçine baktım bizim kokoreç eriyip yok olmuş elimde boş folyo kaldı :kiskis

Geri
Üst Alt