Tenekede Tavuk

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kokoreç hazır geliyor ben sadece şişe takıp pişiriyorum not kendi çevirmeli yaptığım fırından biraz farklıdır diye çevirmeli fırın aldım ne görsem benim koyduğum motorun aynısını koymuşlar fırına.

Fırında çevirme kokoreçte iyi oluyor ama mangal kömürüründe pişen kokorecin tadı bir başka oluyor
İlk fırsatta mangal için kokoreç çevirme aparatı yapacağım aşağıdaki kuluçka motoru 8'lik şiş birde ikitane kanca lazım kancayı ben çinden almıştım

Bizim hanımda en fazla 6lık şiş var ,o olurmu yıldırım :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bize mamal okuma Mayk ?
İcraat istiyoruz ??
Hazır derken bu konuyu dağıtmak istemediğim için konusu olmalı dedim
Beyler yeme içme mevzularına dalacağız artık biz de.
İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz sağlam geliyor bu konuda, adamın zaten Hatay kültüründen gelen bir yemek aşkı var, elinde teknolojik olanak var, zaman var, istek var daha ne olsun :ok

Bence yeme içme bölümü açıp herkesin hünerlerini göstermesini bekleyelim.

Tabi burada kimin daha lezzetli içerikler sunduğunu anlamak için posta kutusu 105 sirkeci istanbul adresine sevgili F fikoloji kardeşim, benim evi zaten herkes biliyor bir de bana ürünleri yollayın test edek gardaş öyle kuru kuru olmaz neye göre puan vericiyik :kas

sidar2000 Çevrimdışı

sidar2000 

Aktif Üye
3 Ocak 2019
311
38
Abim , elline sağlık. Bizde birkez niyetlendik. Kocaman bahcem var. Orda yapmaya koyuldum. Annem acıkmış bekliyor. Ablam watsaptan yaziyor, bana but ayirin. Babam ciktim gekiyorum diyor. Alt komsu , hayrola ne yapiyorsun diye pay istiyor:kas
Sonuç; pilav yedik sadece. Tavuk komple kömür oldu.:hihi:hihi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla biz yaptık, nar gibi oldu. Çokta lezzetliydi, keyifle yedik. :hihi Alt kısmı biraz kararmıştı sadece ama ilk seferde o kadar da olsun. İlk sefere göre harika bir iş çıkardık bence. Adem Helvacı Adem Helvacı :cak

Ohh adamlar keyif yapmış, üstüne keyifli nasıl yenilir göstermiş! bizde oturduk önümüzde kara şimşek makarna... Hadi ye yiyebilirsen

Geri
Üst Alt