Adem Helvacı
Süper Üye
Phılıps 46PFL7007 Anakart arıyorum.
Elinde olup değerlendirmek isteyenler yazabilirler
geriye dönük mesajlarda varmerhaba samsung 49ks8500 tv iç parçaları olan arkadaşlar varmı yada kırık paneli olup satmak isteyen varmı ?
Bu anakart halen aranıyorPhılıps 46PFL7007 Anakart arıyorum.
![]()
![]()
Cihazın arka kapak daki barkod ve aradığınız parçanın görselini paylaşırmısınızLG 42PA4500 yedek parça elinde olan varmı
Plazma değil mi bu?LG 42PA4500 yedek parça elinde olan varmı

merhaba, bu konu altındaki tüm mesajlara baktım fakat bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?geriye dönük mesajlarda var
gec ve tesadüfen gördüm bilseydim burdan getirirdim aranan bu galibaBu anakart halen aranıyor
PHILIPS 46 PFL 7007
Ta kendisi keratanıngec ve tesadüfen gördüm bilseydim burdan getirirdim aranan bu galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sineğin yağını hesaplamak diye bir tabir var bilirmisiniz siz hocam?dedigim gibi biraz gec oldu ama belki baska birisi türkiyeye gelmeden alip yollayabilir veya bir tanidigi araciligi ile ulastirabilir ben simdi sparis versem pazartesiden önce muhtemelen bana ulasmaz
hic olmazsa belki kargo ile yollanabilir daha sonra kullanilmis parcalar da gümrüge tabimi üzerine ne kadar gelir bilmiyorum![]()

o bizim devletin uzmanlik alani verginin vergisinin vergisinin vergisini aliyorlarSineğin yağını hesaplamak diye bir tabir var bilirmisiniz siz hocam?![]()