tv nin arkasına geciyorsunuz etiketler goreceksiniz genel bir foto cekerseiz hersey belli olurAdem Helvacı abi ekranı kırık bi awox tv var modelini bilmiyorum tamiri mümkün müdür ?
tv nin arkasına geciyorsunuz etiketler goreceksiniz genel bir foto cekerseiz hersey belli olurAdem Helvacı abi ekranı kırık bi awox tv var modelini bilmiyorum tamiri mümkün müdür ?
Tv uzağımda şuan. Sadece mümkün mü onu öğrenmek istedimtv nin arkasına geciyorsunuz etiketler goreceksiniz genel bir foto cekerseiz hersey belli olur
Anakartı sıklıkla aranan bir model.Arkadaşlar elimde ekranı çatlamış LG 55’ tv bulunmaktadır. Elimden çıkarmak istiyorum.Model no : 55LB652V
Whatsapp tan mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz. 0535 416 5773 - Engin. Resimler aşağıda.
Aslında kıymetli bir üretimde bunlar. Lakşn sizin panel arızalı ve hatta arızadan ziyade sanki tv duş almış kadar yoğun bir sıvı temasına maruz kalmış gibiMerhaba
Adem Helvacı ustam. ELimde yıllardır duran Philips 46PFL7007K tv var. Durumu aşağıdaki gibidir. Sanırım ledleri bozulmuş. Nedir ne değildir tamiri ?
Hayır ustam. Hiç bir şey yokken durduk yere bir çizgi ile başladı sonra kanser gibi yayıldı. Taa geçen sene 600 700 TL tedavi masrafı çıkarmışlardı. İstanbul'dayım, yapabilecek bir forumdan arkadaşınız (yeni olduğum için tam forumu okuyamadım) anadolu yakasında yönlendirme yapacağınız var ise hastayı göndereceğim.Aslında kıymetli bir üretimde bunlar. Lakşn sizin panel arızalı ve hatta arızadan ziyade sanki tv duş almış kadar yoğun bir sıvı temasına maruz kalmış gibi