Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Televizyon Yedek Parça. Arayanlar ve Satanlar Platformu
İzmir olsa idi sevgili onur'a götür derdim(ki böyle bir tavsiye asla vermem ama yaptığı işi gördüm veya nasıl iş yaptığını da gördüm) ,verdiğim linke baksaydın tv modelini yazıp ,belki kendin bile takabilirsin kartı ,4 tane vidaya bakar gibi görünüyor
İzmir olsa idi sevgili onur'a götür derdim(ki böyle bir tavsiye asla vermem ama yaptığı işi gördüm veya nasıl iş yaptığını da gördüm) ,verdiğim linke baksaydın tv modelini yazıp ,belki kendin bile takabilirsin kartı ,4 tane vidaya bakar gibi görünüyor
siteye baktım ysus bordu var orda. eğer ysus sıkıntıysa ben takarım gibi duruyor. sadece kartı yerine vidalayıp bağlantı kabloları takılacak galiba. usta olmaya gerek yok gibi. ama çekindiğim şey TV tamircisine arıza tespiti yaptırırken başka yerlere de zarar vermesi.
siteye baktım ysus bordu var orda. eğer ysus sıkıntıysa ben takarım gibi duruyor. sadece kartı yerine vidalayıp bağlantı kabloları takılacak galiba. usta olmaya gerek yok gibi. ama çekindiğim şey TV tamircisine arıza tespiti yaptırırken başka yerlere de zarar vermesi.
Aslında her kartı takabilirsin, en fazla 4 vida ve çıkan kabloları yerine takmak ,tabii tv arka kapağını sökmeyi yazmıyorum o uzun sürüyor bazen , yani çok zor değil ,geçenlerde büyük meblağ ile tv arıyordun (sanki öyle okudum bir ara) ,sendeki tv benim olsa ,nasılsa o parayı vereceğim bari bunun kartlarını arayıp bululayım ,alırım takarım derdim ,hem ysus hem ana kart, hiç değil ise tvmi kurtarırdım, olmadı kartları ile satardım tv alırdım (benim şahsi düşüncemdir,ben öyle yapardım,ama sen de böyle yap diyemem)
Yaparım dersen tvyi sert zemine yatırma kapağı sökerken ,ben karyolaya yatırmıştım ledleri değiştirirken,tabii fırçayı da yemiştim