Evet video,da tamir edilen kart gibi olan madem sen almanyadan akrabana gönderip oradan alınacak görünen kartların hepsini resmini çek ama yakın çek numaralar kodlar okunsun .yardımların için teşekkürler işin ras gelsin söktüm bu tvnin anakartı hangisi oluyor girişleri takılan yermi oluyor rıca etsem tekrar yardımcı olurmusunuz
barları oradan almıştım oraya sordum yoktu
Merter Elektronik Merter Elektronik DestekMerhabalar
Samsung Ue40Eh6030 bu tv'nin anakartını nereden temin edebilirim ? kırmızı ışık yanıp sönüyor. Besleme kartı değiştirildi olmadı, anakart üzerinde işlemci tekrar kalıplandı.Bazen çalışıyor bazen de hiç açılmıyor çözüm bulumadı usta.
Merhabalar
Samsung Ue40Eh6030 bu tv'nin anakartını nereden temin edebilirim ? kırmızı ışık yanıp sönüyor. Besleme kartı değiştirildi olmadı, anakart üzerinde işlemci tekrar kalıplandı.Bazen çalışıyor bazen de hiç açılmıyor çözüm bulumadı usta.
Merter Elektronik Merter Elektronik Destekselam, panasonic st50 için sanırım hdmi kontrol çipine ihtiyacım var. tv normal çalışıyor ama hdmi portları görüntü vermiyor. anakart bulunabilir mi bilmiyorum.
soralım
selam, panasonic st50 için sanırım hdmi kontrol çipine ihtiyacım var. tv normal çalışıyor ama hdmi portları görüntü vermiyor. âanakart bulunabilir mi bilmiyorum.
soralım
sordum, onlarda tamir yokmuş. anakart falan da yokmuş. sadece panel..