Ana kart üzerindeki etiketi de kapsayan net resim eklerseniz alacağınız kartta yanlışlık olmaz.Merhabalar, vestel 49fd7400 televizyon için 17mb110s anakart lazım elinde olan var mıdır.
geçenlerde sabah karşı binamızı yakın sayılabilecek yere yıldırım düştü. kaçak akım rolesini attırmış çok şükür benim evde birşey yok ama aynı binada rölesi atmayan 4 dairenin tv, buzdolabı, klimaları yandı.55xh9096 aynı TV yi kullanıyorum neden bozulmuş peki sebebi belli mi?
sebebi tv izlerken birden gitti fazla kurdaladım ondanmı bilemedim55xh9096 aynı TV yi kullanıyorum neden bozulmuş peki sebebi belli mi?
Evet dediğiniz olaydan olabilir.geçenlerde sabah karşı binamızı yakın sayılabilecek yere yıldırım düştü. kaçak akım rolesini attırmış çok şükür benim evde birşey yok ama aynı binada rölesi atmayan 4 dairenin tv, buzdolabı, klimaları yandı.
Acaba enerjisi darbesi mi aldı diye düşünüyorum.
Genelde kapak kenarlarında vidaları vardır bazı TV,lerde tırnak vardır açarken çok dikkat et hem ekranı hem,de tırnakları kırma ayrıca YouTube,de videolar var oradan nasıl acildigini ogrenebilirsinsonytv 55xh9096 arka kapanı açamadım bilen arkadaşlar lüten yardımcı olurmusunuz
hocam youtupda bulamadım rıca etsem link verirmisinizGenelde kapak kenarlarında vidaları vardır bazı TV,lerde tırnak vardır açarken çok dikkat et hem ekranı hem,de tırnakları kırma ayrıca YouTube,de videolar var oradan nasıl acildigini ogrenebilirsin