smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
cof arızasi
cof arızasi
panel değişimi gerekmiyor mu? oğlan tahta oyuncak ile vurmuş cofluk değil sanırım. Köşeden tam isabet.cof arızasi
Panel çatladıysa evet haklısınız. O beysz çizgileri COF kaynaklı da yapabiliyor. Adem Helvacı TEKNOwest F fikolojipanel değişimi gerekmiyor mu? oğlan tahta oyuncak ile vurmuş cofluk değil sanırım. Köşeden tam isabet.
camda çatlak göremedim akşam detaylı bakacağım içten kırıldı sanırım, cof arızası ise daha ucuza halledilebiliyor mu?Panel çatladıysa evet haklısınız. O beysz çizgileri COF kaynaklı da yapabiliyor. Adem Helvacı TEKNOwest F fikoloji
panel içten çatladıysa eski modellerde tamire değmez çünkü panel fiyatları sıfır televizyon fiyatıba yakın. Yeni alıp bu televizyonun işw yarar ana kart gibi gövde gibi parçalarini ayri ayri aatmak en mantıklısı. COF konudunda en doğru bilgiyi Adem Helvacı hocam verecektir.camda çatlak göremedim akşam detaylı bakacağım içten kırıldı sanırım, cof arızası ise daha ucuza halledilebiliyor mu?
Panel, basit anlatım ile 3 katmandır. Alt ve üst bölümü plastik, orta bölümü cam olarak düşünün. kırılan bölüm o cam oluyor zaten.camda çatlak göremedim akşam detaylı bakacağım içten kırıldı sanırım, cof arızası ise daha ucuza halledilebiliyor mu?
detaylı baktım tahta oyuncağın isabet noktasında iz gibi birşey var ama çatlak belli olmuyor kılcal olabilir belki, değiştirteyim mi paneli 3300-4600 arası fiyatlama var.tşkler.Panel, basit anlatım ile 3 katmandır. Alt ve üst bölümü plastik, orta bölümü cam olarak düşünün. kırılan bölüm o cam oluyor zaten.
Detaylı kontrole din, çatlak yok ise onarım kısmını konuşalım.
Bunun wifi bluetooth kablo ve aparatları nerede ?
Vestel 49ud9400 ün anakart besleme ayak ve kablolari satilik
Adem hocam o sanirim arka kapak uzerindeki kablodan bahsediyosunuz oda varBunun wifi bluetooth kablo ve aparatları nerede ?
Minik bir elektronik kart, o karta giren bir soket, skoketin diğer ucu da anakarta girecek şekilde.Adem hocam o sanirim arka kapak uzerindeki kablodan bahsediyosunuz oda var
Evet onlarda var en sağ altta ve en sol altta duruyo adem hocam.uzun bi plastigin ustindelerMinik bir elektronik kart, o karta giren bir soket, skoketin diğer ucu da anakarta girecek şekilde.
Hah işte ona kaç lira istiyorsunEvet onlarda var en sağ altta ve en sol altta duruyo adem hocam.uzun bi plastigin ustindeler
Ben anlamam abi ne eder para edermiHah işte ona kaç lira istiyorsun
Benim 43UD8360 ın kart ve kablosunu başka tv de denemek için söktüm şimdi bulamıyorum