Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Etmez mi kardeşim.Ben anlamam abi ne eder para edermi
Soralım ustalarına
F fikoloji

Etmez mi kardeşim.Ben anlamam abi ne eder para edermi
sıfır fiyatlarıEtmez mi kardeşim.
Soralım ustalarına
F fikolojiTEKNOwest
By_Trol Ustalarım, Wifi kartı ve kablosu lazım bana. Kaç pare ikinci el bi bilgi verin hele
Ben elimdeki 43UD8360 tv ye takacağım kablo ve wifi kartını.
Abi sorun yok kargolarim sana.
Özel mesaj atıyorum sana. Hesap numaranı paylaş bana lütfenAbi sorun yok kargolarim sana.
merhaba satılıkmı parça olarak mı koydun ...
LG panelli bir MB70 e benziyor bu.![]()
![]()
![]()
merhaba.elimde vestel kutusunda 32 pf 7017 (arkasında 32 pf 9322) yazan vestelin ilk çıkardığı smart tv var.efsane bir televizyon.özellikle görüntü kalitesi şu andaki üst model televizyonlarla yarışır.lg panel.televizyonda resimdeki gibi renkler karışık oluyor.ısındığı zaman yapıyor.adem helvacı beye fethiyede pixel teknoloji varken pandeminin ilk başladığı zamanda bir kere anakartını değiştirttim.yine anakartı sorunlu gibi.bu televizyonun anakartını bulabilir miyiz?televizyonun paneli okadar kaliteliki çöp olsun istemiyorum.
siz anakartını değiştirmiştiniz pixel teknolojideyken.televizyon ekimde arızalandı.direk yine pixel teknolojiye geldim.yeriniz kapanmış.fethiyedeyseniz televizyonu tekrar size göstermek isterimLG panelli bir MB70 e benziyor bu.
C Canberi ustamıza soralım bakalım neler yapılabilir.
Neredeyse 1 yıla yakın zaman oldu ben ticaretten el çekme kararı alalı. Devrettim ben işletmeyi fakat devralan şirketin sahibi arkadaşlar bir talihsizlik yaşamışlar (Ölümlü bir trafik kazasının sonucu) o nedenle Şube olarak devraldıkları bizim eski işletmedeki tüm eşyaları toplayıp Ankara merkezlerine geri döndüler.siz anakartını değiştirmiştiniz pixel teknolojideyken.televizyon ekimde arızalandı.direk yine pixel teknolojiye geldim.yeriniz kapanmış.fethiyedeyseniz televizyonu tekrar size göstermek isterim