Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.
Satın alırken hiç öyle bir şey görmedim, hiç bir yere de başvuru yapmadım ama sonrasında kampanya yapmış, haberim yok. Dün koca bir kutu geldi kargodan. Televizyon aldım diye Tefal air fryer yollamış Samsung en XXL'ından. Sağolsun, varolsun. :sirit

Yeni çıkan xiaomi televizyonlar nasıldır bilgisi olan varmı. 30bin civarı tv bakıyorum hangisi tercih etmeliyim
Xiaomi Tv A 65 2026
Xiaomi Tv A Pro 65 2026
Grunding 65 GJQ 9200

Bunlar dışında farklı bir öneriniz varmı
a serisiledbiliyorum s serisi miled iyi bak özelliklerine araştır

selam arkadaşlar, iki tane tv alacağım biri 65 diğeri 75 inc bunlar şirkette ofiste makam odasında duracak tvler. Marka olarak samsung ve TCL tercih ediliyor öncelikli. Günlük rutin tv izleme ile arada sırada ekran yansıtma olarak kullanılacaktır.
Önerilerinizi rica ederim.

selam arkadaşlar, iki tane tv alacağım biri 65 diğeri 75 inc bunlar şirkette ofiste makam odasında duracak tvler. Marka olarak samsung ve TCL tercih ediliyor öncelikli. Günlük rutin tv izleme ile arada sırada ekran yansıtma olarak kullanılacaktır.
Önerilerinizi rica ederim.
Kullanılan yer olarak samsung, lg tcl uygun modellerine bakabilirsiniz. Ucuz modellere bakın. Ips paneller izleme açısı daha iyi va panellere göre,
Ucuz fiyat olarak vestel ve grundig grubu da olur. Samsung ve diğerlerinin giriş seviyesi fiyatları pahalı. Ucuz tv lerin hangi marka olursa kaliteleri aynı. Ofis için hepsinden memnun kalirsiniz

Herkese iyi günler 13 yıldır kullandığım Philips tv bozuldu ekran gitti durduk yere önce bir tamirciye göstereyim diyorum tamiri mümkün değilse mecbur yeni tv almamız gerekecek kaç gündür tv bakıyorum aynı markada bile fiyatları birbirine yakın farklı model isminde bir kaç harf değiştirilip sunulmuş ürünler var tabi biz bu harflerin anlamını bilmediğimiz için öyle bakıyoruz sadece kağıt üzerinde yazılan özelliklere göz atabiliyoruz.

Tv özelliklerinden anlayanlardan 65" 35 bin tl cıvarı ekranı çok yansıma yapmayacak tv tavsiyesi istiyorum. Tv koyulacak yerin karşısında pencere var Philips televizyonum bu konuda çok başarılıydı.

Hocam kendi tecrübelerinize dayanarak sizden ilk top 5 tv tavsiyeniz ne olurdu ?
Sıralamam söyle olur.
1...QD-OLED
2...WOLED
3...Mini led va panel
4...mini led ips panel
5..direkt led va panel
6..direkt led ips panel

Sıralamam söyle olur.
1...QD-OLED
2...WOLED
3...Mini led va panel
4...mini led ips panel
5..direkt led va panel
6..direkt led ips panel
Hocam keşke karşılarına marka model de koysaydınız çok iyi olurdu :)

Herkese iyi günler 13 yıldır kullandığım Philips tv bozuldu ekran gitti durduk yere önce bir tamirciye göstereyim diyorum tamiri mümkün değilse mecbur yeni tv almamız gerekecek kaç gündür tv bakıyorum aynı markada bile fiyatları birbirine yakın farklı model isminde bir kaç harf değiştirilip sunulmuş ürünler var tabi biz bu harflerin anlamını bilmediğimiz için öyle bakıyoruz sadece kağıt üzerinde yazılan özelliklere göz atabiliyoruz.

Tv özelliklerinden anlayanlardan 65" 35 bin tl cıvarı ekranı çok yansıma yapmayacak tv tavsiyesi istiyorum. Tv koyulacak yerin karşısında pencere var Philips televizyonum bu konuda çok başarılıydı.
Eski tv nin modeli neydi

Philips 42PFL7696H/12

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
35 bin aralığında 65 inç giriş seviyesi bir model alırsınız. Eski modelinizden düşüş olur. Artısi büyük ebata geçiş olur.
Eski tv niz iyi bir ips panel olduğunu düşünüyorum. Hızlı.
Burda ben 65 inç e geçiş yapacaksam, kontrast ve siyah seviyesini daha iyi olduğu bir va panel alırdım. Bu artıları da ekleyerek bu tip panel secerdim

Ips yada va panel , ne va panel daha iyi yada ips panel daha iyi. Bunlarda kullanım şekli kullanıcının önemli,
Va panel...kontrast ve siyahı daha iyi, izleme açısı dar.
Ips panel siyah ve kontrast daha kötü. Ama izleme açısı va dan daha iyiye tepki suresi daha iyi olur.
Oled ise bu iki panelin tüm artıklarını birleştirip, tüm eksiklerini sifirlarsin. Artı yönlerini daha da katlar.
Herzaman oled ilk tercihiniz olsun.

Sıralamam söyle olur.
1...QD-OLED
2...WOLED
3...Mini led va panel
4...mini led ips panel
5..direkt led va panel
6..direkt led ips panel
Hocam ben QD-OLED ile WOLED Panel olarak Youtube kıyaslamalarına baktığımda Yeşil Renkler de falan WOLED Panel bana daha güzel geldi renkler de daha doğal gibi bu kişinin zevkine göre değişen bir durum mu. TV LG C5 İle 90F Karşılaştırmasıydı
Winston

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt