Evet en iyisi oled. Diğerleri adı ne olursa olsun. Lcddir.daha iyisi için oled mi almak lazım?
Evet en iyisi oled. Diğerleri adı ne olursa olsun. Lcddir.daha iyisi için oled mi almak lazım?
Tlc de alsak çok bir şey değişmeyecek o zaman belki özel HDR içeriklerdeEvet en iyisi oled. Diğerleri adı ne olursa olsun. Lcddir.
Evet. Günümüz modellerde hemen hemen tek fark sdr yayında değilde hdr içeriklerde olur. Bölge farkı nit yüksek nit değerleri bölge sayısı nit değerleri doğru orantıda yüksek parlaklığı çıkabilir. Bu da hdr iceriklerde fayda sağlar. Daha düzgün verileri islerTlc de alsak çok bir şey değişmeyecek o zaman belki özel HDR içeriklerde
Vestel grubundan modellere bakınız. Model fark etmez. Şuna dikkat edersinizyazılım iyi olan güzel qled tv donanımı iyi olan bütçeyi sarsmayan 65inçsaloniçin sımart tv andoreit tv itasviyenis nedir 29000tl
bunların acılımı serileri hangi si önplanda ustamVestel grubundan modellere bakınız. Model fark etmez. Şuna dikkat edersiniz
Modeller için.
G........Google TV
V.........vida tv
T.........tivo tv
Bunların hepsi smart tv ler için geliştirilmiş İşletim sistemidir. Tıpkı samsung tizen i, lg nin webos u gibi. Google TV uygulama açısından en zengini. Diğerleri ise uygulama olarak kendi uygulama mağazasında ne varsa onu yükleyebilirsiniz. Bu sistemler lisans karşılığı markalar modellerine koyarlar.bunların acılımı serileri hangi si önplanda ustam
Oledlerde heyecan ara65QN90C ile başladık. Bir kaç sorundan sonra ebatta büyüterek 75C855 geçtik. Şimdi kasım indirimlerinden 85C8K mı 85QN90F mi alsam diyorum. Yada oledleremi geçsem yeni heyecan arıyorum
Fiyatta baya çıkıyor ama . Hangi model olabilirOledlerde heyecan ara
LG ve samsung un üst modelleri G ve S95 değildeFiyatta baya çıkıyor ama . Hangi model olabilir
190k rakamlara çıkıyor öylede.LG ve samsung un üst modelleri G ve S95 değilde
C ile S90 modelleri oldukça yeterlidir.
Geçen senin C4 modeli de olur onlara da bakın.190k rakamlara çıkıyor öylede.
85C8K yada 85QN90F arasında gidip geliyorum şuan. Hee o oledleri 130lu fiyatlara bulursam da alırım
77 kesmez 75den sonra değsin 85 falan olsun diyeGeçen senin C4 modeli de olur onlara da bakın.
Yada 77 inç lere de baka bilirsiniz