vay be. 5 yıl geçti elin japonlarının kullandığı kaliteyi samsung daha ancak yakalıyabilmiş. 2 tv arasındaki bariz 2 farkı söyleyim, biri hoparlör ü bunun daha kuvvetli. özellikle sinema izlerken bariz belli oluyor. diğeri de işlemcisi çok kuvvetli. kanal geçişlerinde çok bariz fark var. bunda birde yapay zeka var ama ben pek alışamadım/beğenmedim. ben saha mat izlemeyi seviyorum; parlaklık düzeyi düşük ve sinema modu vari. ama yapay zeka görüntü kalitisini artırayım derken parlaklığıda aşırı açıyor oda gözümü yoruyor. ayrıca AI açınca seside artırıyor kafasına göre. ya ben kullanamadım yada bu bana göre uygun bir şey değil.

onun haricinde ışıkları kapatıp siyah sahneli şeyler izledim gayet yeterli geldi. zaten dediğim gibi diğer tv den pek de bir farkı yok. hatta onda parlaklık oran olarak az, orta çok, daha çok gibi seviyelere ayrılmış, istediğin zaman rakamsal değilde oransal atırıp azalta biliniyor ve daha kullanışlı geldi bana. bunda 0-50 arası değer var. qn80f alsa idim arasında ses kalite farkı dışında ben bir fark bulabilirmiydim bilemiyorum.
Aynen öyle. Aslında değişiklik öyle her sene yok. Bu satış yapmak için ballandirdiklari söylemler. YouTube cularada para verip , inceleme adı altında 3. Kişilerde reklamını yaptırırlar.
Lcd bu tv ler. Sorunları teknolojisi belli. Bundan 10-15 sene önce neyse. Gene aynı gideceği yeri yok . Bu kadar. Sadece markalar iyi para kazanıyor bundan. Maliyeti düşük.

İşlemciler
Cpu

SmartSelect_20250919_193054_Chrome.jpg

Gpu

SmartSelect_20250919_193210_Chrome.jpg

Uzun süredir 75 inç televizyon bakıyorum Samsung Marka.

Neo qled şu model baya indirime girdi. Sizce nasıldır

Samsung 75QN70F 75'' 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Tizen Smart QLED TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Şu alttaki modeli alacağıma 10.000 TL daha verip üstüne bunu alırım diye düşündüm

Samsung 75Q7F 75'' 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Tizen QLED TV

Uzun süredir 75 inç televizyon bakıyorum Samsung Marka.

Neo qled şu model baya indirime girdi. Sizce nasıldır

Samsung 75QN70F 75'' 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Tizen Smart QLED TV

Şu alttaki modeli alacağıma 10.000 TL daha verip üstüne bunu alırım diye düşündüm

Samsung 75Q7F 75'' 190 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Tizen QLED TV
Fiyat 75 bin diyor. Doğru mu

Fiyat 75 bin diyor. Doğru mu
muhtemelen buraya mesaj attığında 65 bin civarı imiş. o tv nin bana kalırsa indirimli hali 60 bin bandıdır. daha fazla verdiğinde ilerde pişman etmez umarım. fiyata baktım, 56 lara kadar düşmüş. bence bi 5-10 gün sabredip uygun denk gelirse alınsa daha iyi.

Maviplanet,
Bu fiyatlara giriş seviyesi sayılabilecek edge Led yerine
65C5 lg yada 65S90f modelleri çok daha iyi bir seçenek olur.

oled810 Philips 2025

Hdr

SmartSelect_20250920_222825_Chrome.jpg

IMG_613201bd2eae111286ec.jpg

Merha panel bilgisi alabilirmiyim

IMG_613201bd2eae111286ec.jpg

Merha panel bilgisi alabilirmiyim
32 inc lerde ne gibi bir beklentiniz var ki. şu 2 aydır ki araştırmalarımda; panel beklentisi 55 inch ve üzerinde önem arzediyor ve o ebatta iyi ürünler üretiliyor. 42inch lerde bile artık aman aman ürün azdan azalmış durumda.

55 inc tv bakan arkadaşlara fırsat sayılabilecek bir ürün. 53 bine amazon satıyor.

yanlız son 2 adet kalmış. yetişen alır.

Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.

Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.

55MLED9x0 Philips 2025
va panel
120 hz(144)
üç taraflı Ambilight
Titan OS
4×2.1 hdmi
Novatek

Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.

Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.
Film modunda izleyin.

Geri
Üst Alt