32 inc lerde ne gibi bir beklentiniz var ki. şu 2 aydır ki araştırmalarımda; panel beklentisi 55 inch ve üzerinde önem arzediyor ve o ebatta iyi ürünler üretiliyor. 42inch lerde bile artık aman aman ürün azdan azalmış durumda.![]()
Merha panel bilgisi alabilirmiyim
Film modunda izleyin.Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama, bi eski versiyonu yakalayınca aldım gitti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunda 2025 modeline göre panel 100hz, 2025 modeldekinde 50hz, optik çıkış var, daha ince, ayaklar ayarlanabiliyor gibi gibi.
Evet. En ucuzunu alinVestelin 75 inçlerinden hangisini önerirsiniz? Zati epi topu 3 model var. Görüntü kaliteleri aynı ise en ucuzunu alıp geçelim mi? Bir aile dostumuza alınacak.
Sanırım genelde uydu yayınlarını izleyecekler. Öyle platform ya da internet işlerini kıvırabileceklerini hiç sanmıyorum. 8o yaş üzeri bi nene artı dede ve ek olarak teknik bilgisi sıfır 5o yaş üzeri 5 kişi...
İçerde (vestelde) adamları var sanırım. O yüzden vestel dedim, çok ucuza alabilecekler. Ayrıca servis mervis derdi olmaz. Ha o adama sorsunlar diyeceksiniz ama adam teknik işlerden anlamıyor. Vestelin doktorumuymuş neymiş. Her neyse. Teşekkürler.
Evet, arada fark az ise. 65C7K daha iyi hdr parlaklığı ve çok daha karartmaya sahip.Selamlar sizin yardımlarınız ile 10 gün önce medimarkt üzerinden 51000 tl ye aldığım lg 65qned86a hala teslim edilmedi inşallah bu hafta teslim olacak. Geçen gün mediamarkette gezerken tlc 65c7k yı satış temsilcisi çok övdü youtubeda bazı videolar gösterdi gerçektende bazı videolarda iyi gibiydi ses sistemi de subwoofer etkisi çok daha iyiydi.Biraz acaba dedim fiyatlarına baktım 60-65 arası kampanya ile yakalanabiliyor gibi görünüyor sizce değer mi üstüne 10-15 arası verip tlc almaya aralarında çok fark var mı? Daha üstün olduğunu düşüyorsanız tlc kaça kadar mutlaka alınır dersiniz gerekirse lg yi iade edip onu alayım. W Winston
üstat q7c ile c7k aynı televizyonlar mıdır?q7c modeli amazonda 59999 tl gözüküyor bende 51000 tl ye aldım sence aradaki farkı vermeye değer mi yoksa farkın daha az olmasını mı beklemek lazımEvet, arada fark az ise. 65C7K daha iyi hdr parlaklığı ve çok daha karartmaya sahip.
Aralarında çok az fark var. Satış noktalarına göre kodlama yaparlar. C7k yerel mağazalara, q7k İnternet üzerinden firmalara kodluyor.üstat q7c ile c7k aynı televizyonlar mıdır?q7c modeli amazonda 59999 tl gözüküyor bende 51000 tl ye aldım sence aradaki farkı vermeye değer mi yoksa farkın daha az olmasını mı beklemek lazım
evet amazon bu konuda çok iyi gerçi mediamarkette iade süresini 28 gün yapmış iadeyi kapıdan falan alıyorlar gibi görünüyor beni düşündüren üstüne 10 bine yakın para vermek ne kadar doğru olacak vay be iyi ki bunu almışım dedirtecek bir fark oluşturur mu?Aralarında çok az fark var. Satış noktalarına göre kodlama yaparlar. C7k yerel mağazalara, q7k İnternet üzerinden firmalara kodluyor.
Fark ise yansıma önleyici katman biri parlak, diğeri mat, diğer özellikleri aynı. Amazon kendi satıcısı ise oradan alın. İade konusunda iyiler.