H
hakankoc431
Yeni Üye
- 19 Haz 2024
- 33
- 38
c755 daha iyi galiba?C755 miniLED yerel karartmali ve 1000 nit civari parlaklık
P8K doğrudan LED yerel karartmasiz, 350 nit civari parlaklık var
c755 daha iyi galiba?C755 miniLED yerel karartmali ve 1000 nit civari parlaklık
P8K doğrudan LED yerel karartmasiz, 350 nit civari parlaklık var
Evet. Ama Q80D ve qn85D ile aynı fiyat ise , Samsung modellerine yönelmen daha iyi olur. Daha iyi yerel karartma yönetimi. Daha doğru renkc755 daha iyi galiba?
hocam samsung 60d ve 70d için siyah ekran sorunu var kenardan aydınlatmalı diyorlardı samurai usta siyahlar eşit dağılmıyor diyordu bu 80d de aynı sorun var mı? düzeltildi mi?Evet. Ama Q80D ve qn85D ile aynı fiyat ise , Samsung modellerine yönelmen daha iyi olur. Daha iyi yerel karartma yönetimi. Daha doğru renk
Onlar edge LED modeller. 80-85 modeller arkadan aydınlatmalı, bölgesel karartmalı ( fald)hocam samsung 60d ve 70d için siyah ekran sorunu var kenardan aydınlatmalı diyorlardı samurai usta siyahlar eşit dağılmıyor diyordu bu 80d de aynı sorun var mı? düzeltildi mi?
Vestel tvden memnunmusun görüntü kalitesi olarak yorumlarmısın ?W Winston ne önerirsiniz acaba, alıntı yapmayı beceremedim
23 bine Vestel 65UT9740 aldım, artık hayırlısı diyelim fiyatı makul geldi. Evdeki tv'de sıkıntı olursa bunu eve götürürler diye de aldım![]()
Philips in 809 modeli ,W Winston, Hocam samsung oled 55s85d uygun fiyata buldum fakat philips 55oled809 ile kıyaslarsak ne gibi yorumların olur? Ana odak panel, görüntü kalitesi