W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
Piyasada doğruluk olmalı. Dürüstlük vb. 2025 modeller çıktı ve piyasaya giriyor raflardaki yerlerini alıyor. 2024 modellerin 2025 yerini alır. Ve eski serilerde kampanya yapılır. Fiyatları düşürerek kullanıcılara sunulur.
Bakalım nasıl oluyor şu an;
Samsung 55LS03D 2024 model
Bu TV 38 bin lira idi. Daha Yeni.
Şu anda 46-48 bin liraya satılıyor. Şimdi burada bu eski modelin biraz düşmesi gerekirken. Onu geçtik. Fiyatı aynı kalmıyor. Artıyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
Donanım, Hardware , vb sitelerin yazıları TLF numa düşüyor.
Bilmem nerede bilmem bu model diye.
DU7100 Samsung purcolor şöyle görüntüyü düzeltiyor. Parlaklığı artırıp renk hacmi böyle artıyor. Şurada şu fiyata indirimde vb
Boyle lafta teknoloji olarak kendi pazarlayan yerlere inanmayın.
DU7100 seri parlakligi ekran kalitesi kullandığı soc öyle iyi değil. Sadece isime para verirsiniz. Görüntüye kaliteye degil

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
Tcl mini LED diyor. Şu kadar 1000-2000-3000 + karartmali. Bu söylediği artıları olur ama bir 100 karartmalı TV bile ondan daha iyi sonuç veriyor.
Tcl bölge karartma algoritmasi, bölge içindeki ledlerden. Sadece birini kısar. Ama pazarlamada ????????

A Çevrimdışı

Alfa Man

Yeni Üye
23 May 2025
10
43
W Winston, Hocam samsung oled 55s85d uygun fiyata buldum fakat philips 55oled809 ile kıyaslarsak ne gibi yorumların olur? Ana odak panel, görüntü kalitesi

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
W Winston, Hocam samsung oled 55s85d uygun fiyata buldum fakat philips 55oled809 ile kıyaslarsak ne gibi yorumların olur? Ana odak panel, görüntü kalitesi
Philips in 809 modeli ,
Samsung S90D ve LG nin C4 serisiyle karşılaştırma daha doğru olur.
S85D modeli yerine 809 modeliyle daha iyi bir hdr ve parlaklık . daha iyi bir islemci

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
Lg oled üretiminde aynı banttan geçse de. Panel farkları oluyor. Üretimde tam sorunsuz panel çıkarmak biraz güç olur. Çünkü seri üretim yapmak zorundalar.hizli.
Kalite kontrolü sırasında, 3 ana gruba ayırıyorlar. İyi, daha az sorunlu, kullanılabilir. Diye düşünüyorum. Bunlara belli harf verirler. Örneğin A-B-C diye 3 ayırırlar. Böylece kendisi ve diğer firmalara satarlar.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,189
Burada görüntüyü etkileyecek şekilde panel sorunları 85 modelinde yaşadı Samsung bu modelde. Geçen sene.
Bu yüzden Amerika pazarı önemlidir TV markaları için. S85F 2025 modellerini qd-oled olarak sundu.

V Çevrimdışı

Vorgi

Yeni Üye
9 Mar 2023
23
35
Selamlar 75inch tv arıyorum ofiste kullanacağım tv izleme hdmi yansıtma için f/p tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır. TCL Samsung LG Philips olabilir Grundig vestel onvo arçelik beko gibi markalar istemiyorum.

40-45 k yı geçmeyecek Qled veya o kaliteye yakın bir tv arıyorum. Biraz baktım samsungun crystal led olanları ile 45 e tcl qled mevcut vaktim var indirimleri bekleyebilirim.

Geri
Üst Alt