K Çevrimdışı

keremm

Yeni Üye
19 Eyl 2022
12
46
Sağolun hocam, pioneer plazmalardan, üst model samsung / sony modellerinden geliyoruz. Son 5-6 yılda alınan cihazların hepsi bozulduğu için artık Vestel ve uygun fiyatçıyız :mutlu 3 sene garanti ve birşey olunca direk değişim çok iyi geldi öteki servislerden sonra.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Eski Philips Tvmde ilk açılışta kendisi Hdmı 1 de açılıyordu. Kapat aç yaptığımda hiç kaynak seçmek gerekmiyordu. Bu PML 9009 hep home ekranda açılıyor, seçenek tuşunadan kaynak girişini seçem yapmam gerekiyor. Her açılışta bu yapmam mecburimi yoksa herhangi bir yerde son kaynaktan açılma gibi bir ayarı var mı ?:hmm
TV menülerinde olur. Açılış ekran, başlangıç vb. Diye.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Samsung QN70F modelini mini LED diyerek pazarlıyor. Alttan aydınlatmalı (edge led). . Samsung böyle şeyleri sever yapar. Alttan aydınlatmada ledleri mini LED sadece. Bunun bir anlamı olmaz.

A Çevrimdışı

ali06

Yeni Üye
26 Eyl 2024
11
Samsung QN70F modelini mini LED diyerek pazarlıyor. Alttan aydınlatmalı (edge led). . Samsung böyle şeyleri sever yapar. Alttan aydınlatmada ledleri mini LED sadece. Bunun bir anlamı olmaz.
Samsung seneye çıkacak olan RGB Mini Led televizyonunu da RGB "Micro Led" olarak pazarlıyor sağlam fiyat çakabilmek için iyice dolandırıcılık yapıyorlar.

A Çevrimdışı

Alfa Man

Yeni Üye
23 May 2025
10
43
W Winston ne önerirsiniz acaba, alıntı yapmayı beceremedim :)

23 bine Vestel 65UT9740 aldım, artık hayırlısı diyelim fiyatı makul geldi. Evdeki tv'de sıkıntı olursa bunu eve götürürler diye de aldım :)
Hocam görüntü kalitesi adına gözlemlerinizi aktarırsanız sevinirim..

H
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Ben aynı ekran Tv ye 45 k verdim.aynı ekran derken PML9009 mu kastınız?.

H Çevrimdışı

hakankoc431

Yeni Üye
19 Haz 2024
44
39
Evet. Ama Q80D ve qn85D ile aynı fiyat ise , Samsung modellerine yönelmen daha iyi olur. Daha iyi yerel karartma yönetimi. Daha doğru renk
hocam samsung 60d ve 70d için siyah ekran sorunu var kenardan aydınlatmalı diyorlardı samurai usta siyahlar eşit dağılmıyor diyordu bu 80d de aynı sorun var mı? düzeltildi mi?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Piyasada doğruluk olmalı. Dürüstlük vb. 2025 modeller çıktı ve piyasaya giriyor raflardaki yerlerini alıyor. 2024 modellerin 2025 yerini alır. Ve eski serilerde kampanya yapılır. Fiyatları düşürerek kullanıcılara sunulur.
Bakalım nasıl oluyor şu an;
Samsung 55LS03D 2024 model
Bu TV 38 bin lira idi. Daha Yeni.
Şu anda 46-48 bin liraya satılıyor. Şimdi burada bu eski modelin biraz düşmesi gerekirken. Onu geçtik. Fiyatı aynı kalmıyor. Artıyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Donanım, Hardware , vb sitelerin yazıları TLF numa düşüyor.
Bilmem nerede bilmem bu model diye.
DU7100 Samsung purcolor şöyle görüntüyü düzeltiyor. Parlaklığı artırıp renk hacmi böyle artıyor. Şurada şu fiyata indirimde vb
Boyle lafta teknoloji olarak kendi pazarlayan yerlere inanmayın.
DU7100 seri parlakligi ekran kalitesi kullandığı soc öyle iyi değil. Sadece isime para verirsiniz. Görüntüye kaliteye degil

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,497
Tcl mini LED diyor. Şu kadar 1000-2000-3000 + karartmali. Bu söylediği artıları olur ama bir 100 karartmalı TV bile ondan daha iyi sonuç veriyor.
Tcl bölge karartma algoritmasi, bölge içindeki ledlerden. Sadece birini kısar. Ama pazarlamada ????????

Geri
Üst Alt