Satıcı firma ile görüşün.![]()
![]()
A101den online aldığım üründe ufak bi kod farkı var, bir sıkıntı olur mu dostlar ?
A101 satış sırası ve sonrası sıkıntılı bir şirkettir. Hicbir zaman ilgili bulamazsın. Bulsam bile aynı konuyu 40 defa anlattirip, bir çözüm bulamazsın.![]()
A101e hiçbir şekilde ulaşılamadığı için awoxa yazdım, böyle bir geri dönüş aldım, internette de pek bilgi bulamadım, iki model arasında sadece üretim yılı farkı mı var?, yardımcı olabilir misiniz?
Rtings bu yorumu kişiye göre değişir. LG ve Samsung oledleri görüntü olarak bir kullanıcının bir TV den alabileceği en iyi izleme keyfini verir.Tıpkı S90D'de olduğu gibi, S90F'de de hem WOLED hem de QD-OLED paneller bulunur ve aldığınız panel türü TV'nin boyutuna ve bulunduğunuz bölgeye göre değişir. Bir QD-OLED panelin performansı ve genel görüntü kalitesi genellikle geleneksel bir WOLED panelden daha iyidir, bu nedenle alışveriş yaparken bunu aklınızda bulundurun. İncelememiz TV'nin QD-OLED versiyonuna dayanmaktadır
LCD lerine vermiş olduğu isim.Neo qled ve qled arasındaki fark nedir?
Pro modelinde yerel karartma var.Tcl c655 iki versiyonu var. Biri pro biri değil. Aralarındaki farklar nedir. ?
Eyvallah. Aralarındaki 10 k fiyat farkına değer bir durum mudur ?Pro modelinde yerel karartma var.
Yerel karartma bölgelere ışık kontrolü yapar. Yani 160 karartmasi varsa o bölgeleri her birini yönetecek ışığı. Bu da kontrast ve siyahı artırır. Buna göre kararını verirsinizEyvallah. Aralarındaki 10 k fiyat farkına değer bir durum mudur ?
Vatan şubeleri kafaya göre fiyat mı veriyor?Slm. 65 Pml 9009 nasıl bir Tv dir. Vatanda 45 k ya alınabiliyor. Benim için Amblight önemli olduğu için ve Oled düşünmediğim için Oled altı alabileceğim en kaliteli Tv bu değil mi. Başka tavsiye deceğiniz Mini led Philips varmı ?
Vatan, Teknosa, mediamart vb satıcılar, hafta içi fiyatı şişirip, hafta sonu normal fiyatı, kampanya var diyerek indirim süsü verirler.Vatan şubeleri kafaya göre fiyat mı veriyor?
İnternette 50k yazıyor, Basmane Mağazasına gittim 59k fiyat verdiler, siz 45k.ya alınabiliyor diyorsunuz?
45k nereden fiyat aldınız?