Çok teşekkür ederim. Peki ikisi arasında aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdinE Exe1ans, teşekkür ederim kardeşim
65C4 LG
65S90D Samsung
Bu iki oled iyi. Hangisi ucuz bulursanız onu secersiniz
Çok teşekkür ederim. Peki ikisi arasında aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdinE Exe1ans, teşekkür ederim kardeşim
65C4 LG
65S90D Samsung
Bu iki oled iyi. Hangisi ucuz bulursanız onu secersiniz
İkiside çok iyi model. Hangisini alırsanız. Memnun eder. Fiyatlarına bakın hangisi daha ucuzsa alınÇok teşekkür ederim. Peki ikisi arasında aynı fiyat olsa hangisini tercih ederdin
QD oled teknolojisinin peki ne gibi artıları olur diğer modele göreİkiside çok iyi model. Hangisini alırsanız. Memnun eder. Fiyatlarına bakın hangisi daha ucuzsa alın
İkisi de kuruşu kuruşuna aynı ise. Bu kişiye göre değişir iki çok iyi TV de . Benim ilk tercihim qd-oled olur. Samsung oled i
Şöyle anladım. Bu iki TV yi alıp eve. yanyana koyup izlesen, farkı göremez yada farkı çok az anlarsın.QD oled teknolojisinin peki ne gibi artıları olur diğer modele göre
QN70F....edge LED 120 hz panel (144 vrr) miniledleri altta, LG nin edge led modelleri gibiQN70F, QN80F, QN90F bu modellerin aralarındaki farklar nelerdir
QN70F....edge LED 120 hz panel (144 vrr) miniledleri altta, LG nin edge led modelleri gibi
QN80F.... arkadan aydınlatmalı mini LED 120 panelli (144 hz)
QN90F.....arkadan aydınlatmalı mini LED 120 panel (165hz vrr). Karartma bölgesi parlaklık daha fazla geçen seneki 90D ile aynı bu seride mat ekran var artik
Yeni modeller şuan pahalı olur. Geçen sene modellerinin fiyatı uygun olursa am2024 modeller daha iyi bir tercih olur. Ama ulkemizde geçerli değil.Hocam bir yanlışlık olmasın,
QN70F modeli miniled olarak geçiyor, siz edge led demişsiniz, başka bir forumda mini led diye çokca tavsiye edildi o yüzden soruyorum
QN80F modelini aldım ben, bugün teslimattı ama daha gelmedi bekliyorum,
QN90F modeline çıkamadım maalesef, QN80F ile arada rakam olarak çok fark vadı, özellik ve kullanım açısından değer mi bilemedim. o yüzden bütçeye göre hareket eülkemizde bu lttaki LED , mini yapıp, adını miniLED demişler. Bunu zaten LG yapıyordu. Edge LED altta 6 bölge koyuyor. Mini LED diyor. Samsungda bunu yapmış.
Philips başka miniLED i yok. Yeni serilerde geldiğinde aynı olacak. Sadece pml yerine mled olarak kodlacak.Slm. 65 Pml 9009 nasıl bir Tv dir. Vatanda 45 k ya alınabiliyor. Benim için Amblight önemli olduğu için ve Oled düşünmediğim için Oled altı alabileceğim en kaliteli Tv bu değil mi. Başka tavsiye deceğiniz Mini led Philips varmı ?
Teşekkürler yorumunuz içinPhilips başka miniLED i yok. Yeni serilerde geldiğinde aynı olacak. Sadece pml yerine mled olarak kodlacak.
En kaliteli değilde. Fiyatına göre iyi . Oled ile LCD kıyaslaması. Elma ile armut kıyaslaması gibi olur.
Yerel karartmali Va panel olarak geliyor. İyi düşünmüşsünuz . Alınabilir modellerden biri