Philips OLED810
%2........1327
%5........1184
%10......1067
%25........602
%50........335
%75........242
%100......186
TV ekranını bir bütün düşün. %100 olarak . Bu %5,10,25,50 bölgelerde ekranın nereye kadar parlaklık ürettiği değerdir.W Winston, hocam cehaletimi bağışlayın. Bu yüzdelikler ne ifade ediyor? Bir de satışa çıktığında Oled 810 serisi alınır mı? Tavsiye eder misiniz? En çok endişe ettiğim husus, ekran yanma sorunu. Uzun süreli tv kanalları açık kalacak…
Panasonic veya Pioneer plazma kullananlar çoğu oledle memnun kalıyor şahsen de bende öyle düşünüyorum. Kararı verirken oled olmasıni bence zorlayın kendinisi.W Winston, eyvallah.
13 yıllık Panasonic Plazmam artık son demlerini yaşıyor. Ekran yanıkları oluşmaya başladı. Aynı kalitede bir LCD öneriniz neler olabilir?
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Oldulça güzel bilgilendirmeler yapıyorsunuz. Teşekkürler.
Acelem yok, dediğiniz gibi yeni çıkanlar oldukça pahalı. Modeli geçmeye başlayınca alırım. Ama hangisini tercih etmeliyim, bilemiyorum…
Teşekkürler iyi akşamlar…Panasonic veya Pioneer plazma kullananlar çoğu oledle memnun kalıyor şahsen de bende öyle düşünüyorum. Kararı verirken oled olmasıni bence zorlayın kendinisi.
2023 model , 60 hz lik panelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Tekrar merhaba bu ürünü önerir misiniz? 120 Hz oyun destekli olduğu yazıyor, incelemelerde doğrular nitelikte…
Anladım sağolun manasız o zaman …2023 model , 60 hz lik panel
DLG Teknoloji, televizyonların 120Hz giriş sinyalini almasını ve bunu yarım çözünürlükte (1080p) görüntülemesini sağlar. Bu, örneğin PlayStation 5 ve Xbox Series X oyunlarını 120 fps'de çalıştırmanızı sağlar. TCL buna '120Hz Oyun Hızlandırıcı' adını veriyor.