metin7 Çevrimdışı

metin7

Aktif Üye
29 Ara 2021
89
35
90bf2940-3f10-40e0-bb97-323ffc1dc5ce.jpg

80f26518-e8e6-431e-8081-f5640a1b7a7d.jpg

A101den online aldığım üründe ufak bi kod farkı var, bir sıkıntı olur mu dostlar ?

metin7 Çevrimdışı

metin7

Aktif Üye
29 Ara 2021
89
35
IMG_3901.png

A101e hiçbir şekilde ulaşılamadığı için awoxa yazdım, böyle bir geri dönüş aldım, internette de pek bilgi bulamadım, iki model arasında sadece üretim yılı farkı mı var?, yardımcı olabilir misiniz?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,208
IMG_3901.png

A101e hiçbir şekilde ulaşılamadığı için awoxa yazdım, böyle bir geri dönüş aldım, internette de pek bilgi bulamadım, iki model arasında sadece üretim yılı farkı mı var?, yardımcı olabilir misiniz?
A101 satış sırası ve sonrası sıkıntılı bir şirkettir. Hicbir zaman ilgili bulamazsın. Bulsam bile aynı konuyu 40 defa anlattirip, bir çözüm bulamazsın.
Ya kullan o TV yi. Diğer modelle bir farkı yoktur. Gittiği yere kadar. Awox zaten hem TV si hem servisi kötü.
A101 de ilgisizdir yazan model farklı gönderdiğiniz farklı desen onun değişimini bile yapamaz. Beceremez. Bir yıl sürer bence. Öyle çok örnek gördüm.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,208
65S90F Samsung incelemesi

%2........ 1.628 cd/m²
%10........1.426 cd/m²
%25.........667 cd/m²
%50........383 cd/m²
%100 .......258 cd/m
Samsung S90F OLED, Samsung'un 2025 OLED serisindeki orta sınıf modelidir ve amiral gemisi üzerinde yer alır. yerini alır . Geliştirilmiş bir QD-OLED panele sahiptir ve TV'nin işlem hızını artırmak için tasarlanmış Samsung'un özel NQ4 AI Gen3 İşlemcisi tarafından desteklenmektedir. Samsung'un tescilli Tizen OS'sinin 2025 sürümünü çalıştırır. TV'de yerleşik 40W 2.1 kanal hoparlörler bulunur ve HDR10+ ve Dolby Atmos'u destekler, ancak Samsung'da her zamanki gibi Dolby Vision HDR veya DTS ses formatları için destek yoktur. Biz 65 inçlik modeli satın alıp test ettik, ancak 42, 48, 55, 77 ve 83 inç boyutlarında da mevcut, ancak Kuzey Amerika'da en küçük ve en büyük iki boyutta QD-OLED yerine WOLED panel kullanılıyor.

Tıpkı S90D'de olduğu gibi, S90F'de de hem WOLED hem de QD-OLED paneller bulunur ve aldığınız panel türü TV'nin boyutuna ve bulunduğunuz bölgeye göre değişir. Bir QD-OLED panelin performansı ve genel görüntü kalitesi genellikle geleneksel bir WOLED panelden daha iyidir, bu nedenle alışveriş yaparken bunu aklınızda bulundurun. İncelememiz TV'nin QD-OLED versiyonuna dayanmaktadır.

Türkiye de S90F 65 inç dışında diğer ebatlarda woled panel kullanır
Link

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,208
Tıpkı S90D'de olduğu gibi, S90F'de de hem WOLED hem de QD-OLED paneller bulunur ve aldığınız panel türü TV'nin boyutuna ve bulunduğunuz bölgeye göre değişir. Bir QD-OLED panelin performansı ve genel görüntü kalitesi genellikle geleneksel bir WOLED panelden daha iyidir, bu nedenle alışveriş yaparken bunu aklınızda bulundurun. İncelememiz TV'nin QD-OLED versiyonuna dayanmaktadır
Rtings bu yorumu kişiye göre değişir. LG ve Samsung oledleri görüntü olarak bir kullanıcının bir TV den alabileceği en iyi izleme keyfini verir.
Woled ve qd oled panellerin arasında çok az fark vardır. İki panelininde artıları çok ve mükemmel görüntü verir. Çok az iki panelin birbirine karşı artı ve eksileri vardır.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
360
75 inç SAMSUNG marka f/p ürünü arıyorum. OLED'ler çok pahalı, QLED düşüneceğim gibi. Önerilerinize açığım. Bütçe 60-70 bin civarı.

Neo qled ve qled arasındaki fark nedir?

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

KaraGuru

Yeni Üye
22 Mar 2025
3
53
Slm. 65 Pml 9009 nasıl bir Tv dir. Vatanda 45 k ya alınabiliyor. Benim için Amblight önemli olduğu için ve Oled düşünmediğim için Oled altı alabileceğim en kaliteli Tv bu değil mi. Başka tavsiye deceğiniz Mini led Philips varmı ?
Vatan şubeleri kafaya göre fiyat mı veriyor?
İnternette 50k yazıyor, Basmane Mağazasına gittim 59k fiyat verdiler, siz 45k.ya alınabiliyor diyorsunuz?
45k nereden fiyat aldınız?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,208
Vatan şubeleri kafaya göre fiyat mı veriyor?
İnternette 50k yazıyor, Basmane Mağazasına gittim 59k fiyat verdiler, siz 45k.ya alınabiliyor diyorsunuz?
45k nereden fiyat aldınız?
Vatan, Teknosa, mediamart vb satıcılar, hafta içi fiyatı şişirip, hafta sonu normal fiyatı, kampanya var diyerek indirim süsü verirler.
Haftasonlarini takip ediniz. Ürünü sepette tut. Takibi daha kolay, indirimini yakalayabilir siniz

Geri
Üst Alt