LG nin 55B4 modeli 46-47 düşüyor. Bunu takip et.oled hangi serisi olur 55pus8508 e göre
LG nin 55B4 modeli 46-47 düşüyor. Bunu takip et.oled hangi serisi olur 55pus8508 e göre
LG ninde iyi yazılım desteği.webosolması yazılım desteği önemlı phılıpslerde durum biraziyi servis olarak antalyada
Bütçeniz nedir, tv ebatı ne olacak, izleme profiliniz nedir gibi detayları paylaşmazsanız nasıl bir tv aradığınızı tam olarak bilemediğimiz için tavsiyede bulunamayız.Arkadaşlar 2012 model bir Samsung TV var evde.
Artık yenileyeyim diyorum.
CI+ girişli Android veya Google arayüzlü bir TV tavsiyesi alabilir miyim?
Kablo TV aboneliğim var ve CI+ girişine takılı Conax modülle yayınları izleyebiliyorum
Artı Türksat çanağım var.
İki model arasında fark kasa farkı olur. Donanım olarak fark olmaz. Yazılım ile ilgili olur. Onunda bir önemi olmaz. Ticari pazarlama yöntemleri olur. Normal yayınlar için son derece yeterlidir.Merhaba,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.55GHQ9100 tv yi almayı düşünüyorum önerir misiniz fiyatı 22.500TL. Genellikle uydudan tv izlenecek hafta 1-2 de netflix vb. uygulamalar. Çok üst düzey beklentim yok ama kötü de olmasın istiyorum bu tv özellik ve fiyat performans açısından bana iyi gibi geldi bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde aynı markanınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.55GHQ9200 modeli var arada 25.000 tl civarında bu iki tv tamamen aynı mı aradaki fiyat farkı değer mi ? Veya bu fiyatlara alınabilecek daha iyi tv var mıdır?
teşekkür ederim o zaman bunu alalım çok düşünmeye gerek yokİki model arasında fark kasa farkı olur. Donanım olarak fark olmaz. Yazılım ile ilgili olur. Onunda bir önemi olmaz. Ticari pazarlama yöntemleri olur. Normal yayınlar için son derece yeterlidir.
Günümüzde artık, giriş ve orta segment SDR kullanımda kalite artık aynı diyebiliriz. HDR kullanımda artık fark var.Arkadaşlar merhaba
Acil yardım ediniz
Hemen karar vermemiz lazım
Arkadaşıma 65 inç QLED tv lazım.
37-40 bin fiyat aralığında fiyat performans bir tv lazım.
Ne önerirsiniz
Teşekkür ederim. Tcl nin tvleri nasıldırGünümüzde artık, giriş ve orta segment SDR kullanımda kalite artık aynı diyebiliriz. HDR kullanımda artık fark var.
Günlük kullanım için bütçene uygun bir model bulursunuz. Sadece Va panel IPS panel farkı vardır. Artıları ve eksileri forumda yazılı. Hangisine izleme şeklin varsa ona göre seçin.
Üretici firma. Va panel kullanır modellerinin hepsinde. C755 diğer adı C805 ile geçen sene iyi iş çıkarttı. Tabiki fiyatı düşük olduğu için. Rakiplerinden. Tcl Samsung,LG, Sony. Sunduğu modellerden fiyat olarak ucuz olduğu sürece alınır.Teşekkür ederim. Tcl nin tvleri nasıldır