Merhaba,Hocam televizyon arayışındayım, modeli kafamda az buçuk canlandırdım 40k'ya kadar 55" bir tv arıyorum akrabam için, mini-led istiyorum, modelde kafamda TCL c845 olarak netleştirdim sayılır ama yine de alternetif bulurmuyum diye araştırıyordum mesajınıza denk geldim, TCL'in geçen seneki modeli olan c755 de 512 karartma noktası varken yine geçen seneki üst model olan c845'de 480 karartma noktası mevcut birazcık kafamı karıştırdı.
Ek olarak önceki mesajları okurken @albanez hocamızın önerdiği ;![]()
Philips 55PML9308/12 modelinin amazonda stokta olduğunu gördüm 41k fiyat bandında,
TCL 55C845GTV HB'de 39k bandında,
TCL 55c755G de 31.2 k bandında gün içerisinde daha fiyatlar düşer mi emin değilim ancak bunlara alternetif olarak bir tek samsung qn85d var o da 45k bandında siz bu modeller arasından tavsiyeniz ne olur bana acaba.
Saygılarımla.
Dv yayınları hdr10 gösterirBiraz konu dışı ancak sormak istedim samsung tv lerde dolbi vision filmler hiç oynatılmaz mı yada uyumlu bir modda mı oynatılır?
B4 alınır artık eski C oledlerin yerini aldı C2 modeliyle aynı. Aslında panelleri bile aynı marka içi rakabet olmasın diye C4 ile parlaklığı biraz az yaparlar C4 göre.lg b4 oled alınır mı?
yanma olayına girmemek için aynı paralara miniled alınır mı?
lg oled b4
tcl 755
tcl 855
samsungda dolby vision yok.
Bu önemli değil. Önemli olan hdr formatlardan çok hdr i gösterebilmesi önemli. Dv yoksa hdr10 da gösterir. Sonuç olarak biz kullanıcılara son perdede TV nin görüntü kalitesi. Bu da hdr formatlardan çok. TV nin donanımıyla ilgilidir. Piyasada birçok TV donanım iyi olmadığı için hdr i iyi gösteremez.samsungda dolby vision yok
32 inç ler benzer olur. Tüm markalarda fiyatı iyi ise butcene uygunsa herzaman olurToshıba 32LA3B63DT 32” Fhd Androıd LED Tv mi Vestel 32FA9510 32'' 80 Ekran Android Smart Full HD mi almalıyım.
Yerli markalardan Vestel grubu yada Grundig koç grubu yani onlardan alın.Merhaba foruma yeni katıldım forum kurallarını pek bilmiyorum televizyon tavsiyesi alabilir miyim? tek kişini kullanacağı 42 inç civarında bütçe 8 binlerde tv arıyorum benim bulduğum iki model var
Onvo 42OV9000F ve Next YE-43020GG4 görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
%90 akşam ama gündüzleri de hepten kullanım dışı kalmasın. bir de bilgisayar ekranı olarak kullanırım, incelemelerde hep yanma riskinden bahsedilmiş çünkü.B4 alınır artık eski C oledlerin yerini aldı C2 modeliyle aynı. Aslında panelleri bile aynı marka içi rakabet olmasın diye C4 ile parlaklığı biraz az yaparlar C4 göre.
Kullanma şeklin akşamları ise ok.