Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,907
40
SAMSUNG 55DU7000

Bu nasıl peki ? Teşekkürler
Samsung'un en alt televizyon serisi. Yıllara göre başındaki harf değişir,
2022 - BU7000
2023 - CU7000
2024 - DU7000

50/60 Hz
SDP (Sakai Display Products) üretimi VA yapı tipinde panel
Doğrudan LED aydınlatma
Parlaklık 262 nit
Kontrast 4504

Rtings İncelemesi

Ben şahsen TCL C655 öneririm ama siz bilirsiniz. DU7000 iş görür mü, evet. Aydınlık oda için biraz karanlık kalabilir.

4 Çevrimdışı

46samet46

Yeni Üye
14 Ara 2024
24
27
Uydu yayınlarını en iyi gösteren tv diye bir şey yok. Sadece uydu yayını izleyecekseniz televizyona fazla yatırım yapmanıza gerek yok bence, fiyatı yüksek olmayan bir cihaz bakın derim.
Ya benim axen 43 inç ful HD TV çok kötü gösteriyor da kanalları YouTube da öyle kaynanamgilde Vestel var orda daha net güzel görüntüler

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,907
40
%60 YouTube %30 uydu yayınları %10 Netflix için TV ne tavsiye edersiniz
Axen tv biraz eski ise ve harici kutu kullanmıyorsanız, yani televizyonun kendi Youtube uygulamasını kullanıyorsanız, aldığınız maksimum çözünürlük 720P olabilir. Bu da gözünüze kötü görünebilir.

Youtube üzerinde artık 4K yayınlar çoğaldı. Bu bağlamda, piyasada satılan 4K herhangi bir tv yüksek ihtimalle sizi memnun eder. Kaç inç düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 43 ve 50'' modeller genellikle VA yapıda oluyor, sizin Axen cihaz da VA olmalı. 55 olanlar karma olsa da daha çok IPS oluyor. IPS panelli bir tv denk gelirse renkler ve görüntü daha canlı gelebilir gözünüze. Vestel, Arçelik, Grundig gibi markalardan gözünüze hoş gelen bir model bakabilirsiniz. Vestel QA9700 ve Q9900 genellikle en çok tercih edilen modeller oluyor.

4 Çevrimdışı

46samet46

Yeni Üye
14 Ara 2024
24
27
Axen tv biraz eski ise ve harici kutu kullanmıyorsanız, yani televizyonun kendi Youtube uygulamasını kullanıyorsanız, aldığınız maksimum çözünürlük 720P olabilir. Bu da gözünüze kötü görünebilir.

Youtube üzerinde artık 4K yayınlar çoğaldı. Bu bağlamda, piyasada satılan 4K herhangi bir tv yüksek ihtimalle sizi memnun eder. Kaç inç düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 43 ve 50'' modeller genellikle VA yapıda oluyor, sizin Axen cihaz da VA olmalı. 55 olanlar karma olsa da daha çok IPS oluyor. IPS panelli bir tv denk gelirse renkler ve görüntü daha canlı gelebilir gözünüze. Vestel, Arçelik, Grundig gibi markalardan gözünüze hoş gelen bir model bakabilirsiniz. Vestel QA9700 ve Q9900 genellikle en çok tercih edilen modeller oluyor.
TV box aldım tunerli işlemci hızlandı YouTube falan daha hızlı girebildim önceden zaten çok vasattı büyük bir TV düşünüyorum bide kanal geçişleri.hizli olsun

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,907
40
TV box aldım tunerli işlemci hızlandı YouTube falan daha hızlı girebildim önceden zaten çok vasattı büyük bir TV düşünüyorum bide kanal geçişleri.hizli olsun
TCL C655, Vestel QA9700, Q9900 gibi modellere bakabilirsiniz. Arçelik, Grundig gibi markalardan da modeller bakabilirsiniz. Bütçe sorunum yok, üst kalite bir tv olsun derseniz ki bence buna gerek yok,
- LG B4 Oled
- Samsung QN85D, Q80D
- TCL C755

E Çevrimdışı

ed22300

Yeni Üye
22 Ocak 2018
19
Bunlar aynı TV oled modelleri benzer olur. O kadar fiyat farkı olmamalı,
S90D
Oled809
C4
Bravia 8
Z90A
Bunların hepsi birbirleriyle benzer, oled
Üstadım bıkmadan usanmadan verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
karar vermek çok zor oldu.
Kasım ayı kampanyasından LG C4 Oled tv aldım. mükemmel görüntüsü var.
oled care diye program var piksel görüntü ayarlarını otomatik düzeltiyor.
kumandası harika çok kullanışlı.
40 wat ses sistemi apartman içinde yeterli seviyede 15 üzerinde çok ses veriyor
görüntü formatları sizin zevkinize göre çeşitli resimlerden sonra aydınlık koyuluk vs. seçiyorsunuz.
gün ışığında ekranda yansıma olmuyor.
HDR formatlı filmler ile 4k mükemmel 2k idare eder.
SD tv yayınlarında yapay zeka görüntüyü diğer tvlere göre iyileştiriyor
kendi uydu alıcısı tatmin ediyor uydu kanal listesi kullanışlı kanal geçişler idare eder,
webosu kullanmıyorum andoid box daha kullanışlı parasını sonuna kadar hak ediyor.
benim gördüklerim şimdilik bunlar

A Çevrimdışı

alien

Yeni Üye
7 Kas 2024
7
43
Arkadaşlar tekrar merhaba, daha önce de tavsiye istemiştim, tcl 65c745 e karar verdim ama indirim olursa diye beklerken fiyatlar arttı. Sanırım stok ile ilgili problemler de var 50 ye kadar çıktı görünüyor.
Onun yerine daha ekonomik model olarak şuan alinabilir 30 bin bandında tcl 65CT7BG ile Toshiba 70QG5E63DT var, hangisini almalı ne derseniz, yada beklemeli mi c745 i, kararsız kaldım

Birde 65Pus8949 gördüm vatan da, 34 bin civarına geliyor, 120 Hz ne dersiniz

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

alien

Yeni Üye
7 Kas 2024
7
43
Bende pek bilgi bulamadım, incelemeden çok şikayet var :). Panel muamma, hiç bir bilgi yok. Titan OS eksi yönü, android box gerekebilir.

Geri
Üst Alt