Samsung'un en alt televizyon serisi. Yıllara göre başındaki harf değişir,SAMSUNG 55DU7000
Bu nasıl peki ? Teşekkürler
Uydu yayınlarını en iyi gösteren tv diye bir şey yok. Sadece uydu yayını izleyecekseniz televizyona fazla yatırım yapmanıza gerek yok bence, fiyatı yüksek olmayan bir cihaz bakın derim.Uydu yayınlarını en iyi gösteren TV ne tavsiye edersiniz
Ya benim axen 43 inç ful HD TV çok kötü gösteriyor da kanalları YouTube da öyle kaynanamgilde Vestel var orda daha net güzel görüntülerUydu yayınlarını en iyi gösteren tv diye bir şey yok. Sadece uydu yayını izleyecekseniz televizyona fazla yatırım yapmanıza gerek yok bence, fiyatı yüksek olmayan bir cihaz bakın derim.
Axen tv biraz eski ise ve harici kutu kullanmıyorsanız, yani televizyonun kendi Youtube uygulamasını kullanıyorsanız, aldığınız maksimum çözünürlük 720P olabilir. Bu da gözünüze kötü görünebilir.%60 YouTube %30 uydu yayınları %10 Netflix için TV ne tavsiye edersiniz
TV box aldım tunerli işlemci hızlandı YouTube falan daha hızlı girebildim önceden zaten çok vasattı büyük bir TV düşünüyorum bide kanal geçişleri.hizli olsunAxen tv biraz eski ise ve harici kutu kullanmıyorsanız, yani televizyonun kendi Youtube uygulamasını kullanıyorsanız, aldığınız maksimum çözünürlük 720P olabilir. Bu da gözünüze kötü görünebilir.
Youtube üzerinde artık 4K yayınlar çoğaldı. Bu bağlamda, piyasada satılan 4K herhangi bir tv yüksek ihtimalle sizi memnun eder. Kaç inç düşünüyorsunuz bilmiyorum ama 43 ve 50'' modeller genellikle VA yapıda oluyor, sizin Axen cihaz da VA olmalı. 55 olanlar karma olsa da daha çok IPS oluyor. IPS panelli bir tv denk gelirse renkler ve görüntü daha canlı gelebilir gözünüze. Vestel, Arçelik, Grundig gibi markalardan gözünüze hoş gelen bir model bakabilirsiniz. Vestel QA9700 ve Q9900 genellikle en çok tercih edilen modeller oluyor.
TCL C655, Vestel QA9700, Q9900 gibi modellere bakabilirsiniz. Arçelik, Grundig gibi markalardan da modeller bakabilirsiniz. Bütçe sorunum yok, üst kalite bir tv olsun derseniz ki bence buna gerek yok,TV box aldım tunerli işlemci hızlandı YouTube falan daha hızlı girebildim önceden zaten çok vasattı büyük bir TV düşünüyorum bide kanal geçişleri.hizli olsun
Üstadım bıkmadan usanmadan verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Bunlar aynı TV oled modelleri benzer olur. O kadar fiyat farkı olmamalı,
S90D
Oled809
C4
Bravia 8
Z90A
Bunların hepsi birbirleriyle benzer, oled
İncelemesi de hiç yok YouTube da bende merak edip bakayım dedim de65pus8949 işinizi görür yeni yzılımlar geliyor maxtv gibi güncellemeler geliyor
Hangisini alırsan al TV box yada Apple TV alın diyorlar zaten daha iyi oluyormuşBende pek bilgi bulamadım, incelemeden çok şikayet var. Panel muamma, hiç bir bilgi yok. Titan OS eksi yönü, android box gerekebilir.