65pus8909
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Biliyorum SametPus8949 diyordu ama hocam bu attıklarınız 8909 diyor
Demek o yüzden bulamadık netteBiliyorum Samet
PUS8959
PUS8949
PUS8919
PUS8909
Bu modeller aynı kasa rengi ve ayak farki olur sadece
Hocam senin yorumun ne olur?65pus8909
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Günlük kullanım için. Geçen senenin 65pus8808 modelin 2024 modeli. Pentonic 1000 Mediatek işlemci yerine Nova tek işlemci ve kendi smart ini kullanmış. Fiyatı iyi ise C755 fiyatı hala yüksek ise alınır. Büyük ihtimalle IPS gelecek. Işıkları her zaman açarsan karanlık ortamda izlemezsen. Birşey olmaz. IPS panellerin kontrast ve siyahtan eksisi olsa da, artıları da daha iyi izleme açısı, daha hızlı panel bu da hareket netliği daha iyi olur. Va panellere göre. IPS yada Va panellerin iyi yada kötü yanları bildikten sonra izleme alışkanlığın hangisine uygunsa onu seçersiniz.Hocam senin yorumun ne olur?
Bugün mağaza da ürünü inceledim, IPS panel izleme açısı ekran parlaklığı iyi ama siyahlar hoşuma gitmedi. TCL ler ile bariz fark var, Titan OS ile gelmesi ve internetteki şikayetler fiyatı iyi de olsa vazgeçirdi beni. TCL 745, 755 40 li fiyatları görürse değerlendireceğim beklemeye devamGünlük kullanım için. Geçen senenin 65pus8808 modelin 2024 modeli. Pentonic 1000 Mediatek işlemci yerine Nova tek işlemci ve kendi smart ini kullanmış. Fiyatı iyi ise C755 fiyatı hala yüksek ise alınır. Büyük ihtimalle IPS gelecek. Işıkları her zaman açarsan karanlık ortamda izlemezsen. Birşey olmaz. IPS panellerin kontrast ve siyahtan eksisi olsa da, artıları da daha iyi izleme açısı, daha hızlı panel bu da hareket netliği daha iyi olur. Va panellere göre. IPS yada Va panellerin iyi yada kötü yanları bildikten sonra izleme alışkanlığın hangisine uygunsa onu seçersiniz.
Amazon da tcl 75c745 52 bin diyordu öğlenBugün mağaza da ürünü inceledim, IPS panel izleme açısı ekran parlaklığı iyi ama siyahlar hoşuma gitmedi. TCL ler ile bariz fark var, Titan OS ile gelmesi ve internetteki şikayetler fiyatı iyi de olsa vazgeçirdi beni. TCL 745, 755 40 li fiyatları görürse değerlendireceğim beklemeye devam
48 bine 75c755 satıldı hocam 55 inc 40 bin kesinlikle etmez.Tcl fiyatları şişirip sonra indirime sokuyor bu şişirilmiş fiyatlardan almak mantıklı değil.Selamlar, Samsung qn85d televizyon almayı düşünüyorum okuduğum yorumlardan yola çıkarak. Fiyatı TCL 55c755 ile yakındı aslında son 2-3 günde ne olduysa fiyatı 50000 TLlere geldi. Acaba 40000 TL'ye 55c755 alıp geçsem mi diye de düşünmüyor değilim. Korkutan şey hatalı gelmesi durumunda kullanıcıların uzun uğraşlar verdiklerini okudum. Siz ne dersiniz? bir sorum da şöyle genelde taksit sayıları 3 veya 4. Peşin ödemeyi tercih etmiyorum, Daha yüksek sayıda taksit imkanı sunan teknolojik mağazalar var mı acaba? Bu konuda deneyimi olan biri de fikir belirtirse sevinirim.
Evet, geçmiş fiyatları ben de gördüm fakat son 1 ayda fiyatlar baya bir artmış. Şu anda 4 46samet46'nın bahsettiği fiyatı ben de gördüm amazonda 75c745 53000 TL. samsung 55qn85d modelleri 50 binler civarında. Tabi ekran olarak samsung baya bir fark atıyor ama aynı fiyata 75 ekran almak da cezbetti. Tv konusunda fiyatlar çok saçma bir hal almış gibi.48 bine 75c755 satıldı hocam 55 inc 40 bin kesinlikle etmez.Tcl fiyatları şişirip sonra indirime sokuyor bu şişirilmiş fiyatlardan almak mantıklı değil.