55C755 tcl bakarsınız.Merhabalar. En fazla 35k olacak şekilde 55 inç tv arıyorum.Günde en az 7 - 8 saat kullanılacak.
Sizin TV niz SDR yayınlara uygun. Hdr formatlari gösterme kabiliyeti olmaz. Sadece bu pazarlama şekli. Bu formatları gösterebilmesi bölgesel karartma ve daha yüksek parlaklık olması gerekir. Hdr içerikler 1000 nit veri ile kodlanir ve daha yüksek nitlerde yapılır ama yüzde 90 ni 1000 nitte yapılir.Vestel 65Q9900 kullanıyorum Dolby Vision ve Hdr10+ berbat ötesi çok karanlık nit değeri düşük galiba film dizi izlemek isteyenlere asla tavsiye etmiyorum
TCL 65c755 alsam ne kadar fark olur veya başka model tavsiyeniz olabilir mi ?Sizin TV niz SDR yayınlara uygun. Hdr formatlari gösterme kabiliyeti olmaz. Sadece bu pazarlama şekli. Bu formatları gösterebilmesi bölgesel karartma ve daha yüksek parlaklık olması gerekir. Hdr içerikler 1000 nit veri ile kodlanir ve daha yüksek nitlerde yapılır ama yüzde 90 ni 1000 nitte yapılir.
Kasım ayında cuma indirimleri başlayacak. Onu bekleyin.TCL 65c755 alsam ne kadar fark olur veya başka model tavsiyeniz olabilir mi ?
Uydu yayınlarında belki o kadar hissetmezsiniz ama 4K içeriklerde çok fark olur, daha önce tv izlemiyormuşum diyebilirsiniz. Hem parlaklık açısındam hem de siyah kalitesi açısından. C755 Oled’e yakın görüntü verir.TCL 65c755 alsam ne kadar fark olur veya başka model tavsiyeniz olabilir mi ?
Bugün MediaMarkt tan 65c755 aldım.Teşekkürler tavsiyeniz içinUydu yayınlarında belki o kadar hissetmezsiniz ama 4K içeriklerde çok fark olur, daha önce tv izlemiyormuşum diyebilirsiniz. Hem parlaklık açısındam hem de siyah kalitesi açısından. C755 Oled’e yakın görüntü verir.
Eğer bütçe yeterse Oled yetmezse TCL C755 veya Samsung Q80D, QN85C, QN85D bakabilirsiniz.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Hangi fiyattan aldınız ? Bir de denedikten sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bugün MediaMarkt tan 65c755 aldım.Teşekkürler tavsiyeniz için
45900 tl ye aldım. Gelince tüm tecrübelerimi paylaşacağım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Hangi fiyattan aldınız ? Bir de denedikten sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
C855 daha donanımlı cihazdır. Pml9009 serisinden çok. Qn90-95 Samsung üst LCD modelleriyle kıyas yapmanız. Daha doğru olur. Aralarındaki fiyat farkı nedeni ile tcl bu modelleri daha doğru olur. Zaten dünyadaki satışlarda bu yönde ilerledi. Daha ucuz tcl modeli Samsung Sony amiral modellerinden. Arada fark o kadar çok değil. Yani o fiyat farkına değecek fark yokMerhaba 75c855 hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben sony den sonra bayadır philipsciyim normalde fakat TCL de kafamı karıştırıyor. işletim sistemi çok önemli değil fakat görüntü olarak 75c855 ve 75pml9009 arasında kaldım. Philipsi bordan panele kadar fikir sahibiyim fakat TCL konusunda çok bilgim yok.Fikriniz nedir. W WinstonSamurai
Amazon’dan aldıysanız eğer kırık çıksa bile sorun olmaz, Amazon bu konuda sağlamMerhaba, ben de uzun arayışlardan sonra 75c755 siparişi verdim Amazon üzerinden. Sağlam kırıksız çıkıksız gelmesi için dua ediyorum.