Merhaba lg c3 c4 55s90c hangisi daha iyidir veya siz ne tavsiye edersinizŞuan ne kullanıyorsun
Merhaba lg c3 c4 55s90c hangisi daha iyidir veya siz ne tavsiye edersinizŞuan ne kullanıyorsun
3 de Türkiye piyasasında en iyi 55 inç lerdir. Hangisini alırsanız alın iyi bir tercih yapmış olursunuzMerhaba lg c3 c4 55s90c hangisi daha iyidir veya siz ne tavsiye edersiniz
Sony 8505 iyi bir TV. Hdr içerik mi kullanmayı düşünüyorsun.winston aslında görüntü çok ama çok başarılıydı. Ama gri tonlamalardaki ışık sızmaları kafama takıldı. 75pml9009 indirimini bekliyorum. Benim emektar Sony 65XE8505i kullanıyorum şuan.
Sony 8505 iyi bir TV. Hdr içerik mi kullanmayı düşünüyorsun.
internetten buldum spotçu sıfır dedi teşhir değilmiş sadece kutu açılıp denenmiş nasıl anlarız kullanılıp kullanılmadığını bir ayarı var mı
Merhabalar
Toshiba 50UA3E63DT onvo 500v6000u arasında kaldım bunlar iyi değil derseniz bu tarz 14 bin TL'yi geçmeyecek evde ana TV olarak kullanabileceğim fiyat performans TV önerinizi bekliyorum
Hocam Tcl 55c755'te karar kıldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum kasımda indirime girer gibime geliyor ama şimdi şunu sormak istiyorum değişik satıcılar var uyguna satan. Satıcı çok önemli mi sıkıntı yaşar mıyız?40.000 TL civarına alınabilecek en iyi tv TCL C755 ve TCL C745 şu anlık. C755'in Samsung tarafındaki muadil modeli 65Q80D.
PML9008 güzel ama sorunlu bir tv. Bu televizyonu tercih ederseniz biraz şanslı olmanız gerekir zaten bu yüzden fiyatı diğerlerine göre uygun. Işık sızması, karanlık sahnelerde detay kaybı gibi sorunlar olabiliyor. Düzgün denk gelirse memnun kalırsınız. Philips servisi daha da kötü anlatılıyor.
En güvenlisi Amazon. Pazaryerinden alacağınız zaman da satıcı firmanın yorumlarına ve puanlarına bakın.Hocam Tcl 55c755'te karar kıldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum kasımda indirime girer gibime geliyor ama şimdi şunu sormak istiyorum değişik satıcılar var uyguna satan. Satıcı çok önemli mi sıkıntı yaşar mıyız?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesela en ucuz satıcı bu değil şu an ama indirim dönemlerinde bu tarz indirimzone gibi Bi firmanın en ucuzsa aldığımızda problem yaşar mıyız?
40.000 TL civarına alınabilecek en iyi tv TCL C755 ve TCL C745 şu anlık. C755'in Samsung tarafındaki muadil modeli 65Q80D.
PML9008 güzel ama sorunlu bir tv. Bu televizyonu tercih ederseniz biraz şanslı olmanız gerekir zaten bu yüzden fiyatı diğerlerine göre uygun. Işık sızması, karanlık sahnelerde detay kaybı gibi sorunlar olabiliyor. Düzgün denk gelirse memnun kalırsınız. Philips servisi daha da kötü anlatılıyor.
Selamlar hocam.Merhaba hocam bende 55" ekran 30-35 bin TL arası TV bakıyorum. Paylaşmış olduğunuz gönderilerin bir kısmını okudum.
TCL C755 modelin 55" bulamadım.(65" var fakat odam ve asmak istediğim duvar 55" için uygun. 65" olanı da biraz bütçemi aşıyor.) Söylediginiz gibi muadili olan Samsung'un 55" Q80D baktım.
Fakat yaşadığım bölgede bulamadım. Satıcı bana; "SAMSUNG QT55Q70C 4K SMART QLED TV55" modelini önerdi.(Özellikleri birbirine yakın gözüküyor.)
Ayrıca 55" TCL C745 ilede fiyatları birbirine yakın.
Sizin tavsiyeniz nedir merak ettim.( Ben KKTC de yaşıyorum. Burada markaların, model seçenekleri biraz kısıtlı. Türkiye den kargo durumu da sıkıntılı.
Efendim Türkiye'deki gibi online mağazalar pek yok.(Örneğin; Hepsiburada, Trendyol vs..)Selamlar hocam.
Q70C olmaz maalesef, Q80 ile arasında çok fazla fark var. Alt yapısı tamamen farklı iki televizyon; bir tanesi Full Array diğeri Edge Led. KKTC'de alışveriş yapabileceğiniz online bir mağaza varsa buradan yazın bir bakayım hangi modeller var.
OLED düşünmez misiniz mesela ? TV günde kaç saat kullanılacak ve ağırlıklı olarak ne izleyeceksiniz ?
TCL C745 sizin beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum, Samsung Q80D'ye yakın bir tv diyebiliriz. Tasarruf yapmak istiyorsanız C745 alabilirsiniz.Efendim Türkiye'deki gibi online mağazalar pek yok.(Örneğin; Hepsiburada, Trendyol vs..)
Sadece mağazanın kendisine ait var. Güncel olmayabiliyor.( Fiyat, stok ve model)
Mağazalara gidip yüz yüze görüşüyorum.
Oled de olabilir. Günde ortalama 6 sa. kullanıyoruz.
Ağırlıklı olarak; Dizi, film, çizgi film(çocuklar için), YouTube gibi uygulamalar ve oyun konsolu (şu an için değil bir süre sonra) ile kullanmayı düşünüyorum.
TCL C745 hakkında ne düşünüyorsunuz.(Bu bölgede fiyatı aşa yukarı 30bin bandında. Şubenin birinde, 25bin TL kadar bırakabileceğini söyledi. Model konusunda beni tam anlamadığını düşünüyorum. Emin olmak için yarın gidip yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum.)
Bazı online mağazalar;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bölge Samsung bayisi olan bir işletme de şöyle bir katalog paylaştı. Henüz siteleri yapım aşamasındaymış.)