W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,904
winston aslında görüntü çok ama çok başarılıydı. Ama gri tonlamalardaki ışık sızmaları kafama takıldı. 75pml9009 indirimini bekliyorum. Benim emektar Sony 65XE8505i kullanıyorum şuan.
Sony 8505 iyi bir TV. Hdr içerik mi kullanmayı düşünüyorsun.

B Çevrimdışı

beray

Yeni Üye
15 Tem 2020
21
39
Sony 8505 iyi bir TV. Hdr içerik mi kullanmayı düşünüyorsun.

Amazon prime ve netflix de HDR ve Dolby vision da kullanıcam. 2017 yılında almıştım. Bir çok formatta yetersiz fakat iyi bir televizyon. Sony de biliyorsunuz ülkemizden çekildi o yüzden satmıyorum. Benim için değerli. :ok

Tabi TCL de beğendiğim bir kaç model var ama fiyatlar üç hanelere yaklaşıyor.

internetten buldum spotçu sıfır dedi teşhir değilmiş sadece kutu açılıp denenmiş nasıl anlarız kullanılıp kullanılmadığını bir ayarı var mı

Ben olsam uzak dururum. Teşhir değilse sıfır kutu deneme için açılmaz. Çünki gerek yok yeni garantili ürünü açıp bişey varmı diye denemeye. Zaten bir sorun varsa kırık ve arıza gibi servis rapor tutuyor değişim oluyor. Heeeeç mantıklı değil. Servis menüsünede baktırmaz bence.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

nefoxy

Yeni Üye
15 Eki 2024
3
33
Merhabalar

Toshiba 50UA3E63DT onvo 500v6000u arasında kaldım bunlar iyi değil derseniz bu tarz 14 bin TL'yi geçmeyecek evde ana TV olarak kullanabileceğim fiyat performans TV önerinizi bekliyorum​

B Çevrimdışı

beray

Yeni Üye
15 Tem 2020
21
39
Merhabalar

Toshiba 50UA3E63DT onvo 500v6000u arasında kaldım bunlar iyi değil derseniz bu tarz 14 bin TL'yi geçmeyecek evde ana TV olarak kullanabileceğim fiyat performans TV önerinizi bekliyorum​

Toshiba 50UA3E63DT (vestel) bu ürünü seçebilirsin. Servis olarak ta üzmez.

S Çevrimdışı

Srt26

Yeni Üye
11 Mar 2022
8
44
Merhaba 50 inç olarak vestel regal Toshiba fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz bir televizyon

C Çevrimdışı

CanBatdal

Yeni Üye
21 Eyl 2024
7
30
40.000 TL civarına alınabilecek en iyi tv TCL C755 ve TCL C745 şu anlık. C755'in Samsung tarafındaki muadil modeli 65Q80D.

PML9008 güzel ama sorunlu bir tv. Bu televizyonu tercih ederseniz biraz şanslı olmanız gerekir zaten bu yüzden fiyatı diğerlerine göre uygun. Işık sızması, karanlık sahnelerde detay kaybı gibi sorunlar olabiliyor. Düzgün denk gelirse memnun kalırsınız. Philips servisi daha da kötü anlatılıyor.
Hocam Tcl 55c755'te karar kıldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum kasımda indirime girer gibime geliyor ama şimdi şunu sormak istiyorum değişik satıcılar var uyguna satan. Satıcı çok önemli mi sıkıntı yaşar mıyız?
Mesela en ucuz satıcı bu değil şu an ama indirim dönemlerinde bu tarz indirimzone gibi Bi firmanın en ucuzsa aldığımızda problem yaşar mıyız?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,736
40
Hocam Tcl 55c755'te karar kıldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum kasımda indirime girer gibime geliyor ama şimdi şunu sormak istiyorum değişik satıcılar var uyguna satan. Satıcı çok önemli mi sıkıntı yaşar mıyız?
Mesela en ucuz satıcı bu değil şu an ama indirim dönemlerinde bu tarz indirimzone gibi Bi firmanın en ucuzsa aldığımızda problem yaşar mıyız?
En güvenlisi Amazon. Pazaryerinden alacağınız zaman da satıcı firmanın yorumlarına ve puanlarına bakın.

A Çevrimdışı

agenc

Yeni Üye
12 Eki 2018
13
Merhaba hocam bende 55" ekran 30-35 bin TL arası TV bakıyorum. Paylaşmış olduğunuz gönderilerin bir kısmını okudum.
TCL C755 modelin 55" bulamadım.(65" var fakat odam ve asmak istediğim duvar 55" için uygun. 65" olanı da biraz bütçemi aşıyor.) Söylediginiz gibi muadili olan Samsung'un 55" Q80D baktım.
Fakat yaşadığım bölgede bulamadım. Satıcı bana; "SAMSUNG QT55Q70C 4K SMART QLED TV55" modelini önerdi.(Özellikleri birbirine yakın gözüküyor.)
Ayrıca 55" TCL C745 ilede fiyatları birbirine yakın.
Sizin tavsiyeniz nedir merak ettim.( Ben KKTC de yaşıyorum. Burada markaların, model seçenekleri biraz kısıtlı. Türkiye den kargo durumu da sıkıntılı.
40.000 TL civarına alınabilecek en iyi tv TCL C755 ve TCL C745 şu anlık. C755'in Samsung tarafındaki muadil modeli 65Q80D.

PML9008 güzel ama sorunlu bir tv. Bu televizyonu tercih ederseniz biraz şanslı olmanız gerekir zaten bu yüzden fiyatı diğerlerine göre uygun. Işık sızması, karanlık sahnelerde detay kaybı gibi sorunlar olabiliyor. Düzgün denk gelirse memnun kalırsınız. Philips servisi daha da kötü anlatılıyor.

Screenshot_2024-10-21-14-49-26-514_com.android.chrome-edit57930642da3da13c.jpg
IMG_20241021_122134d773fb931f50cc7d.jpg

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,736
40
Merhaba hocam bende 55" ekran 30-35 bin TL arası TV bakıyorum. Paylaşmış olduğunuz gönderilerin bir kısmını okudum.
TCL C755 modelin 55" bulamadım.(65" var fakat odam ve asmak istediğim duvar 55" için uygun. 65" olanı da biraz bütçemi aşıyor.) Söylediginiz gibi muadili olan Samsung'un 55" Q80D baktım.
Fakat yaşadığım bölgede bulamadım. Satıcı bana; "SAMSUNG QT55Q70C 4K SMART QLED TV55" modelini önerdi.(Özellikleri birbirine yakın gözüküyor.)
Ayrıca 55" TCL C745 ilede fiyatları birbirine yakın.
Sizin tavsiyeniz nedir merak ettim.( Ben KKTC de yaşıyorum. Burada markaların, model seçenekleri biraz kısıtlı. Türkiye den kargo durumu da sıkıntılı.
Selamlar hocam.

Q70C olmaz maalesef, Q80 ile arasında çok fazla fark var. Alt yapısı tamamen farklı iki televizyon; bir tanesi Full Array diğeri Edge Led. KKTC'de alışveriş yapabileceğiniz online bir mağaza varsa buradan yazın bir bakayım hangi modeller var.

OLED düşünmez misiniz mesela ? TV günde kaç saat kullanılacak ve ağırlıklı olarak ne izleyeceksiniz ?

A Çevrimdışı

agenc

Yeni Üye
12 Eki 2018
13
Selamlar hocam.

Q70C olmaz maalesef, Q80 ile arasında çok fazla fark var. Alt yapısı tamamen farklı iki televizyon; bir tanesi Full Array diğeri Edge Led. KKTC'de alışveriş yapabileceğiniz online bir mağaza varsa buradan yazın bir bakayım hangi modeller var.

OLED düşünmez misiniz mesela ? TV günde kaç saat kullanılacak ve ağırlıklı olarak ne izleyeceksiniz ?
Efendim Türkiye'deki gibi online mağazalar pek yok.(Örneğin; Hepsiburada, Trendyol vs..)
Sadece mağazanın kendisine ait var. Güncel olmayabiliyor.( Fiyat, stok ve model)
Mağazalara gidip yüz yüze görüşüyorum.

Oled de olabilir. Günde ortalama 6 sa. kullanıyoruz.
Ağırlıklı olarak; Dizi, film, çizgi film(çocuklar için), YouTube gibi uygulamalar ve oyun konsolu (şu an için değil bir süre sonra) ile kullanmayı düşünüyorum.

TCL C745 hakkında ne düşünüyorsunuz.(Bu bölgede fiyatı aşa yukarı 30bin bandında. Şubenin birinde, 25bin TL kadar bırakabileceğini söyledi. Model konusunda beni tam anlamadığını düşünüyorum. Emin olmak için yarın gidip yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum.)

Bazı online mağazalar;

bölge Samsung bayisi olan bir işletme de şöyle bir katalog paylaştı. Henüz siteleri yapım aşamasındaymış.)

Son düzenleme:
Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,736
40
Efendim Türkiye'deki gibi online mağazalar pek yok.(Örneğin; Hepsiburada, Trendyol vs..)
Sadece mağazanın kendisine ait var. Güncel olmayabiliyor.( Fiyat, stok ve model)
Mağazalara gidip yüz yüze görüşüyorum.

Oled de olabilir. Günde ortalama 6 sa. kullanıyoruz.
Ağırlıklı olarak; Dizi, film, çizgi film(çocuklar için), YouTube gibi uygulamalar ve oyun konsolu (şu an için değil bir süre sonra) ile kullanmayı düşünüyorum.

TCL C745 hakkında ne düşünüyorsunuz.(Bu bölgede fiyatı aşa yukarı 30bin bandında. Şubenin birinde, 25bin TL kadar bırakabileceğini söyledi. Model konusunda beni tam anlamadığını düşünüyorum. Emin olmak için yarın gidip yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum.)

Bazı online mağazalar;

bölge Samsung bayisi olan bir işletme de şöyle bir katalog paylaştı. Henüz siteleri yapım aşamasındaymış.)
TCL C745 sizin beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum, Samsung Q80D'ye yakın bir tv diyebiliriz. Tasarruf yapmak istiyorsanız C745 alabilirsiniz.

Oled olarak da LG C3 güzel olur, kataloğun 12. sayfasında LG OLED55C31LA için 58.500 TL güzel fiyat.

Geri
Üst Alt