Bu şekilde olan yerlerden almayın. Güvenilir olmaz.Arkadaşlar bu siteye güvenip alınırmı fiyat çok uygun geldi bana sizler ne dersiniz
Vestel 65U9600 7500 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu şekilde olan yerlerden almayın. Güvenilir olmaz.Arkadaşlar bu siteye güvenip alınırmı fiyat çok uygun geldi bana sizler ne dersiniz
Vestel 65U9600 7500 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bahsettiğiniz sorun bir süre sonra mı oluyordu? 5100STR modeline sahibiz aynı anakart olmalı. Onda da bir süre sonra yeşil oluyor ekran, renkler sapıtıyor ve kararıyor.Merhabalar, 2,5 yıldır kullandığım AWOX U5600STR televizyonum aynı gece defalarca elektrik kesildikten sonra led şeritler pes etmiş artık. Tamirde astarı yüzünden pahalıya gelir zaten diye aynı ayarda, 65" bir televizyon bakmaya başladım bir yandan. Adem Bey bir ara ONVO ürünleri beğeniyordu giriş segmentinde. ONVO OV65351'i deneyen oldu mu daha önce? AWOX'ta yaşadığım tek sıkıntı; bilgisayarımı HDMI 2.1 kabloyla bile bağlasam 4K 60hz görüntü almakta zorlanıyordum. Ekran yeşil oluyordu ya da tamamen kapanıyordu, bu sorunu yaşar mıyım ONVO'da acaba?
Cümleten keyifli günler dilerim.
Bizdeki 1080P uydu alıcısında bile oluyor, dediğiniz gibi rastgele oluyor bizde de. Görüntü bazen yeşil oluyor bazen direkt gidiyor ama cihazın kendi menüsü falan sağlam kalıyor.Tamamen kafasına göre aslında... Bazen direkt ekran kapanıyordu, bazen bir süre devam edip ekran kapanıyordu, bazen direkt yeşil lekelerle başlıyordu, bazen çalışıyordu ama ara ara yeşil lekeler geliyordu.
Panelle mi alâkalı yoksa o kadar bitrate işlemcinin boyunu mu aşıyor bilmiyorum ama bu elektrik kesintisi mevzuu yüzünden elektrik dağıtımcısından hasar tazminatı alırsam onu da üzerine koyup güvenebileceğim bi şeyler alıcam. Yok, dağıtımcı tazminat ödemeyip işi yokuşa sürerse şu anda aklımda ONVO var ama birilerinin modele özel referansı olmadan o topa giremem.
O referansAdem Helvacı hocam olursa 10 dakika sonra pencere kargo beklemeye başlarım.
)
Samsung'ta hangi panel olduğundan emin değilim, çünkü Türkiye'deki Samsung tv'lerin panelleri dışarıya göre farklı olabiliyor. Özellikle 4K film izlenecekse VA tavsiye ederim, IPS önermem. Normal uydu yayını izleyecekseniz zaten bu kadar pahalı tv almaya gerek yok.Herkese merhaba, üstadlara birşey danışmak istiyorum. Samsung 55 Q80B ile Sony XR55X92J arasında çok fark var mıdır? Görüntü kalitesi olarak. Media Markt da 500 lira bir fiyat farkı var, XR55X92J daha pahalı. Adem Helvacı@Adem Helvacı W Winston fikoloji@fikolojiUnforgotten
Samsung'ta hangi panel olduğundan emin değilim, çünkü Türkiye'deki Samsung tv'lerin panelleri dışarıya göre farklı olabiliyor. Özellikle 4K film izlenecekse VA tavsiye ederim, IPS önermem. Normal uydu yayını izleyecekseniz zaten bu kadar pahalı tv almaya gerek yok.
Sony'de zaten VA panel var. Eğer Samsung'ta da VA panel varsa ikisi arasında çok fazla fark olmaz. Hangisinin görüntüsü hoşunuza gidiyorsa onu alabilirsiniz.
Televizyon şans işi, en üst modeli bile alsanız sorun çıkabilir. Ancak bundan bağımsız olarak bence Sony az farkla daha iyi.
Merhabalar, 2,5 yıldır kullandığım AWOX U5600STR televizyonum aynı gece defalarca elektrik kesildikten sonra led şeritler pes etmiş artık. Tamirde astarı yüzünden pahalıya gelir zaten diye aynı ayarda, 65" bir televizyon bakmaya başladım bir yandan. Adem Bey bir ara ONVO ürünleri beğeniyordu giriş segmentinde. ONVO OV65351'i deneyen oldu mu daha önce? AWOX'ta yaşadığım tek sıkıntı; bilgisayarımı HDMI 2.1 kabloyla bile bağlasam 4K 60hz görüntü almakta zorlanıyordum. Ekran yeşil oluyordu ya da tamamen kapanıyordu, bu sorunu yaşar mıyım ONVO'da acaba?
Cümleten keyifli günler dilerim.
çok teşekkür ediyorum cevabınız içinSamsung'ta hangi panel olduğundan emin değilim, çünkü Türkiye'deki Samsung tv'lerin panelleri dışarıya göre farklı olabiliyor. Özellikle 4K film izlenecekse VA tavsiye ederim, IPS önermem. Normal uydu yayını izleyecekseniz zaten bu kadar pahalı tv almaya gerek yok.
Sony'de zaten VA panel var. Eğer Samsung'ta da VA panel varsa ikisi arasında çok fazla fark olmaz. Hangisinin görüntüsü hoşunuza gidiyorsa onu alabilirsiniz.
Televizyon şans işi, en üst modeli bile alsanız sorun çıkabilir. Ancak bundan bağımsız olarak bence Sony az farkla daha iyi.
Çok teşekkür ederim cevabınız için55q80b va panel direct led olarak üretiliyor. D DrSukru