TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Hocam 55xh9077 aldım az önce. Ben tam karşıdan izliyorum. Açılı izleme ne demek tam olarak?
salonunuz dikdörtgen ve siz uzun olan duvara montaj yaptırdınız kısa duvar kısmından yan açılı izliyeceksiniz .VA panelde açı sorunu vardır . montaj kısa duvara takılırsa yan açınız daralacak VA panelde açı sorunu min. iner

55xh9077 VA 10bit panel direkt led 3gb ram 16gb dahili hafıza mevcut

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Hocam 55xh9077 aldım az önce. Ben tam karşıdan izliyorum. Açılı izleme ne demek tam olarak?
Hayırlı olsun. Tv izlerken oturma düzenine göre yanlardan açılı bakmayı kast ettim. Direkt karşınızdaysa iyi bir seçim yapmışsınız. Ayakları kullanacaksanız hem dar hemde geniş mesafeli monte ettirebiliyorsunuz,bana gelen servis bunu bilmiyordu ben söylemiştim.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lewohakan

Yeni Üye
19 May 2021
6
25
Hayırlı olsun. Tv izlerken oturma düzenine göre yanlardan açılı bakmayı kast ettim. Direkt karşınızdaysa iyi bir seçim yapmışsınız. Ayakları kullanacaksanız hem dar hemde geniş mesafeli monte ettirebiliyorsunuz,bana gelen servis bunu bilmiyordu ben söylemiştim.
Hocam teşekkür ederim. Bazı terimler bana yabancı geliyor kusura bakmayın ? şimdi gelen servise hem dar hem geniş mesafeli montaj mi yapın diyeceğim. Bu tam olarak ne işe yarıyor? Bunun dışında servisi cagirdigim zaman kurulum esnasında başka nelere dikkat etmem lazım? Bilgi verirseniz sevinirim

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Hocam teşekkür ederim. Bazı terimler bana yabancı geliyor kusura bakmayın ? şimdi gelen servise hem dar hem geniş mesafeli montaj mi yapın diyeceğim. Bu tam olarak ne işe yarıyor? Bunun dışında servisi cagirdigim zaman kurulum esnasında başka nelere dikkat etmem lazım? Bilgi verirseniz sevinirim
Estafrullah, bizde bildiğimiz yaşadığımız şeyleri paylaşıyoruz. Eğer ayakları üstüne kullanacaksanız ve yer sıkıntınız varsa (ayakların derinliği biraz büyük) dar yada geniş kombinasyonuna göre ayak kullanabilirsiniz.Aşağıda örnek fotoyu koyuyorum. Tv kurulumu bitmeden imza atmayın,kendisinden pixel testlerini yapmasını(youtube videolarından) isteyip izleyin,mümkünse karanlık bir ortamda full array test yapılan yine youtube videoları açın, kasayı çerçeveyi komple inceleyin,bir aksilik görürseniz rapora yazmalarını isteyin,bunları yapmadan imza atmayın yada kod geliyorsa size kod vermeyin derim. Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın şu videosunada bir göz atın ;

361D7CCB-2F3E-4772-A6F3-209BBEEC98E0.jpg

L Çevrimdışı

lewohakan

Yeni Üye
19 May 2021
6
25
Estafrullah, bizde bildiğimiz yaşadığımız şeyleri paylaşıyoruz. Eğer ayakları üstüne kullanacaksanız ve yer sıkıntınız varsa (ayakların derinliği biraz büyük) dar yada geniş kombinasyonuna göre ayak kullanabilirsiniz.Aşağıda örnek fotoyu koyuyorum. Tv kurulumu bitmeden imza atmayın,kendisinden pixel testlerini yapmasını(youtube videolarından) isteyip izleyin,mümkünse karanlık bir ortamda full array test yapılan yine youtube videoları açın, kasayı çerçeveyi komple inceleyin,bir aksilik görürseniz rapora yazmalarını isteyin,bunları yapmadan imza atmayın yada kod geliyorsa size kod vermeyin derim. Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın şu videosunada bir göz atın ;

361D7CCB-2F3E-4772-A6F3-209BBEEC98E0.jpg

Hocam bunlara dikkat edeceğim çok teşekkürler. Tv yi mediamarkttan aldım. Kargo geldikten sonra hemen kurulum yaptıramiyabilirim. Bunun için kaç gün surem var acaba? 14 günluk iade süresi kargo tesliminden sonra mı başlıyor yoksa kurulum bittikten sonra mı?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Hocam bunlara dikkat edeceğim çok teşekkürler. Tv yi mediamarkttan aldım. Kargo geldikten sonra hemen kurulum yaptıramiyabilirim. Bunun için kaç gün surem var acaba? 14 günluk iade süresi kargo tesliminden sonra mı başlıyor yoksa kurulum bittikten sonra mı?
Mantıken kurulumdan sonra olması lazım ama internetten aldıysanız o süre sizin için geçerli. Yüz yüze satışlarda geçerli değil. Ayrıca Mediamarkt Club üyeliğiyle aldıysanız 28 gün iade hakkı var. Kesin bilgi mesafeli satış sözleşmenizde yazıyor olması lazım.

L Çevrimdışı

lewohakan

Yeni Üye
19 May 2021
6
25
Mantıken kurulumdan sonra olması lazım ama internetten aldıysanız o süre sizin için geçerli. Yüz yüze satışlarda geçerli değil. Ayrıca Mediamarkt Club üyeliğiyle aldıysanız 28 gün iade hakkı var. Kesin bilgi mesafeli satış sözleşmenizde yazıyor olması lazım.
Hocam şimdi mediamarktten aradılar. Kargo çıkışının en erken pazartesi günü olacağını söylediler. Ben pazartesinden itibaren 1 hafta adresimde olamiyacagim. Teslim alabilecek başka birisi de maalesef yok. Ankara ankamall mediamarkt şubesinden arayan görevli tv yi sizin için ayiririm, siz geldikten sonra kargolattiririm ancak faturasını 4-5 gün içerisinde kesmezsem sistem siparişi otomatik olarak iptal eder dedi. Bu şekilde garanti 5 gün erken başlamış olacak. Baya bi ikilemde kaldım. Siz olsanız ne yapardıniz? Diğer arkadaşlar da fikir verirse çok sevinirim.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Hocam şimdi mediamarktten aradılar. Kargo çıkışının en erken pazartesi günü olacağını söylediler. Ben pazartesinden itibaren 1 hafta adresimde olamiyacagim. Teslim alabilecek başka birisi de maalesef yok. Ankara ankamall mediamarkt şubesinden arayan görevli tv yi sizin için ayiririm, siz geldikten sonra kargolattiririm ancak faturasını 4-5 gün içerisinde kesmezsem sistem siparişi otomatik olarak iptal eder dedi. Bu şekilde garanti 5 gün erken başlamış olacak. Baya bi ikilemde kaldım. Siz olsanız ne yapardıniz? Diğer arkadaşlar da fikir verirse çok sevinirim.
Siz mağazadan mı aldınız internetten mi?

C Çevrimdışı

codename_lord

Yeni Üye
21 May 2021
41
39
Aranızda Hkc panelli tv kullanan ve memnun olan varmı dostlar ? 50r754u aldım paneli hkc çıktı. Kurulumu yaptırmadan iademi etsem diye düşünüyorum :hmm

D Çevrimdışı

DJouneyt

Yeni Üye
23 May 2021
2
122
Merhabalar, 10+ yıllık emektar Beko F106-203 FHD LCD TV sanırım miadını doldurdu. Bu süre boyunca sıfır arıza verdi sağolsun, son 1 yıla kadar da UPS'e bağlayarak en azından voltaj dalgalanmalarının önüne geçeyim dedim. Yakın zamana kadar sadece bir kanalda yeşillikler görülürken, şimdi tüm kanallarda bu görüntü var, TV box bağladım onda da aynı, yani uydu bağlantısıyla ilgili değil. Tamir ettirmektense yenilemeyi düşünüyorum. Aşağıdaki kullanıcı profiline uygun tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

- Standart kullanıcı, film-dizi vb. Maç, oyun olmayacak ancak görüntünün de mümkünse iyi olması
- TV salonda olacak ve azami 10° açıyla izlenecek
- İzleme mesafesi 4-6 m arasında olacak
- Asgari 55" LED UHD ve 100 Hz tazeleme değerine sahip akıllı cihaz (TZ95 Plus Android TV box var ama onu da nadir kullanıyorum, açması Kodi ayarları fln derken uğraşmak istemiyorum
s1.gif
)
- Standart uydu anteni ile yayın ama arada internet üzerinden YouTube vb. de izlenebilir
- Mümkünse uzun ömürlü ve sorunsuz bir cihaz olması, tabi ki servisin de ilgili olması
- Bütçe 6000 TL ve üstü olabilir tabi aradaki farka değecek özellikler varsa, biraz araştırınca OLED fiyatına LED'ler de var. OLED anladığım kadarı ile şu ana dek en iyi görüntüyü veriyor ama pixel yanması vs. gibi sıkıntıları da varmış, ve de LED'ten daha kısa ömürlüymüş

IMG_20210523_172904.jpg
Merhabalar, ürün tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar var mıdır acaba? Teşekkürler

K Çevrimdışı

k4pt4n

Yeni Üye
24 Kas 2018
5
36
Samsung 55TU7000

Philips 50PUS8505

LG 50NANO796

Lg 55UN73006LA

6000 TL'YE kadar hangisini önerirsiniz ?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Samsung 55TU7000: VA panel edge led
Philips 50PUS8505: MVA panel direkt led
LG 50NANO796 : S-MVA panel direkt led
Lg 55UN73006LA : IPS panel direkt led

LG 50NANO796 ve Philips 50PUS8505 panel ve özellik bakımıdan öne çıkıyor

Geri
Üst Alt