S Çevrimdışı

ShackyBird

Yeni Üye
18 May 2021
2
49
Samsung 50tu8500 ile sony kd-49xh8196 Arasinda kaldim.
Genellikle Futbol maci izlemek icin ara sira da film izlemek icin kullanicam hangisini onerirsiniz?
ya da bu fiyatlara baska hangi tvleri onerirsiniz?
Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Samsung 50tu8500 ile sony kd-49xh8196 Arasinda kaldim.
Genellikle Futbol maci izlemek icin ara sira da film izlemek icin kullanicam hangisini onerirsiniz?
ya da bu fiyatlara baska hangi tvleri onerirsiniz?
Adem Helvacı Adem Helvacı
SAMSUNG
VA panel
edge led
tizen5,5

SONY
IPS panel
edge led
android 9,0

sony de dolby vision var . yan izleme açı sorununuz varsa sony yoksa samsung alınabilir.

E Çevrimdışı

elturco8

Yeni Üye
1 May 2021
44
37
58 '' ler ara ekran hiç içim ısınmadı . bu cihazda mva panel kullanılmış geleneksel VA LCD'lere göre eğik açılarda daha iyi görüntü kalitesi sağlar. yinede siz bilirsiniz
Bu fiyata önerebilceğiniz başka model var mı peki?

Karşıdan dik açıdan izlerim. Android benim için çok önemli ( tv android olmasada mi box kurarım sorun değil) toplam max bütçem 7.000

L Çevrimdışı

Liberty

Yeni Üye
26 Haz 2020
8
Arkadaşlar Grundig 4K 50 inç tv var bizde kafama takılan bir konu var yardımcı olursanız sevinirim. Televizyonun Mac adresini bilen bir komşu tv'yi uzaktan açıp kapatabilir mi? Televizyon bazı zamanlarda kendiliğinden kapanıyor. Otomatik kapanma özelliği var 4 saate ayarlı ben onu kapalı hale getirdim bundan sonra kapanırsa yine dönerim. Smart TV'yi uzaktan açıp kapatmak mümkün mü?

L Çevrimdışı

LynXMaSTeR 

Aktif Üye
16 Ocak 2020
145
LG de alexa-apple airplay2-google asistan-AI saund-4k aktif hdr-hgig hdr game- gibi özellikler var her iki markanında servisleri sorunlu karar sizin

teşekkürler hocam.
bu arada geçen gün teknosaya gidip iki modeli de test etme imkanı buldum.
philips 43pus7805 de menüdeki geçişler çok yavaş, kumandaya bastıktan 1 saniye sonra falan algılıyor bazen. bazen art arda basmak zorunda bırakıyor, birden atlama yapıyor, ayrıca menüsü hiç de kullanıcı dostu değil, bi yeri bulmak için 40 tane yere girmek gerekiyor, sesle komut olayını zaten hiç bulamadık, kumandaya mikrofon simgeli bi tuş koymamışlar, nereden nasıl komut vericez çözemedik mağazadaki arkadaşla.
LG 43un7400 modelinde ise sesle komut olayı çok güzel işliyor, mikrofon simgeli tuşa 1 saniye kadar basılı tutunca komut verme aktif oluyor, söylediğinizi anında algılayıp harekete geçiyor.
sonuç olarak philipsteki menü geçişlerinin ağırlığı, menünün pek kullanıcı dostu olmayışı sebebiyle onu direkt eledim şu an.
LG 43un7400 modeli alacağım sanırım.

vakit ayırıp cevap yazan herkese yorumları için teşekkürler.

0 Çevrimdışı

0oguz0

Yeni Üye
19 May 2021
1
35
Merhaba değerli forum üyeleri Samsung 50tu7000 ve LG 50un7300 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli sizce görüntü kalitesi ve akıllı TV olarak hangisi ön planda ortalama bir kullanıcıyım internette gezinme ve film izleme ağırlıklı kullanımım olur Bluetooth kesinlikle olmalı başka model tavsiyelerine de açığım şimdiden teşekkürler:)

C Çevrimdışı

cagataysert

Yeni Üye
19 May 2021
3
25
Merhaba arkadaşlar 3800TL bütçem var 4K 49-50 inç televizyon almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Bundan 2-3 gün önce Samsung Crystal UHD 43TU7100 marka model televizyon aldım ancak görüntü ayarlarını yapmama rağmen renkleri çok soluk geldiği ve ekranda titremeler olduğu için iade oluşturdum başka bir televizyona bakmak istiyorum. Renk canlılığı, görüntü kalitesi, ses kalitesi, arayüz ve mağaza genişliği benim için çok önemli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba değerli forum üyeleri Samsung 50tu7000 ve LG 50un7300 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli sizce görüntü kalitesi ve akıllı TV olarak hangisi ön planda ortalama bir kullanıcıyım internette gezinme ve film izleme ağırlıklı kullanımım olur Bluetooth kesinlikle olmalı başka model tavsiyelerine de açığım şimdiden teşekkürler:)
her iki cihazında panelleri VA ilginç tarafı LG VA panel kullanmış. samsung edgeled (yandan) lg direkt led. lg bluetoth 5,0 samsung 4,2 kullanmış. lg de hdr10pro hlg pro özelliği varken samsung da sadece hdr mevcut .

E Çevrimdışı

elturco8

Yeni Üye
1 May 2021
44
37
Merhabalar,

50 ve 58 pus 8505 modelleri arasında çok fazla Muallakta kaldım.

1) İzleme mesafem 2.5 - 3 mt. 58inç çok fazla göz yorar mı. 50 yeterlimi.
2) Ekran büyüdüğü için 58 inçde görsellerde bozulmalar vs olur mu
3) android benim için olmazsa olmaz. Tv de olması şart değil en kötü mi box alırım. Ama merak ettiğim nu modelde tv kendi işletim sistemi olan android acaba mi box kadar hızlı mı ve mi box kadar uygulama destekliyor mu.
4) android olduğu için kasmalar vs yaşanıyormu.
Bunun yerine normal paneli iyi olan bir smart tv + mi box almak daha mı iyidir.

5) 5200 tl 50 inç. 6800tl 58 inç. Sırf biraz daha büyük boyut için o kadar fiyat farkına değer mi.

Aklımda sorular sorular..

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhabalar,

50 ve 58 pus 8505 modelleri arasında çok fazla Muallakta kaldım.

1) İzleme mesafem 2.5 - 3 mt. 58inç çok fazla göz yorar mı. 50 yeterlimi.
2) Ekran büyüdüğü için 58 inçde görsellerde bozulmalar vs olur mu
3) android benim için olmazsa olmaz. Tv de olması şart değil en kötü mi box alırım. Ama merak ettiğim nu modelde tv kendi işletim sistemi olan android acaba mi box kadar hızlı mı ve mi box kadar uygulama destekliyor mu.
4) android olduğu için kasmalar vs yaşanıyormu.
Bunun yerine normal paneli iyi olan bir smart tv + mi box almak daha mı iyidir.

5) 5200 tl 50 inç. 6800tl 58 inç. Sırf biraz daha büyük boyut için o kadar fiyat farkına değer mi.

Aklımda sorular sorular..

led-tv-izleme-mesafesi-min.jpg

Geri
Üst Alt