Merhaba arkadaşlar. 2 TV adasında çok ince çizgilerde takılı kaldım tavsiye istemeye geldim. Profilim :film dizi belgesel, oyun oynuyorum gecikmenin önemli olduğu oyunlar değil. 4k önemli ses görüntü önemli. Siyahlar konusunda IPS veya Va ayırmıyorum.
En önemli önceliğim Netflix ve 4k muhabbeti.
1. TV Regal 55r752u mb130e anakart var .1.5 GB ram IPS panel markasını öğrenemedim henüz.4hdmi 2 USB var. Smart TV. Speaker box yok. Real vision pro yok düz versiyon var.memc yok. Micro Dimming yok. Sitede dled yazmıyor sadece LED yazıyor yani edge LED olması muhtemel. Netflix lisansını yazılım menüsünde göremedim. L3 l2 veya l1 gibi ibareler yok .Tek artısı anakartı ve ips panel olması ve siyahlarının beni aşırı rahatsız etmemesi ( bu siyahlar konusunda iade ettiğim ips bir telefon var yani duyarsız değilim.)
Fiyatı 3870tl. Aldım bunu amazondan. İade hakkım var iade sorunu yaşamam çok çok düşük ihtimal. İade her an elimde tuttuğum bir seçenek
2. TV regal 55r754u
Mb230 anakartı var.1.25gb ram Forumda incelemesi var. 1usb 2 HDMI var. Netflix lisansı l3 forumdaki arkadaşın incelemesinde görmüştüm yazılım menüsünde. Eksi olanlar bunlar. Artıları speaker box var, micro Dimming var Real vision pro var. Direct LED.memc var .
Panel bunda da ips diye biliyorum.
Şu an alırsam 3580tl ye gelecek bana.
Kısaca yazılımsal olarak her türlü 55r754u götürüyor işi ama anakart stabilitesi diğerinden iyi değil forumdan araştırdığım kadarıyla. Ayrıca bu TV elimde değil gelse ulen o kadar yazılım var benim düz 752 daha iyiymiş demekten korkuyorum.. ve Hepsiburada dan bir satıcıda satılıyor alırsam iade kısmında uğraştırır biraz öyle yada böyle iade aldırırım ama uğraştırır. Kullandınız der çünkü
Son olarak fiyat bütçe satıcı ve siteler kapsamından dolayısıyls başka marka TV model vs düşünmüyorum. 3 daha koyamam maalesef almış olduğum 752u Max bütçe idi.
Birde resim ekliyorum 752u nun yazılımsal bilgileri belki Bilgi veren çıkar l3 l1 konusunda
F
fikoloji hocam sevap yerine geçecek destansı sorum bu diğer mesaj önceden yazdığım idi

)