43" 4K bi smart tv almayı düşünüyorum, philips pus7805 modeli hoşuma gitti amblight falan hoş görünüyor, ancak paneli MVA diye geçiyor internette, normal VA panellerden farkı nedir acaba bunun? Genelde açılı olarak izleyecekler sanırım, IPS panel daha iyi olur gibi ama bu MVA nın ne olduğunu bilmediğim için hangisi daha iyi olur tavsiyenizi almaya geldim. Ayrıca bu tv nin ayarında LG marka öneriniz var mıdır?
Özellikle kumandadan ses ile yazı yazma özelliği LG de gördüm, philipste var mıdır bilmiyorum, bu özellikte olursa çok iyi olur. Anne ve babaya alacağım için klavye ile yazmaktansa sesle yazdırmaları daha kolay olur.
Ayrıca ses çözücü olarak Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, DTS-HD gibi kavramlardan hangisi iyidir, hangisi yeterlidir?
Normal bi izleyici için hangisi yeterlidir?
Bi de philips android tv, baktığım lg ler smart tv, android olup olmamasının avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Son olarak bütçe olarak 3-4 bin TL civarında ayırabilirim, baktığımda zaten çoğu 43" model de bu aralıkta sanırım. Yani ne kadar ucuz o kadar iyi, ancak yukarıda belirttiğim özellikler öncelikli olursa iyi olur tabi. Gerekirse bütçenin 200-300 üzerine çıkabilirim eğer değecekse.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.