MB181TC anakartlı yeni bir anakart çokfazla bilgiye sahip değiliz. HKC-BOE-LG panelleri karma olarak kullanılmışMerhaba Değerli Arkadaşlar, ben 32 inç televizyon araştırıyorum vestel 32h9510 hakkında bilgi almak istiyorum. Panel, yazılım ve kalitesi hakkında. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Yani hangi panelle gelecek meçhul. Teşekkür ederimMB181TC anakartlı yeni bir anakart çokfazla bilgiye sahip değiliz. HKC-BOE-LG panelleri karma olarak kullanılmış
alacağınız cihazın seri nosunu temin edebilirseniz kesin bilgi veririzYani hangi panelle gelecek meçhul. Teşekkür ederim
Anladım ama mesela Amazon'dan istesem verirler mi bilemiyorum. Pek sanmam.alacağınız cihazın seri nosunu temin edebilirseniz kesin bilgi veririz
onu bilemiyorumAnladım ama mesela Amazon'dan istesem verirler mi bilemiyorum. Pek sanmam.
Yardım please :(Herkese merhaba,
Max 4000tl bütçeli, min 50 inç olacak şekilde f/p tavsiye eder misiniz.
Android tv olması avantaj sağlar mı? Yoksa smart artı mi box mı almalıyım. Bazı android tv lerde marketten Chrome yok diyorlar indirilmiyormuş doğrumu acaba.
Vestel 50UA9600 ( android tv)
Vestel 50U9500
Vestel 55U9501
Yukarıdaki 3 tv ye göz attım ama iyi midir acaba tatmin eder mi? Bunların dışında öneriniz varsa beklerim
Yada hiç düşük segment uğraşma 5000 tl çıkabilirsen philips 50 pus 8505 al geç mi dersiniz.
Oyun yok. Browserden ve netflix den 4k film yüzde 80. Gerisi ip tv maç felan
Desteklerinizi bekler sağlıklı günler dilerim
Artık 4k olmayan modellere pek seçenek koymuyor firmalar. Çok sınırlı modeller var.Arkadaşlar 20 gün önce amazon dan aldığım samsung 40t5300 televizyon maceramız sadece 15 gün içinde ekrandaki hatadan dolayı bitti görüntüde hiçbir şey yoktu ama televizyon kapalıyken dikkatimi çekti ekrandaki leke ekran koruyucuyuda lekelemiş sonu iyi olmaz diyerek bir ay dolmadan iade hakkımı kullanmak istedim gönderdim inşallah kısa zamanda paramı iade ederler bu arada televizyon konusunda sadece yan açılardan izlemek pek hoş değildi yani IPS panel bir 40 inç tv almak istiyorum çakma markalar hariç vestel grundig arcelik samsung markalar içinde 40 inç IPS panel full HD tavsiyelerinizi bekliyorum 4k olmayacak
Yayınlar 4k değilken almaya gerek yok bulunur elbet HD ready üretiliyor daha full HD elbet IPS panel olan marka model vardır tavsiye edecek bilen birileride vardır elbetArtık 4k olmayan modellere pek seçenek koymuyor firmalar. Çok sınırlı modeller var.
Tr'de daha HD yayın tam değil. Hemen 4k modelleri almak ne derece doğru bilemem. Çünkü zaten bu cihazların yaşam ömrü aynı cep telefonları gibi oldu 4-5 sene sonrasında arıza verebiliyorlar. Kalite olarak eski led tv'ler gibi değil yeniler. Keza 4k yayın Tr'de 1 tane var oda benim için yok sayılır. 4k yayın bizim ücretsiz ulaşabileceğimiz kanallara gelmesi vede yaygınlaşması belkide 10 yılı bulur.Yayınlar 4k değilken almaya gerek yok bulunur elbet HD ready üretiliyor daha full HD elbet IPS panel olan marka model vardır tavsiye edecek bilen birileride vardır elbet
Aynen öyle onun için 4k almaya gerek yok full HD fazlasıyla yeter tabi 40 inç full HD IPS panel bir tv tavsiye eden olurda alırsakTr'de daha HD yayın tam değil. Hemen 4k modelleri almak ne derece doğru bilemem. Çünkü zaten bu cihazların yaşam ömrü aynı cep telefonları gibi oldu 4-5 sene sonrasında arıza verebiliyorlar. Kalite olarak eski led tv'ler gibi değil yeniler. Keza 4k yayın Tr'de 1 tane var oda benim için yok sayılır. 4k yayın bizim ücretsiz ulaşabileceğimiz kanallara gelmesi vede yaygınlaşması belkide 10 yılı bulur.