Tesla
Aktif Üye
- 2 Ara 2020
- 88
UN7400 var hocam.LG UN73006LA ile ilgili bilgisi olan var mı ?
UN7400 var hocam.LG UN73006LA ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Servis olarak 2side kötü durumdalar. Samsung tarafına yönelebilirsiniz. Yada daha büyük ucuz alternatiflere. Vestel vb.Merhaba arkadaşlar
TV gündüzleri radyo dinlemek için akşamları netflix dizi izlemek için kullanıyoruz . genelde karşıdan izliyoruz . lg ve philips ürünleri modeller arasında kararsız kalıyorum. Konuya hakim değilim beni yönlendirirseniz sevinirim. herkese iyi günler .
7000 Adem Helvacı usta tarafından önerilmiyor, Philips için 8505 çıkma şansınız var mıMerhaba iyi gunler abiler kardeşler tv alacagim fakat cok kararsiz kaldim philips 50pus7805 ile samsung 50tu7000 arasinda
Bana da yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar bu 3 model arasında kaldım.
Philips diğerlerine göre açı duyarlılığı daha yüksek geldi ayrıca kumandası da çok büyük geldi ve hantal çalıştığını söylüyorlar.
Samsung'un edge led olması beni düşündüren kısım direct led olsa büyük ihtimal onu tercih ederdim.
LG'yi pek inceleme imkanım olmadı ama direct led ve va panel olduğu için listeye ekledim.
Kullanım şekli uydu kanalları, film, dizi, maç ve youtube izlenecek çoğunlukla.
En geç Haziranın son haftasına kadar almış olmam lazım bütçem 5k civarında, takip ettiğim kadarıyla ara ara indirim oluyor 5100-5200 bantlarına düşüyor fiyatlar. Bu süreçte önerebileceğiniz başka modeller varsa onları da düşünebilirim.
Bir de 2021 modeller piyasaya ne zaman çıkar tahminen onları beklesem 2020 leri daha uyguna alma imkanı veya 2021 lerden bu fiyatlara alma imkanı olur mu ?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Bir üstteki mesajda fikrimi belirttimBana da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Butcem yetmiyor sansa 4350 tlye aldim artik philipsi7000 Adem Helvacı usta tarafından önerilmiyor, Philips için 8505 çıkma şansınız var mı
Butcem yetmiyor sansa 4350 tlye aldim artik philipsi
Philips televizyondan
Philips Televizyondan memnunmusunuz bende Philips 58PUS8505/62 almayı düşünüyorum
Daha elime ulasmadi gelince kurulumu yapilinca bilgi veririm 8505 le kiyaslanmaz ama genede genel olarak bilgi veiririm
Birde sunu eklemek lazim biri android bi saphi bilmiyprum ustatlar daha iyi bilir tvden anlamam telefom derseniz o ayriMesaj otomatik olarak birleştirildi:
.Arkadaşlar merhaba.Evleneceğim için tv bakıyorum max mütçem 6000 tl. Va ve IPS arasında kararsız kaldım.
lg 50un81006 modelini çok övmüşlerdi ama VA panel nasıl görünür bilmiyorum ve servis sıkıntılı sanırım.Yandan görüntüde sorun olmamasınıda istiyorum.Farklı marka model belirttiğim fiyata ne önerirsiniz ?
Ben daha çok film/dizi/youtube ve netflix için kullanacam