M
Mehmettrko
Yeni Üye
- 6 Şub 2021
- 7
- 31
Hepsiburadaya başvurdum 14 gün icinde kanitimda var ama hepsi burada servis raporu istedi whastapp mesaji uzerinden serviste biz boyle bir rapor vermiyoruz dedi bende konuşmaları ss alıp ekledim televizyonuda kutusuna koydum bekliyorum.Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yazılı olarak mail ile Hepsiburadaya ürünü beğenmediğinizi cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi yazın ve yazılı cevap isteyin. Talep yaparken mesafeli satış sözleşmenizde olan ilgili cayma maddesine atıfta bulunarak yapın. Bunlara istinaden Hepsiburada “sıkıyorsa” size malı almıyorum yazsın. Sizde tüketici mahkemesine edevlet üzerinden ilgili mailleri ve sözleşmeyi ekleyerek güzel bir dilekçe ile başvurun. Muhtelimel bulunduğunuz ilin yoğunluğuna göre 3-4 ay içinde iade onayınız mahkemece verilecektir. Bu süredede televizyonu tepe tepe kullanın dert etmeyin. O sizin ikame televizyonunuz Bu süreçtede canınızı sıkmayın.
Hakem heyetinede durumu dilekçe olarak yazmadım bir sorun olurmu bilmiyorum gayet derdini anlatmaya çalışan bir vatandaş gibi oldu biraz