A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Hocam tabii o 6 yıl servis müdahaleleri dahil süre. Zaten genelde garanti süresi bitmesiyle beraber arızalar başlıyor, tamirlerle maximum 6 yıl yaşıyor cihazalar.
cihaz daha 1 yıllık 2 kere servis ziyareti yaptı ikisindede en az 20 gün serviste kaldı.bakalım garanti bitene kadar daha kaç ziyareti olacak.

C Çevrimdışı

carpenoctem

Yeni Üye
20 Şub 2021
4
44
Eyvah eyvah.. Yeni televizyon almak artık sinir stres sahibi yapıyor insanı anlaşılan...

Samsung, Philips, Sony şikayetlerini okudum.. Korktum.. Bütçeyi aşıp iyice pahalı ürünlerden bile alsak durum çok farklı görünmüyor... Tcl'ye baktım orada da şikayet kaynıyor.. Gördüğüm kadarıyla tv ömrü artık projeksiyon lamba ömründen bile kötü.

Gördüğüm kadarıyla hepsi yerli montaja dönmüş.. Panel açıklığı vs sorunları yerli montajda daha fazla gibi.

Montajı burada olmayan seriler var mı? Bari bu riski eleyelim..

M Çevrimdışı

Mesutyel

Yeni Üye
11 Şub 2021
18
41
Sansima tukureyim yaa, kuruluma geldiler kurdular tv kumanda calismiyor. Herhangi bir tusa bastiginiz zaman uygun degil uyarisi veriyor. Tekrar paketlediler koydular kolisine pazartesi degisim formu mu ne acacaklarmis carsamba, persembeye kadar yenisi gelcekmis. Walla da billa da aldigima pisman oldum. Bu arada malum aksam oldugu icin tv acilisinin arka plani da siyah oldugundan ekranin sol ust kosesinde ortalama 3cm kadar isik sizmasi gordum bu neden boyle dedim hemen hemen hepsinde var dediler. Q serisinde bile var dediler. Cok belli olmuyor ama kontrol amacli dikkatli bakinca gordum. Yeni gelecek tv’nin de baska bi yerinde daha buyuk bisi cikarsa ben teslim almam iade ederim dedim bakalim simdi yeni gelecek cihazi bekliyoruz

sardemir Çevrimdışı

sardemir 

Aktif Üye
13 Şub 2021
83
37
Sansima tukureyim yaa, kuruluma geldiler kurdular tv kumanda calismiyor. Herhangi bir tusa bastiginiz zaman uygun degil uyarisi veriyor. Tekrar paketlediler koydular kolisine pazartesi degisim formu mu ne acacaklarmis carsamba, persembeye kadar yenisi gelcekmis. Walla da billa da aldigima pisman oldum. Bu arada malum aksam oldugu icin tv acilisinin arka plani da siyah oldugundan ekranin sol ust kosesinde ortalama 3cm kadar isik sizmasi gordum bu neden boyle dedim hemen hemen hepsinde var dediler. Q serisinde bile var dediler. Cok belli olmuyor ama kontrol amacli dikkatli bakinca gordum. Yeni gelecek tv’nin de baska bi yerinde daha buyuk bisi cikarsa ben teslim almam iade ederim dedim bakalim simdi yeni gelecek cihazi bekliyoruz

Geçmiş olsun hocam, çok can sıkıcı bir durum. Ama anlamadığım, sadece kumanda için komple geri değişime gitmesi garip geldi. Yani sadece kumanda getirseler olmuyor muydu ? Işık sızmasını kafaya takmayın. OLED olmadıgı sürece çoğu tv de var.

Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
6 yıl bile artık hayal gibi komşunun axen tvsi 1 yıl içersinde 2 kere servise gitti.
hocam elektronik işi şans işi. Arkadaşımın Samsung tv si Mayıs'ta 6.yılını dolduracak.Yine başka arkadaşımın LG tv si 4.5 yıl oldu alalı ve sapasağlam duruyor.

M Çevrimdışı

Mesutyel

Yeni Üye
11 Şub 2021
18
41
Geçmiş olsun hocam, çok can sıkıcı bir durum. Ama anlamadığım, sadece kumanda için komple geri değişime gitmesi garip geldi. Yani sadece kumanda getirseler olmuyor muydu ? Işık sızmasını kafaya takmayın. OLED olmadıgı sürece çoğu tv de var.
Walla televizyondan sistem ozellikleri falan baya bi kontrol ettiler. Wifi gormuyor, ve bluetooth calismiyor. Calismadigi icin de kumandayi okumuyormus oyle dediler. Bir cok telefon gorusmesi yapti gelen arkadaslar bugun 3. Cihazmis ayni hatayi veren tek ben degilmisim oyle dediler. Diger modellerinde de varmis. Walla beklemek beni yoruyor ya, dunya para veriyorum simdi degisim onayi bilmem nesi falan ortalama 1 hafta surecek. Bi balya para ver ama bekle :)

A Çevrimdışı

aykut93

Yeni Üye
6 Mar 2021
2
31
Merhabalar, bu aralar televizyon almam lazım. Bütçem 10 bine kadar çıkıyor. Araştırdıkça kafam yandı açıkçası. Aklımda Samsung 55q80t var. Önerilerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Uzun ömürlü, bol özelllikli ve sağlam olmasını istiyorum.

sardemir Çevrimdışı

sardemir 

Aktif Üye
13 Şub 2021
83
37
Merhabalar, bu aralar televizyon almam lazım. Bütçem 10 bine kadar çıkıyor. Araştırdıkça kafam yandı açıkçası. Aklımda Samsung 55q80t var. Önerilerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Uzun ömürlü, bol özelllikli ve sağlam olmasını istiyorum.

Son cümlenize uygun bir TV günümüzde ne yazık ki yok hocam. Elektronik işi tamamen şans. Eski tv ler ile yenileri arasında ciddi bir ömür farkı var.
Çok fazla araştrmayın yoksa alamazsınız TV.

Direct LED + VA panelli bir TV almanızı tavsiye ederim.

A Çevrimdışı

aykut93

Yeni Üye
6 Mar 2021
2
31
Son cümlenize uygun bir TV günümüzde ne yazık ki yok hocam. Elektronik işi tamamen şans. Eski tv ler ile yenileri arasında ciddi bir ömür farkı var.
Çok fazla araştrmayın yoksa alamazsınız TV.

Direct LED + VA panelli bir TV almanızı tavsiye ederim.
Haklısınız hocam son cümlemi tamamen geçerli kılacak bir tv yok açıkçası. 10 bin civarlarına kadar önerebileceğiniz bir TV var mı peki? Samsung 55q80t önerir misiniz?

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Haklısınız hocam son cümlemi tamamen geçerli kılacak bir tv yok açıkçası. 10 bin civarlarına kadar önerebileceğiniz bir TV var mı peki?
10 K ve üzeri rakamlarda artık Olede geçmek gerekir.Led panellere bu zamanda o paralar verilmez.Q80 T modelinde dikey şeritlenme kronik problem kesinlikle tavsiye etmiyorum.O paraları kesinlikle hak eden bir panel değil..

B Çevrimdışı

berkhan1994

Yeni Üye
6 Mar 2021
4
30
Merhaba arkadaşlar öneri ve tavsiyenize ihtiyacım var PlayStation 3 kullanımı için ve günübirlik tv kanalları için bir tv almayı düşünüyorum evimizde hd ready Plazma da ps3 oynuyordum fakat ev kullanımı olduğu icin bir tv ihtiyacı oluştu günümüz şartları dolayısıyla mesleğimi yapamamakta sigortasızım kredi kartım yok gündelik iş çıktıkça gidiyorum bu yüzden market veya vatan media mark gibi yerlerde taksitle alamıyorum bulunduğum ilde elden taksitle satış yapan bir avm var ordan almayı düşünüyorum gittim ve fiyatlara baktım aylık 170 TL taksitle bu televizyonu bulabildim alırsam amaçlarımı karşılarmı işimi görürmü tvden pek anlamıyorum bundan başka 120 TL elden taksitle onvo 32 inch bir tv vardı fakat bu 1080p olduğu icin bu hoşuma gitti önerilerinizi esirgemeyin çok teşekkürler şimdiden.

sardemir Çevrimdışı

sardemir 

Aktif Üye
13 Şub 2021
83
37
Haklısınız hocam son cümlemi tamamen geçerli kılacak bir tv yok açıkçası. 10 bin civarlarına kadar önerebileceğiniz bir TV var mı peki? Samsung 55q80t önerir misiniz?

hocam bende sizin yoldan geçtim geçen haftalarda. 8,199 ‘a philips almıştım ama son anda iade edip, gidip LG OLED aldım hocam. Benim tavsiyem 10 binlere ckktıktan sonra oled almak. Çünkü led ile oled ap ayrı dünyalar. Şuan bunu yazarken bile netflixden flim izliyorum, siyahlar beni benden alıyor. Hatta eskiden izlediğim flimleri tekrar izliyorum. İyi ki oled almışım diyorum.

ha şu var hocam, oledin dezavantajı yok mu var... ama ben o riskleri alarak aldım. En azından yok ışık sızmasıydı, yok bulutlanma, yok color banding gibi sorunlarım yok. Düzenli pilsel düzelticisini de kullanarak burnin riskini azaltmaya calışıyorum. Özetle hiç bir tv sorunsuz uzun ömürlü değil. Benim risk iştahım yüksekti ve 10 k üstüne cıkacaksam oled alırım dedim ve aldım. Sizin de risk iştahınıza bağlı tamamen.

Geri
Üst Alt