Ado,
G
gurel,
50UD8800 modeli daha önce paylaştığım linkten alındı. Araya bayram girdiği için bu pazartesi ulaştı, ve ailemi ikna edemediğim ve 2 gündür şehir dışında olduğum için kurulumu Vestel yetkili servisi tarafından bugün yapıldı.
Sehpaya kurulum ücreti olarak 45 TL verdim, önceden bilgilendirilmiştim zaten duvara kurulum ücreti sanırım 55 TL. Vestel doğrudan fiyat vermiyor sanırım hangi yetkili servisin taktığına göre fiyat değişiyor. Kurulum yapacak firmadan öğreniyorsunuz fiyatı.
Üretim kodu: V10112060 olarak geldi.
İlk izlenimlerim gayet olumlu. (Hayatımın amacını bir TV'den beklemememin de bu algıda rolü var)
+ Panel de ölü piksel vb yoktu, life time kontrolüde 6dk olarak çıktı.
+ HD kanallar oldukça güzel
+ Normal kanallarda idare edecek düzeyde.
+ Genelde TVyi 1 - 2 kişi karşıdan izlediği için siyah derinliği, kontrast vb güzel oldu.
+ Tam karşıdan ve 30-45 dereceye kadar görüntü ve renklerden bozulma belli olmayacak derecede.
+ Salon ışık alan bir konumda(TV ışık kaynağına 45 derece ile bakıyor) olmasına rağmen karşıdan bakılınca ciddi bir yansıma sorunu yok
- 45 derece 60 derece arası renklerden soluklaşma var
- 60 dereceden sonra soluklaşma daha da bariz
- 30-45 dereceden sonra ışık yansıma yapabiliyor. Özellikle ışık kaynağının tam ters tarafından izlendiğinde bu bariz.
Vaktim olunca detaylı açıklama resim vb. paylaşırım. 4K içerik denemedim. Ado üstada teşekkürü borç bilirim.