Hocam bu model hem edge led hem de belirttigim butcenin uzerinde.SONY 49XH8096
Hocam bu model hem edge led hem de belirttigim butcenin uzerinde.SONY 49XH8096
Kardeş bu ebatda FALD panel pek yoktur. olanlarında zaten pek FALD'la alakası yoktur. FALD olsun diyorsan öncelikle 55 modellere yönelmen lazım. Dediğim gibi pek çok FALD modelin sadece adı fald.Hocam bu model hem edge led hem de belirttigim butcenin uzerinde.
Fald dan kasit full array mi? Full array sart degil direct istedim. Aslina bakilirsa isik sizmasi olmayacagini bilsem edge led de olur.Kardeş bu ebatda FALD panel pek yoktur. olanlarında zaten pek FALD'la alakası yoktur. FALD olsun diyorsan öncelikle 55 modellere yönelmen lazım. Dediğim gibi pek çok FALD modelin sadece adı fald.
direc led Philips 50pus8505 var. Fiyat 5500 civarıFald dan kasit full array mi? Full array sart degil direct istedim. Aslina bakilirsa isik sizmasi olmayacagini bilsem edge led de olur.
samsung düşündüğünüz bir model varsa yazın arkadaşlar yardımcı olurMerhabalar, 43" veya 50" yeni tv almak için araştırma yapıyorum ama pek anladığım bir alan olmadığı için buraya sormak istedim.
Öncelikle Samsung, Lg, Philips markalarından hangisini seçmem gerekiyor?
Kumandasının kullanışlı olması,
Smart özelliğinin kullanımı en rahat ve hızlı olması
ve satış sonrası müşteri desteği
gibi özellikleri taşıyan hangi markayı önerirsiniz?
samsung düşündüğünüz bir model varsa yazın arkadaşlar yardımcı olur
Panel mva gorunuyor. Yanlardan izlenecegi icin ips istemistim. Mva yan aci perfomansi nasildir? Ya da direk bu modeli kullanan var mi?direc led Philips 50pus8505 var. Fiyat 5500 civarı
58 de kullanılan panellere nazaran 55 daha mantıklı biri yeni çıkan ve gelişmesi gereken android diğeri ise içinde sevmediğim kart olan MB230sayın F fikoloji Adem Helvacı verdiğiniz emeğiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
TOSHİBA 58UL3A63DT
VESTEL 55UD9281
VESTEL 55UA9600
arasında karasız kaldım . klasik ev kullanıcısıyım; toshiba 2 çekirdek vesteller 4 çekirdek ne gibi artısı olur bilmiyorum . sizce hangisini tercih etmeliyim.
Herkes burada hazır kıta beklemiyor normal işlerden fırsat buldukça online olunuyor. Bir çoğumuz esnafız yasak olmasına rağmen çalışıyoruz. Hiç bir karşılık beklemeden de forumda yardımcı olmaya çalışıyoruz İlgili ustalar online olduğunda size yardımcı olacaktır. Çok acele olması gerekiyorsa sizin de yazdığınız gibi mağaza ismi yazmayacağım satış mağazalarındaki çocuklardan bilgi alabilirsiniz.arkadaslar asagida ki soruma cevap verebilecek yok galiba. herhalde lg ile ilgili olduğu icin burda bilen yok.
lg tv icin bir forum var mi bildiginiz? yada vatan bilgisayar ve Teknosa ya gidip orda ki çocuklara mi sorayım?
lg sesli komut dahili uydu kanallarında calisiyormu ?
eski mesajım
Herkese selam. çok aradım ama cevabini bulamadigim bir sorum var. annemlere sesli kanal geciisi yapabilecekleri bir tv arıyorum. yani kanal d desinler ve kanal d ciksin istiyorum.
dahili uyduyu kullanırken sesli komutla kanal değiştirme özelliği olan tv var mi ? Adem Helvaci sesli komut icin lg dedi bir kaç videosunda ama kanal d den anlıyor mu sesli komut ?bunu bulamadım hiçbir yerde.
sizin videolardan anladigim kadarıyla asagida ki gibi bir tv arıyorum:
55 ekran( 50-58 -60 da olabilir),
odaya isik giriyor ve birden fazla oturma yeri var bu yüzden ips olmalı galiba,
cok iyi upscalling olsun çünkü turk kanallarını seyredicekler cogunlukla,
YouTube Netflix ve internet sitelerinden hızlı ve güzel film,dizi seyredebilsinler, yani ram islemci ve yazılım uclusu uyumlu ve stabil olsun,
baktık uyduyla olmuyor belki Digiturk falan alırız.
bu durumda LG gibi mi gorunuyor?
simdiden teşekkürler
Selam, Gece 2 de mesaj atmışsın, şimdi de sitem ediyorsunuz. Lütfen bekleyiniz. Bilgili ve ilgili arkadaşlar yardımcı olacaklar.arkadaslar asagida ki soruma cevap verebilecek yok galiba. herhalde lg ile ilgili olduğu icin burda bilen yok.
lg tv icin bir forum var mi bildiginiz? yada vatan bilgisayar ve Teknosa ya gidip orda ki çocuklara mi sorayım?
lg sesli komut dahili uydu kanallarında calisiyormu ?
eski mesajım
Herkese selam. çok aradım ama cevabini bulamadigim bir sorum var. annemlere sesli kanal geciisi yapabilecekleri bir tv arıyorum. yani kanal d desinler ve kanal d ciksin istiyorum.
dahili uyduyu kullanırken sesli komutla kanal değiştirme özelliği olan tv var mi ? Adem Helvaci sesli komut icin lg dedi bir kaç videosunda ama kanal d den anlıyor mu sesli komut ?bunu bulamadım hiçbir yerde.
sizin videolardan anladigim kadarıyla asagida ki gibi bir tv arıyorum:
55 ekran( 50-58 -60 da olabilir),
odaya isik giriyor ve birden fazla oturma yeri var bu yüzden ips olmalı galiba,
cok iyi upscalling olsun çünkü turk kanallarını seyredicekler cogunlukla,
YouTube Netflix ve internet sitelerinden hızlı ve güzel film,dizi seyredebilsinler, yani ram islemci ve yazılım uclusu uyumlu ve stabil olsun,
baktık uyduyla olmuyor belki Digiturk falan alırız.
bu durumda LG gibi mi gorunuyor?
simdiden teşekkürler
Herkes burada hazır kıta beklemiyor normal işlerden fırsat buldukça online olunuyor. Bir çoğumuz esnafız yasak olmasına rağmen çalışıyoruz. Hiç bir karşılık beklemeden de forumda yardımcı olmaya çalışıyoruz İlgili ustalar online olduğunda size yardımcı olacaktır. Çok acele olması gerekiyorsa sizin de yazdığınız gibi mağaza ismi yazmayacağım satış mağazalarındaki çocuklardan bilgi alabilirsiniz.
siz uçmuşsunuz dostum. kolay gelsin byeSelam, Gece 2 de mesaj atmışsın, şimdi de sitem ediyorsunuz. Lütfen bekleyiniz. Bilgili ve ilgili arkadaşlar yardımcı olacaklar.
Görende para yatırmış siniz da karşılık alamamissiniz gibi.
Sesli komutlarda lisan sorunları ve teleffuz iyi değil ise zorlaşacak bir durumdur incelediğim Vestel android TV de show dediğim de şov anlıyor ve kanal bulunamadı diyebiliyor.
Aynen bunu kast ettim.
Adem hocam LG al demişse bildiği vardır.
TV tavsiyesi vermiyorum .
By_Trol dediği gibi yasak olmasına rağmen çalışıyoruz ve ekmeğimizin peşindeyiz.
WC kapısı gibi foruma girişte ücret alıp hizmette kusur olmuş ise af ola.
Boş vakitlerimizde foruma bakıyoruz. Ve inan bazen forum , ailemizden,isimizden bizi alı koyuyor ama herşeye rağmen ücretsiz buradayız.
Sen Adem hocamı dinle TV de onun üstüne yoktur şüphen varsa çocuk diye kast ettiğiniz ekmeğin peşindeki emekçilere sorabilirsiniz