mightythor
Aktif Üye
- 6 Tem 2018
- 499
- 50
Toshiba 43 UL3B63DT bu bütcelerde fp üründür.Merhaba arkadaşlar. Bir süredir TV ihtiyacım nedeniyle nette araştırma yaparken foruma denk geldim yazılan yaklaşık son 20 sayfayı inceledim . Herkese yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.
Uzun zamandır laptop üzerinden izleme yapıyordum sıkıldım artık. Piyasaya da bilmediğim için ön hazırlık amaçlı biraz mağazaları dolaştım. Ancak doğru bilgilere sahip olmayınca insan işin içinden çıkamıyor. Birde satış elemanlarına 3500 diyoruz 4400 e çıkarsan şu var diyor bir yerde, diğer yerde 3200 tlye şu teşhirdeki ürün tam senlik yinede üstüne bir indirim daha yaparım sana teşhir istemem diyorum ama bak sıfır fiyatı bu kadar diye ısrar ediyor tabi gösterdiği diğer fiyat aynı markanın büyük boyutu fiyatı yersen turizm yapıyorlar insanlara neyse
Öncelikle İPS panel ( 20 dereceden fazla yan açıdan izlenecek )
43 inç den 55 inç'e kadar olabilecek 3500 TL bütçe ile Tv yayınları ve internet amaçlı günlük kullanacağım bir TV'ye ihtiyacım var.
Marka takıntım yok ancak servisi problemsiz, ve özellikleri ve fiyatı ile fiyat performans ürünü olarak nitelendirebileceğimiz bir TV tavsiyeniz olursa hemen almayı düşünüyorum.
Şimdiden ilgi alaka ve cevaplarınız için teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.