merhabalar şu ürün hakkında bilgi alabilir miyim?NAsıl bir ürün sizce ? Fiyatı nasıl?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hocam ben 14 günlük koşulsuz iade hakkıyla iade etmeyi düşünüyorum. Servise bulaşmak istemiyorum. Çünkü servis ana merkeze fotoğrafları yolluyor. Ana merkez bu ekran açıklığını sorun olarak görmüyor diye birkaç yerde görmüştüm. Ki değişim olsa bile yeni gelen üründe de aynı sorunun olmayacağının garantisi yok. Servis yoluyla değişim olursa ve yeni gelen üründe de sorun olursa, 14 günlük koşulsuz iade hakkı kayboluyor sanırım. Servisle uğraşıyorsunuz ondan sonra. O yüzden değişim değil direkt iade edicem sanırım.Panel açıklığı olan arkadaşlar ne yaptınız? Kafam iyice karıştı. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum.
Umarım çok uğraşmazsınız. Ben de kararsız kaldım. Şimdi de q70t lere bakıyorum.Hocam ben 14 günlük koşulsuz iade hakkıyla iade etmeyi düşünüyorum. Servise bulaşmak istemiyorum. Çünkü servis ana merkeze fotoğrafları yolluyor. Ana merkez bu ekran açıklığını sorun olarak görmüyor diye birkaç yerde görmüştüm. Ki değişim olsa bile yeni gelen üründe de aynı sorunun olmayacağının garantisi yok. Servis yoluyla değişim olursa ve yeni gelen üründe de sorun olursa, 14 günlük koşulsuz iade hakkı kayboluyor sanırım. Servisle uğraşıyorsunuz ondan sonra. O yüzden değişim değil direkt iade edicem sanırım.
Baban ,cebine göre bir tv bakmıştır mutlaakaAdem Helvacı [IMG alt="Aragorn"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1306.jpg?1521302888[/IMG] Aragorn [IMG alt="mightythor"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/2/2509.jpg?1597333190[/IMG] mightythor F [IMG alt="fikoloji"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/3/3553.jpg?1588240738[/IMG] F fikoloji
Cevaplarınızı bekliyorum...
Bende hiç sans yoktur hocam. Kura yaparız hep bana çıkar. Sıkıntılı birşey olur hep bana çıkar.Siz iade yaptınız mı ?Tam bir muamma desenize yavaş yavaş q70t modeline yönelmeye başlıyorum. İnşallah sizin tv sorunsuz gelir. ?
Hocam ben almadım. Siz alınca sizdeki süreci bekledim. Alırsam İnternetten almayı düşünüyorum. Q70t fiyatı uygun eskiye göre uygun gözüküyor. İnternetten alma sebebim 14 iade avantajı.Bende hiç sans yoktur hocam. Kura yaparız hep bana çıkar. Sıkıntılı birşey olur hep bana çıkar.Siz iade yaptınız mı ?
Başka arkadaş almıştı sizi o sandım. Q70 için Q60R ile eşdeğer deniliyordu. Ve öneriliyordu.Fiyatı size uygun ise alınabilir bence. Tabii forum yöneticileri daha iyi bilir. Onların görüşlerini dinlemek lazım.Hocam ben almadım. Siz alınca sizdeki süreci bekledim. Alırsam İnternetten almayı düşünüyorum. Q70t fiyatı uygun eskiye göre uygun gözüküyor. İnternetten alma sebebim 14 iade avantajı.
Samsung firması tarafından yapılan kusuru nasıl forum yönetimine bağladınız hayret, bu tv tavsiye üzerine belki binlerce kişi tarafından alındı şikayet eden üç beş kişi, biz fabrika çalışanı falan değiliz her banttan çıkanı denetleme durumunda da değiliz. Sizlere burada sunulan BEDAVA destek bütçeniz ve kullanım alışkanlıklarınıza göre bir fikir vermektir. Almak ya da almamak tamamen size kalmıştır. Ben kendi adıma tekrar ediyorum Samsung Q60R modelinin bu fiyat aralığında rakibi yoktur. Nokta.Selamun aleyküm arkadaşlar Q60R tv aldım form yönetim tavsiyesi üzerine ama gel gelelim kimse panel açıklığından bahsetmemiş merak ediyorum bu konu hakkında düşünceleri nedir tavsiye üzerine aldım ama 14 geçti ve 14 sonunda hoop forma bir daha girdiğimde bide ne göreyim Q60R kusurluymuş meer bizim haberimiz yokmuş şimdi sorum şu değerli yöneticiler tavsiye eden arkadaşlar yanlış anlamayın ama sizin bu konudan haberiniz yokmuydu yada kimse demedi ekran açıklığına dikkat et dememiş tavsiye edilmiş ama bu konuya ilişkin hiçbir bilgi yok şimdi benim maduriyetim nasıl giderilir bir bilgi rica ediyorum yada bu açıklık başıma iş Açar mı acaba bu konuda görüşleriniz nelerdir acaba??? Adem Helvacı albanez F fikoloji Aragorn
Aralıktan kastınız nedir, görsel varmıdır?Selamun aleyküm arkadaşlar Q60R tv aldım form yönetim tavsiyesi üzerine ama gel gelelim kimse panel açıklığından bahsetmemiş merak ediyorum bu konu hakkında düşünceleri nedir tavsiye üzerine aldım ama 14 geçti ve 14 sonunda hoop forma bir daha girdiğimde bide ne göreyim Q60R kusurluymuş meer bizim haberimiz yokmuş şimdi sorum şu değerli yöneticiler tavsiye eden arkadaşlar yanlış anlamayın ama sizin bu konudan haberiniz yokmuydu yada kimse demedi ekran açıklığına dikkat et dememiş tavsiye edilmiş ama bu konuya ilişkin hiçbir bilgi yok şimdi benim maduriyetim nasıl giderilir bir bilgi rica ediyorum yada bu açıklık başıma iş Açar mı acaba bu konuda görüşleriniz nelerdir acaba??? Adem Helvacı albanez F fikoloji Aragorn