E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Son düzenleme:
Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
Geçmiş konulara baktım. 2019 da bir arkadaş konu açmış 55NU8000 almış. Arkasında Sunny üretimi olduğunu sorunca Samsung un Vergi vermemek için Tv leri parca olarak getirdiği ve montajını eskiden Oto teypcisi olan Atmaca holding tarafından yapıldığı konuşuluyor. Ileride daha da sıkıntı olabileceği konuşuluyor. Hatta bir video var genç elemanlar yerdeki kutudan kaldırıp tv montaji yapıyor. :hih Bizim 55Q60R modeli de maalesef bu ekip tarafından yapılıyor. Mayıstan sonraki üretimlerde çok sıkıntı çıkmasının sebebi bizim elemanların işi üstlenmesi :hahaSamsung un el atması lazım. 2 tane robot cihaz getir yaa :uyku1

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Rica etsem alınabilir modellerin bir listesini paylaşabilir misiniz. Uzun süredir burdayım ve benim de birçok insan gibi her okuduğumuzla fikrimiz değişiyor.
Şuana kadar okuduklarımdan belli bir bütçen varsa samsung Q60R Dışında alınabilir model yok anlıyorum.
Ucuz etin yahnisi yavan olur kabul ama,

Toshiba Modelleri içinde hangileri gönül rahatlığı ile alınabilir, 58 İNÇ olanlar dışındakiler samsung panel mi mesela , Carfourda stoklar yenilenmiş,​

Toshiba 49UA3A63DT​

50UL3063DT,​

65UL3063DT 5999 tl, sanki bu fiyata çıkarsak samsumg almak daha mantıklı​

Toshiba 58UA3A63 58' Boyut, fiyat kulağa hoş geliyor​

55 inçte model bulamadım.

2. Şok taki Phlilips modelleri yukarıdaki seçeneklerden daha mı iyi ???

3. Grundg'in GCU SERİSİNİ üretmesini mi beklemeli, yoksa alınabilcek modelleri var mı? 3 yıl garanti avantajı cazip geliyor.

Umarım Adem Helvacı Adem Helvacı mightythor mightythor F fikoloji

Dilerim tatmin edici bir cevap bu sefer alabilirim, herkese çok saygılar. Bu forum çok önemli bir iş yapıyor, ve çok iyi fırsatlara açık umarım herkes emeğinin karşılığını alır teşekküler.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Rica etsem alınabilir modellerin bir listesini paylaşabilir misiniz. Uzun süredir burdayım ve benim de birçok insan gibi her okuduğumuzla fikrimiz değişiyor.
Şuana kadar okuduklarımdan belli bir bütçen varsa samsung Q60R Dışında alınabilir model yok anlıyorum.
Ucuz etin yahnisi yavan olur kabul ama,

Toshiba Modelleri içinde hangileri gönül rahatlığı ile alınabilir, 58 İNÇ olanlar dışındakiler samsung panel mi mesela , Carfourda stoklar yenilenmiş,​

Toshiba 49UA3A63DT​

50UL3063DT,​

65UL3063DT 5999 tl, sanki bu fiyata çıkarsak samsumg almak daha mantıklı​

Toshiba 58UA3A63 58' Boyut, fiyat kulağa hoş geliyor​

55 inçte model bulamadım.

2. Şok taki Phlilips modelleri yukarıdaki seçeneklerden daha mı iyi ???

3. Grundg'in GCU SERİSİNİ üretmesini mi beklemeli, yoksa alınabilcek modelleri var mı? 3 yıl garanti avantajı cazip geliyor.

Umarım Adem Helvacı Adem Helvacı mightythor mightythor F fikoloji

Dilerim tatmin edici bir cevap bu sefer alabilirim, herkese çok saygılar. Bu forum çok önemli bir iş yapıyor, ve çok iyi fırsatlara açık umarım herkes emeğinin karşılığını alır teşekküler.
Philips 50PUS 8505 olursa ilk onu almanızı tavsiye ederim.Sebep parlaklık,kontrast değerleri,tüm hdr formatlarının desteği,android işletim sistemi,ambilight
Toshiba 58 UA3A63'de ikinci olsun.Toshiba 350 Nit değerinde parlaklık sunuyor.Philips'de bu değer 400 Nit
İki panel de VA yani direkt karşıdan seyrederseniz tam performans alırsınız.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Değerli hocalarım selamlar. Bilmem beni hatırladınız mı Philips 50PUS7505'i almayı düşünüyordum, babam az önce Vestel bayisine gitmiş ve 50U9400 modelini 4000 TL'ye bırakıyorlar. 3 yıl garantisi de varmış. Sizce ne yapmalıyım Vestel mi alayım Philips mi? PS4, Youtube ve Netflix'de kullanacağım görüntü kalitesi çok önemli benim için. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn Aragorn mightythor mightythor F fikoloji

L Çevrimdışı

lafonten

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
58

Adem Helvacı Adem Helvacı, Aragorn Aragorn, mightythor mightythor. Ben emekli öğretmenim. Yeni bir televizyon almak istiyorum. Alacağım televizyonun hem uzun ömürlü hem de teknolojisi yeni olmalı. Bu nedenle 55" ekran LED ve 4K olan bir tv araştırıyorum. Sony KD-55XH9096, LG 55NANO916NA veya Samsung QE-55Q95T televizyonlarını beğendim ama benim isteklerime uyar mı? bana önerebileceğiniz başka marka ve model televizyon var mı ya da belirttiğim tv lerden hangisini alayım? Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.

Neden mesajıma herhangi bir yanıt verilmiyor?

ufuk hoca Çevrimdışı

ufuk hoca 

LG 60PH670S PLAZMA TV
Yeni Üye
24 Nis 2020
29
46
ustaları dinledim para kıydık kapalı kutu tv göremedim size güvenerek Samsung UE-65RU7400 aldım

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
mightythor mightythor, İyi günler. Philips 50PUS7805 modeli hakkındaki düşünceniz nedir. Almaya değer mi. Fayda maliyet oranı yüksek bir televizyon Android hariç tüm özellikleri var. 8505 yerine bu model alınırsa yanlış olur mu.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
mightythor mightythor, İyi günler. Philips 50PUS7805 modeli hakkındaki düşünceniz nedir. Almaya değer mi. Fayda maliyet oranı yüksek bir televizyon Android hariç tüm özellikleri var. 8505 yerine bu model alınırsa yanlış olur mu
Bütceniz müsaitse 8505 alın.7805 işletim sistemi olarak 8505'den düşüktür.8505'in görüntü özellikleri de daha iyidir.

8505 daha sonra çıkacak olan Disney Plus'ı destekliyor.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Değerli hocalarım selamlar. Bilmem beni hatırladınız mı Philips 50PUS7505'i almayı düşünüyordum, babam az önce Vestel bayisine gitmiş ve 50U9400 modelini 4000 TL'ye bırakıyorlar. 3 yıl garantisi de varmış. Sizce ne yapmalıyım Vestel mi alayım Philips mi? PS4, Youtube ve Netflix'de kullanacağım görüntü kalitesi çok önemli benim için. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn Aragorn mightythor mightythor F fikoloji
Adem Helvacı Adem Helvacı Aragorn [IMG alt="Aragorn"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/1/1306.jpg?1521302888[/IMG] Aragorn Aragorn mightythor [IMG alt="mightythor"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/2/2509.jpg?1597333190[/IMG] mightythor mightythor F [IMG alt="fikoloji"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/3/3553.jpg?1588240738[/IMG] F fikoloji
Cevaplarınızı bekliyorum...

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Güzel tv.7505 in Full Hd versiyonu.Smart olayı Samsungların biraz gerisinde ama görüntü güzel.
Sağolasın hocam, makbule geçti benimde gönlüm bu modelden yanaydı Grundig daha güzel gözükse de türk firmalarının malına dair ne yorum oluyor ne bilgi.

6805 IPS midir acaba? Smartından hiçbir şey beklemiyorum, farkındayım zaten 2.tv olarak alınacak ama görüntüden taviz vermeden :)

Geri
Üst Alt