Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Öncelikle Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji hocalarıma çok teşekkür ediyorum Samsung 55Q60R Aldım Samsung shop tan 7000 tl panel kullanım süresi 0 geldi o sıkıntı yok diğer tezleri yaptım bariz bir sıkıntı görmedim diğer merak ettim konu şu tv kapattıktan sonra fişten çekmek mi daha sağlıklı fişte kalmasımı daha sağlıklı bu konuda aydınlatır sanız çok sevinirim

Düşünmeden alın ben yeni aldım menumum genel olarak stabil renkler gayet canlı ışık sızması vs yok hızlı bir arayüz var 55Q60R ok N NecatiB
Gerçekten inanılmaz, memnunum dedikten sonra başkalarının yazdığı üzerinden gaza gelmek nedir ya

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Aralıktan kastınız nedir, görsel varmıdır?
Memnunum memnunum diye yazıyorsun başkada bi yorumunuzu görmedim. Nerede var açıklık bı konu açın takip edelem bakalım bı ?
232E3D3A-E5FD-481F-A664-234920D6C437.jpg
85D181A1-F88B-4C9D-AFF1-510B84818FAC.jpg
255FC5CA-86D0-4A7C-B560-5715A3985488.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bir şey göremedim ama bir de sen bak ustam, bu başka arkadaş ama

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
748 ya da 749. sayfada Arda Esen isimli kullanıcı fotoları eklemiş
Şimdi gördüm abi , bu bir arıza olabilir, tekil bir arıza da olabilir, geçenlerde arkadaşın evinde android TV ile alakalı Vestel marka sorun oldu, üretim hatalı dedi ☺️
Hatalı olsa bütün üretimde bende dahil fark ederdim. Çünkü bende o cihazı uzun süre kullandım.
Zaten kusursuz bi TV varsa "üretimden kargolamasina , servisinden ürün kalitesine kadar" önce kendimiz alırdık.

Yani bı üretimde sorunsuz olma şansı yok illa tekil arızalarla karşılaşabiliriz.
Önemli olan S Skaynet evindeki TV nin durumu ?

S Çevrimdışı

Skaynet

Yeni Üye
6 Kas 2016
20
Bakın benim anlatmak istediğim şu siz yarın ettiniz eyw ama siz. Bizlere göre profesyonelik adı altında bir tavsiye yani bizlere göre bir iki adım daha önde siniz benim anlatmak istediğim ben renk görüntü sizin bakılması gereken yerleri öneriniz parçalanır pixel ışık sızması vs bunlara dikkat edin demişsiniz kimse çıkıp dememiş ekran açıklığına dikkat et diye bunu ben bilmiyorum çünkü hiç duymadım birşey sizlere güveniyorum ve tv hiç araştırmadan aldım sonra bir araştırdım alan herkes böyle en azından not olarak tavsiye edilirken denile bilir şunlara dikkat edin diye Ben bilmiyorum bilmedim için 14 günü geçirdim ve menundum taki akadaşın biri açıklıktan bahsedene kadar şuan nasıl bir yol izlemem gerekiyor 7000 çöp mü oldu 2 yıl sonra bozulur mu tv 5000 çöpe Atmış bir adam olaraktan Biraz tepkili olabilirim 2 yılda bir tv ye para vermekten gerçekten gına geldi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bakın benim anlatmak istediğim şu siz yarın ettiniz eyw ama siz. Bizlere göre profesyonelik adı altında bir tavsiye yani bizlere göre bir iki adım daha önde siniz benim anlatmak istediğim ben renk görüntü sizin bakılması gereken yerleri öneriniz parçalanır pixel ışık sızması vs bunlara dikkat edin demişsiniz kimse çıkıp dememiş ekran açıklığına dikkat et diye bunu ben bilmiyorum çünkü hiç duymadım birşey sizlere güveniyorum ve tv hiç araştırmadan aldım sonra bir araştırdım alan herkes böyle en azından not olarak tavsiye edilirken denile bilir şunlara dikkat edin diye Ben bilmiyorum bilmedim için 14 günü geçirdim ve menundum taki akadaşın biri açıklıktan bahsedene kadar şuan nasıl bir yol izlemem gerekiyor 7000 çöp mü oldu 2 yıl sonra bozulur mu tv 5000 çöpe Atmış bir adam olaraktan Biraz tepkili olabilirim 2 yılda bir tv ye para vermekten gerçekten gına geldi
Bende dedim ki kusuruz model yoktur, illa arızalı sorunlu çıkabilir. Biri bir sorundan bahsetti diye o modeli onermeyelim mi ?
Biraz önce Vestel android ua9800 modeli için bir anektot paylaştım okumadınız galiba ?
Bizim için önemli olan görüntüdür. Pixel hatası var mı vs ....
Arkadaşın paketleme kaynaklı bile açıklık olabilir.
Aslında esneme payı olabilir arkadaşta harici olarak ışık suzmesine dikkat çekmiş A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL
Bak bu modeli gözümüz kapalı bir sürü kisyie aldırdık , şu anda forumda en popüler konulardan biri bir sürü kişi aldı hatta stok yetmiyor sıraya girenler var ama paylaştığım linkte alttan ışık sızması çıktı 2 arkadaşta, şimdi ne diyelim bu model olmamış vaz geçelim mi ?
Her TV de olabilecek bir sorundur. Engel teşkil etmez. İleriye dönük arıza oluşturmaz ?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Selamun aleyküm arkadaşlar Q60R tv aldım form yönetim tavsiyesi üzerine ama gel gelelim kimse panel açıklığından bahsetmemiş merak ediyorum bu konu hakkında düşünceleri nedir tavsiye üzerine aldım ama 14 geçti ve 14 sonunda hoop forma bir daha girdiğimde bide ne göreyim Q60R kusurluymuş meer bizim haberimiz yokmuş şimdi sorum şu değerli yöneticiler tavsiye eden arkadaşlar yanlış anlamayın ama sizin bu konudan haberiniz yokmuydu yada kimse demedi ekran açıklığına dikkat et dememiş tavsiye edilmiş ama bu konuya ilişkin hiçbir bilgi yok şimdi benim maduriyetim nasıl giderilir bir bilgi rica ediyorum yada bu açıklık başıma iş Açar mı acaba bu konuda görüşleriniz nelerdir acaba??? Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji Aragorn Aragorn
Ve Aleykumselam.

4 yıllık tavsiye forumu üyesinin bu bakışta olması imkansız. Bu yorumda başka bir şey var bence...

Üzüldüm... Başınıza gelene değil, bakış açınızla birlikte, yazdıklarınıza... ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Profesyonellik adı altında ne demek ya, para mı talep ediyor burada size tavsiye verenler, böyle bir şikayet son birkaç güne kadar yoktu bu model için, sizin tv de böyle bir açıklık var mı, 15 gün boyunca bunu fark edemediğinize göre bir sorun yok demektir, kafanızı bulandırmayın, kullanın keyfini çıkarın ancak burada kimseye tepki gösteremezsiniz çünkü biz size PROFESYONEL bir destek sağlamıyoruz.

Tesla Çevrimdışı

Tesla

Aktif Üye
2 Ara 2020
88
Profesyonellik adı altında ne demek ya, para mı talep ediyor burada size tavsiye verenler, böyle bir şikayet son birkaç güne kadar yoktu bu model için, sizin tv de böyle bir açıklık var mı, 15 gün boyunca bunu fark edemediğinize göre bir sorun yok demektir, kafanızı bulandırmayın, kullanın keyfini çıkarın ancak burada kimseye tepki gösteremezsiniz çünkü biz size PROFESYONEL bir destek sağlamıyoruz.
Hocam siz yardım edip fikir veriyorsunuz. Belki de ailenize, arkadaşlarınıza ayıracağınız zamanı buraya harcıyorsunuz. Ondan yana sıkıntı yok eyvallah.Ben Adem Helvacı Adem Helvacı abinin videolarını izlediğim için biliyorum. Adem abi sadece 55Q60R için degil tüm tvler için diyor " Servis tamam dedikten sonra paneli yandan bakarak kontrol edin" .Burada arkadaşımız bu sorunu bilmediği için 14 gün geçmiş ve iade hakkı yok. Bunun stresini yaşıyor. Burada daha öncede yazdım. Panel açıklığının sorun yaratma eşiği nedir bunu konuşmak lazım. Mesela bir arkadaşa Samsung servisi demişki 1 tl girmiyorsa kusur kabul etmiyoruz. Burada adamlar bir ölçüt koymuş. Sizler de bir ölçüt koyarsanız bir sonuca ulaşırız.Kimi arkadaşın tv si bayagi bir ayrık. Samsung shop tan son 2 Q60R de panel açıklığı çıktı. Bu arıza sayılmaz aslında montaj hatası.Bakalım benim üründe de çıkarsa demek ki son üretimler sıkıntılı.

Geri
Üst Alt