bende 65 inch bir TV bakıyordum özellikle "Philips PUS" serisine ama Albanez'in yorumlarını gördüm önceki sayfalarda ve vazgeçtim gibi, peki 65 inch olarak ne önerirsiniz? Bende 7000-8000 bandında bakıyordum ama sonuçta uzun süreli kullanım için alıyorum bir miktar daha üzerine çıkabilirim...
bunların hepsini detaylı biçimde ilgili başlığında fazlasıyla anlattım
8505 serisini biraz özel biraz farklı ve biraz da tuhaf görmelisiniz ki bunları da açıkça anlattım
43/65 direk geçiniz demiştim
70 i de kafadan eleyin demiştim
geriye iki adet kaldı birisi 50 birisi birisi 58 lik olan VA panelli TV leri
tercihen 58 ebatı da eleyip direk 50 liğini alıyorsunuz dedim ve hala da böyle diyorum>> 50/8505 adres budur
şayet Philips den bu seriyi istiyorsanız;diğer Smart,Android,Ambilight v.s v.s işleri benim ne kullandığım nede
baktığım özellikler kesinlikle değildir,bunların kararı size kalıyor,bana sadece TV vazifesi görsün yeter!
bir de bana "Monitör" olarak da gelmesi gerekiyor ama AÇI sıkıntısı sebebiyle kesinlikle bundan dolayı
bana gelmiyor hiç! onun için "satıyorum" dedim yaw,IPS panel TV alacağım 49 dan büyük de kesinlikle
istemiyorum,bir kaç tane var ama fiyatları bana göre manyak yaw,beklerim teşhir bulursam kaparım
Philips 8505 derken,bu yazdıklarıma göre karar verini,evde koyacak müsait yer olsa oraya atarım ama yok!
zaten 2 tane TV var bir de bu var onun için bunu mecburen postalayacağım
++
Beyler OLED için 7/9 arası Arçelik bulunabiliyor,adamları anlattım,ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor
dolayısıyla bende daha fazla bilemiyorum ama bu fiyatlar(teşhir veya sıfır) "bana göre" çok güzeldir
sizi bilemem,ben Satıcı değilim elimde böyle bir mal da yoktur,ama bu fiyat da gayet iyidir
LGE den OLED;ciddi tavsiyemdir,ama ben sadece panel için böyle konuşuyorum,Servis veya Müşteri Hiz.
leri v.s kararları size kalıyor,dandik veya kötü veya rezil demek istemem ama çok iyi olduklarını da
söylemek yalnış olur,ama hangisi iyi onu da siz söyleyin millet öğrensin?? Samsung?? Sony??
Philips/TPV??
Bana göre işin bu kısmında bizim yerliciler çok çok daha iyiler
"OLED panel teşhir";bakınız işin bu kısmı biraz sizler için sakat veya kafa karıştırıcı olabilir!
kendimi bir kenara koyarsam,ilk hatta kesin tercihiniz sıfır KM almanızdır,onca para verip
teşhir işi çoğu için iyi olmayabilir,arada çakal mağazalar OLEd leri komik rakamlara indirip
(özellikle panel-retention olanları)satmaya kalkıyorlar!
Ve LGE/TR OLED konusunda gördüğüm,duyduğum kadarıyla oldukça esnek ve iyi kabul edilecek
seviyede diyorum ama aynı şeyi Sony için kesinlikle söylemem veya TPV için!
Ve LGE nin OLED leri ciddi manada iyi,Sony A8/9 ile kapışır ama ben bu işte LGE derim!
Panasonic en iyisi ama TR de yoktur!
Arçelik,bence çok iyi hele de eski seri diye elde kalanlara güzel fiyata veriyor!
yaw ben bunun eski modelini yiyeyim hepsi aynıdır,modeline takılmayın 20/19 olarak zaten
18/17 model filan yok ellerinde!
17 hatta 18 bile biraz sıkıntılı(daha çok 17 ye kadar olanlar)ancak 19 da bunu aştılar,18 de böyle sayılabilir!
Panasonic zaten hep aşmıştır ama LGE/TPV/Sony daha sıkıntılı idi
Pixel-orbiter/page-refreshing ve total-clean v.s sistemleri daha da gelişti
hatta zırt pırt uyarı da verebilir calibration işi için buna takılmayın!
bu konuda gelişmeler oldukça başarılı,ama RİSK dediğiniz sıkıntı zaten bu tip tüm TV ler de
bir şekilde vardır yaw,LCD lere gelirsem onlar hepten sakat!
>Ben gerek 2013 den itibaren gereksede çok yeni olarak bir dünya diyemem ama epeyi hatırı sayılı sayıda kişiye
OLED aldırdım,bakın bu forumdan sayı veremiyorum belki 5 belki 10 kişi oldu;bana mail den ulaşan yine
son 6 ayda çok fazla kişiye yine OLED aldırdım
yaw alan kaçtı gitti
kimse dönmüyor,valla aman dönmesinler,güle güle sıkıntısız kullansınlar bu bana yeter
ki bu kişilerin içinde bizim eski Pio cular da epeyi vardır!
veya bizim eski efsane LCD kullananlar bir sürü vardır
resim nedir bilen panel nedir bilen adamlar!
her zaman yazdığım üzere tek sorun bana göre "Fiyat" bu meretlerin maalesef fiyatları yüksek
iyi de "eski teknoloji" LCD lerin fiyatlarına ne demeli acep????
şöyle bakın malum mağazaların fiyatlarına 65/75/85 için Samsung/Sony lere bakın şak diye anlarsınız resmi
++
birisi nerede oturduğunu sormuş,buyursun gelsin her kim istiyorsa benim adım adresim bellidir yaw
Can Özyaman; Çağlayan Mah.2045 Sok. Çağlar-ÇağlayanApt. No;20/5 LARA Antalya 0242 3236101
örneğin panelide çıplak gözle görürsünüz,atar arabaya götürürsünüz tıpkı benim Vatan dan getirdiğim gibi
yalnız gelirken 5 kağıdımı da getirmeyi unutmayın
iş canlı bitecek para bir tarafa mal bir tarafa!
++
@enes açı sorunu olmayacaksa o zaman VA yerli 43/48 ebatlı bir panel sana uyar
ben fiyatları takip etmiyorum veya bilmiyorum Vestel olarak bunlara bak veya ilgili
bazı Vestel başlıkları var buraya bak veya sen bul bir panel ve onu sor
++
İ
İbrahimK
bence güzel fiyat!
işler piyasalar da felaket berbat! hükümete bakmayın siz,herifler hala enflasyon yok 8 veriyorlar yok 9 veriyorlar
ülen yalandan kim ölmüş be!
yılbaşı geliyor "stok maliyetleri" iyice şişti!
2021 e devretmek istemiyorlar!
zararına dahil çok fazla mal satılacak artık! bence de doğrusu budur,döviz artık durdurulamıyor!
adam malı satsa yerine koyamayacak eldeki mal da eski model olacak,bence indirim filan deyip
zararına bile satsa sonuç bu tip mağazalar için KAR demektir!
TR de insanlar ne teşhir ne de modeli geçmiş TV lerin satışına itibar göstermez! bu bence halkın tercihi
ama bu bana göre ciddi yalnış,ancak satıcılar da çakalın en önde gidenleri! güvenip de mal almak
ciddi riskli bunlardan olunca millet sıfır KM olsun son model olsun diye gidiyor!
örneğin ben 2018/19/20 hiç farketmez teşhir olsun,buna eyvallah diyorum hatta Samsung 2016 model
KS8x de olsa yine eyvallah diyeceğim ama herif sıfır gibi malı satmaya çalışıyor yaw
Teşhir ler den en tipik örnek XF9005 yaw bu paneli 7/8/9 kağıda satan yerler var hala!
KM si iseterse 3/5bin olsun benim için o da farketmez herifler 5/10bin gelmiş panele sıfır muamelesi
çekiyorlar!
bence yılbaşına kadar bu yıl ciddi indirimler gelecektir,acele etmeyin!
tek sıkıntı Döviz kurları! adam satmaya korkuyor yaw yerine yenisini kaç paraya koyacak diye
Sony/Samsung da başka bir numara var piyasaya vasat malları sürüyorlar bolca! ucuz gibi görünse de
bence yinede pahalı ama KUR baskısı sebebiyle tatlı rakamlar görmek hayal artık!
++
bir başka arkadaş Arçelik den NANOCelli panel den bahsetmiş ama benim bildiğim bunlar
yeni model değil! 2017 veya 18 gibi,ben öyle anlıyorum???
Arçelik grubu 2020 de Seri/model yapmadı diye biliyorum,ya da eskileri yeni model diyemi satıyor?
cebir sayıları gibi kod numaraları var yaw!
geçen bir modeli sordu birisi bana ve ben de Arçeliği aradım(Beko TV) bu yenimi dedim,bana 2017 model
dediler
garip işler oluyor Arçelik de TV ler için,zaten adam gibi bir bilgi de yok bunlarda
VLX9750 kullandım,Bluetooth kaç dedim; 6 ay aramadılar,yani cevap gelmemişti
TV leri genel olarak çok iyi ama devamı bence kötü gibi