Arkadaşlar selam. Bi 2,3 gün önce adem abiyi etiketleyin ana sanırım foruma giremiyor 2,3 gündür yoksa yazardı, Birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Hı level 50uhl670 ile
Toshiba 43ll2a63dt bu 2 tv arasında kaldım.

Fiyat olarak da biri 2.400 diğeri 2.500 tl.
Fakat toshibanın diğer markaya göre usb ve hdmi girişleri fazla bluetooth özelliği var mesela hı level da bluetooth yok. Fakat hi level UHD toshiba FullHD. Birde biri adı bilindik bı marka diğeri vestel garantisindeki a101 malı. Hem 100 lira ucuza hem de daha büyük bi ekran için o marka alınmalı mı?
HILEVEL markasında bilerek tırpanlama yapıyorlar o nedenle ister istemez stabilitesi bozuluyor. Kullandığım ve sevdiğim bir ürün olsa da satış stratejisi olarak bu üretimlerde hem kasa yapısına çok özen göstermiyor, hem de özellikleri kısıtlıyorlar.

Durum bu olunca önünüze iki yol çıkar. Stabil ve tok bir 43'' FHD mi yoksa Büyük ekran UHD tv mi?

Her iki üretimi de yakından biliyorum cihazların size vereceği cevaplar, sizin kullanım koşullarınıza ve izleme mesafenize, açınıza göre değişir asıl üstünde durmanız gereken konu bu. :ok
 
Merhabalar, Regal 43R855U nasıl televizyondur... Bu paraları hak eder mi? Tek başıma ve genellikle karşıdan izlenecek, genellikle Netflix ve IPTV kullanılacak.
43" - 49" başka TV önerilerine de açığım, bütçe max 3000 TL. @Adem Helvacı
Regal markasının yöneticileri ve fiyat politikaları değişmeden, Regalden bu kafa ile yaptıkları ve sahaya sundukları hiç bir üretim alınmaz.

Toshiba markasının çok daha dikkat çekici ürünlerini aynı üreticiden bulabilirsiniz. :ok
 
Merhaba, hayırlı sabahlar abilerim, ustalarım.

Yeni bir tv alma arafesindeyiz. Vestel 49f9500 modeli dikkatimizi çekti. İlçede ki vestel mağazası 3100TL ye peşin verebileceğini söyledi.
Televizyonu Kayın Babam gile alacağız. YouTube'nin stabil çalışması bizim için önemli. Bu fiyata bu modeli önerir misininiz ?
 
5000 tl bütçe ile ne alırdınız? Salona koyacağım. Yandan falan iyi görüntü vermesi lazım. Arada maç izler bazen de oyun konsolu bağlarım. 55 inç olması gerekiyor yalnız. Nedir tavsiyeniz ustalar?
 
değişim mantıklı da hangi cihaz benim cihaza muadil yada daha üst onu bulmak istiyorum sanki 55ud9281 benim cihaz ayarında gibi
55ud9360 da 1800smr ve samsung va panel ve quantum renk vardı önerdikleri cihazlar 1000smr ve panel bilgisi vermiyorlar
@ Adem Helvacı siz ne önerirsiniz hangi cihazı talep etmeliyim
 
Bütçeyi 6500'e çıkardım. IPS ekran 55inç ne alınabilir?
 
2012 yılında fdh daki uzun tartışmalardan sonra panasonic 50ut30 plazma ile arayışımı sonlandırmış ve bugünlere kadar gelmiştim, rodaj ve duzenli ekran temizleme ile hiç yanma sorunu yaşamadım. Ses sistemi, PS4 pro, xaomi box s, chromecast ile kullandığım ve tv benim için sadece panelden ibaret olduğu için bugünlere kadar mutluyduk. Ancak boyut artık ciddi biçimde yetersiz geliyor.

Bu doğrultuda, zaten artık tüm paneller aynıdır diyerek önce 65 philips, sonra o parayı vermişken 70 samsung tu7000 veya lg un ler, sonra onu vermişken 75 vestel u9500 diyerek kendimi bu konuda buldum ve 2 saati bulan okuma sonrası "her panel ayni değil yine aylarca araştırmak gerek" noktasına geldim ??‍♂️

9-10 k bandında 70 ekran arıyorum, ps4pro (az oyun, daha çok ailece film ve dizi izlemek amaçlı) yukarıdaki ekli ürünlerle kullanmak için, yakında ps5 e geçeceğim.

Dedigim gibi ekran boyutu önemli, ama 2009 11. ayda aldığım 47lik philips ve şu anki panasonic en ufak sorunsuz çalışırken, ekranda ışık sızması, görüntü bulaniklasmasi (hz düşecek) renk vb mutsuz olmak da korkum.

Model öneriniz var mı, akakce de şu an 30 a yakın tv eklemişim takibe ??‍♂️u9400 u9500 pus65 tu7100 un7100 um7600 derken buralara geldik.

Gerçekten yonlendirmeleriniz çok yararlı olacak @Adem Helvacı :) @albanez :)


Güncelleme:
Arada gecen surede forumu biraz daha okudum,Adem Bey'in youtube videolarını izledim. 2009 Kasım da aldigim philips 47pfl7404 ve 2012 deki panasonic 50ut plazma gibi evladiyelik olmayacak yeni alacagim cihaz, ne alırsam alayım muhtemelen 4 yılı ancak çıkartacak.
Bu bakış açısı ile ucuz 3 yıl garantili vestel ( toshoba 65ul6033/ 75u9500) veya ucuz 65/70lik philips ( 70p8s6504 ) samsung /lg ( um7100, tu7100) alıp 3-4 yılda bir değiştirmek daha anlamlı olacak gibi düşünmeye başladım.
 
Son düzenleme:
Merhabalar 3.500 ile 4.500 arası tavsiye edebileceğiniz TV varmı Vestel android hakkında ne düşünüyorsunuz
 
Merhaba. Bu persembe a101de toshiba 49ll2a63dt modeli 2999tl fiyat etiketiyle satisa sunuluyor. Yatak odam icin dusunuyorum bu televizyonu. Tam karsidan netflix tarzi platform icerikleri izlemek istiyorum. Sizce bu model yeterli midir? Yoksa butce artirip farkli bir model tercihi yapmali miyim?

Ek olarak vestel 49ua9800 hakkinda ne dusunuyorsunuz?
 
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Çok Tv İzleyen biri değilim, şuan evimde evlenirken beyaz eşyanın yanında 26 "vestel hd hazır tv var :).limit 6000 e kadar çıkabilir dedimya çok tv izleyen biri değilim. evvela kaliteli bir uydu alıcısımı alsam (ne alsam pek bilgim yok) diyorum. Ayrıca bide üstüne box mı patlatsak diye düşünmüyor. 50-55 "tv özellikle [USER = 1453] @albanez [/ USER] üstadın tavsiy bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Slm hayırlı işler ustalarım hi level 50uhl650 şuan a101 online 2400 e stokta var gözüküyor.N11 de
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kupon indirimiyle 2800 geliyor.Değerli forum arkadaşlarım sizce hangisi @Adem Helvacı , @fikoloji regalda yenileme hızı 1800 hz gözüküyor b
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
var panel bilgisi ve hangi kartı kullanıyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
karşılaştırma sitesinde bu şekilde çıkıyor
Merhaba ben Regal 50R754U modelini yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Yeni TV almaktaki motivasyonum film izlemek için biraz daha büyük bir ekrana sahip olmaktı. 8 yıllık 32 inç Panasonic vardı. Malum piyasada fiyatlar almış gitmiş az paraya az köfteye razı oldum ama beni mahcup etmeyecek bir şey aradım. Tavsiye forumu @Adem Helvacı ve @fikoloji Vesteloji youtube kanalları etkili oldu teşekkür ederim bu çabalar iyi ki var. TV'ye gelirsek neden bu modeli aldım.
1- HiLevelin kasası tipi hoşuma gitmedi yoksa daha ucuz olurdu onu alırdım.
2- Toshibaların çoğu ortadan ayaklıydı ama benim TV sehpası için kenarlardan ayaklı olması lazımdı sırf bu yüzden Toshibalara bakmadım.
2- Vestelin 50 inç TV'lerinde samsung LG gibi iyi paneller yok gibi bir şey daha fazla para vermek istemedim.
3- Regalin fiyatlandırma konusundaki durumu konusunda Adem Beyi eleştirilerine kesinlikle hak veriyorum. Fakat TV yi Regal sitesinden 3 yıl garantili 2899 liraya almak cazip geldi çünkü özellikleri bu ayardaki Vestellerden aşağı kalmıyor.

TV nasıl derseniz derdim film izlemek olduğu için gayet yeterli görüntü kalitesi başarılı bence. Forum sayesinde panelin TMC, anakartın MB230 olduğunu öğrendik, Smart özellikleri düzgün çalışıyor. Netflix ve Youtube'dan film video açıp yüksek çözünürlüklü izlemek zevkliymiş, o yüzden 2hdmi 1 usb olmasına takılmadım çok ihtiyacım yok bunlara. VA panel olunca yanlardan seyir zevki düşüyor gerçekten karşısına oturacaksın :) Estetik olarak duruşu güzel, ama plastik kalitesi tabiiki ortalama. Genel olarak memnunum uygun fiyata gelecekse tavsiye ederim.
 
tu8500 ile tu8000 arasında kaldım. Var mıdır kronik sorun falan?
 
Geri
Üst Alt