- 4 Nis 2020
- 18
usta lg yada sony tek geçerim.
bu ikisi arasında ben de bir şey yazayım
Gamer iseniz direk Samy 6/7/8 OK dir
FILM için XF9x OK dir
"ortaya karışık" yaparsanız;ikisi de uyar ama ben bunda da yine Samy derim!
FILM ağırlığı yine biraz olursa bu sefer de Sony derim gibi bazı ön kriterlerim vardır
ama bunları çok ucuza veriyorlarsa o zamna da elime ilk değeni alır giderim yaw
"FILM" derken dalgaya düşmeyin;örneğin Browser dan şuraya girdim 1080p film
izledim bunu geçin bir kalem bu FILM filan değildir!
Şu programa girdim film izledim bu da değildir
-ya Bluray ya Bluray dir bahsettiğim doğru kaynaklar ister 2k olsun ister 4k olsun
BD cihazları prof.FILM için ilk ve tek kriterdir!
-DVD leri artık saymıyorum,bunu çok çok az kullananlar olsa da bu da doğru bir panel FILM kriterdir hala!
ancak 4K paneller işin bu kısmında çok fena çuvallıyorlar yaw!
-Ext.Receiver dan da FILM işi olmaz daha doğrusu biraz olur,o da yüksek bit-rate li yayın bulursanız çok da
güzel olur ama Türksat uydusunda böyle FILM veren tek bir tane bile kanal yoktur,gidilecek adres ise
Astra192/28 gibi uydulardır,özellike bazı Alman/Fransız kanlları bu konuda süperler heriflerin SD filmleri bile bizim
HD lerden hem resim hem de ses olarak çok daha iyilerdir!
Özellikle Alman/Fransız ortak kanalı olan ARTE-HD yi izleyin,heriflerin eski ANALOG 35mm lik filmleri
bile nasıl verdiklerini görürsünüz!
720 diye verdikler yayınlar ile bizim 1080 lerden daha iyidir!
-ext.HDD den yine kısmen olur ama her cihazla olmasa bile güzel bir MediaPlayer ile bu iş yine güzel olur
++
Bu paneller 1080/24fps yi güzel işleyemiyorlar maalesef! Sony burada biraz öne çıkıyor eskiden beri!!
Zidonun hangi modelini önerirsiniz ve de nereden bulabilirim . sahibinden de bi arkadaş Z9S satıyor 1400 TL demiş. Türkiye'den alınmış 10 ay daha garantisi olduğunu yazmış.netflix ve amazon prime önceliğiniz ise nvidia hddten film oynatacağım diyorsanız zidoo dune gereksiz bir alet nvidia ve zidoodan artısı üste koyduğu fiyat
Abi Ertuğrul burda forumda mı? kullanıcı adı ne bilmiyorum?
Zidonun hangi modelini önerirsiniz ve de nereden bulabilirim . sahibinden de bi arkadaş Z9S satıyor 1400 TL demiş. Türkiye'den alınmış 10 ay daha garantisi olduğunu yazmış.
onu Ertuğrul daha iyi cevaplar,Zidoo lar bildiğim kadarıyla artık eski havasında değiller
gibi geliyor bana,ama özellikle MP olarak kullanacaksan yine de Sadays da bilir bakalım
ne diyecektir