tabi ki SAMSUNG alacaksınız veta SONY
gerisi hikaye yaw
yaw bu forum,kalitesiz,giriş seviye v.s TV lerin mekanı olmuş,Sony/Samsung demek günah sayılıyor!
valla bana kalsa ben aynen böyle derim! ne Samsung ne de Sony,sakın almayın bunları diyorum
bu foruma para sıçan tipler gelmiyor beyler!
zaten müşteri profiline baktığınız zaman kimlerin geldiği aşkar
ama bazı insanlar bu kişileri eleştiriyor veya beğenmiyor veya herkesin sankim
kanunmuş gibi illaki Samsung/Sony alması gerekiyormuş!
Cebi dolu olan adamlar,hiç bir zaman forumlara gelmezler,eskiden gelirlerdi ama senelerdir
bu adamlar bir daha gelmiyorlar çünkü ağızlarına mıçtınız ve adeta servet düşmanlığı
yapılarak bu kişileri kaçırdık!
Bir de lafım 6 kağıdım var yok 10 kağıdım var diyenlere veya 15 kaüıt bayılırım diyenlere
bubnlar basıp alsınlar neyi istiyorlarsa!
Biz burada "Market işi" düşük kalite mallara bakıyoruz,ayrıca bana göre zaten "yüksek kalite" TV de yoktur
laf aramızda! zaten işlerin vardığı noktaya bakarsak yakında semt pazarlarında stand açılıp TV satılacaktır!
++
Bilinçli Tüketici yaratmak istiyoruz kısaca!
yeter gari milleti ....niz!
MARKA takıntısı çok ciddi bir hastalık oldu bu millette!
TV işinin yerli montaj/ithal v.s çok ciddi olarak moku çıkmıştır!
ülen parayı basayım da en Kralını alayım deseniz bile yok böyle mal
çok paranız varsa tavsiyem gidin Araba alın yaw
Bir de bazı kişiler 3 kağıt vereceğim diyor sankim servet veriyor gibi yapıyor,yapma bunu kardeşim! o kadar da değil
gerçi sana 3 kağıt çok geliyor olabilir ama olan mallarda maalesef böyle hala ederinin bayığı üzerinde!
Çin li bile uyandı ve 5 sene komik rakamlara satılan(kendi pazarlarında)TV ler şimdi ciddi pahalı ve normal
bir çin li işçi bunları artık alamıyor!
Örneğin HiSense veya SkyWorth TV ler komik paradan gidiyordu şimdi dudak uçurtuyor Çin liye!
gerçi maliyeti $200 ancak ediyor ama pazarda $800/1000 kağıda gidiyor(içeride)
TR ye gelirsem durum daha da kötü bu anlamda tabiki
kısaca gdip en ucuzundan bir şeyler alıp bir kaç sene kullanıp gelsin yenisi diyeceksiniz!