Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar bağlantısında 4K desteği olan TV tavsiyesi verebilirmisiniz.
Toshiba 50UL3A63DT veya HI-LEVEL 55UHL960 bu tv lerde PC bağlantısı 4K çözünürlük varmı ?
Bilgisayar bağlantısında 4K desteği olan TV tavsiyesi verebilirmisiniz.
Toshiba 50UL3A63DT veya HI-LEVEL 55UHL960 bu tv lerde PC bağlantısı 4K çözünürlük varmı ?
valla ben 5 kağıda bunu kaparım,keşke verseler+zaten 3 kağıt da bende olacak(Grundig den THH işi biterse 3 kağıt
gelecek 2 kağıt da ben ilave ederim)7 kağıt da olsa sanırım alabilirim 3+4 olur bana ama 3 ü zaten 10 taksite de
ödedim bir 4 kağıda daha çalışacak demektir
yaw bu THH işi ne zaman bitiyor acaba?? 27/Ocak ta işlem başladı hala neticelenmedi? bitse de paramı geri alsam
zaten ortada alacağım panel de yok laf aramızda,bari OLED alırım su sefer de,Monitör olarak kullanmak için
tam burn-in lik yani
Arçelik grubu iyi panel yapıyor(sadece en üst seriler de) elde kalmış NanoCell filan da uyar bana(GDU9800 mesela)
arada düşünüyorum yaw,bendeki seri piyasadaki en iyi IPS sayılır,o derece iyi,geri giderse şapa oturmakta var
hala 8 ve 11 yıllık Tosh ları kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de dikkatimi çekti,bir üye var tavsiye istiyor,ama Salonu çok ışık alan konumdaymış
VA/IPS v.s diyerek adamın kafasını birileri yemeden önce,ona tavsiyem salona komple
"Black-out" dediğimiz bir cins perde vardır,pahalıda sayılmaz,yaptırsın ondan sonra kapasına
göre gidip IPS veya VA alabilir
Ancak "Hanım" faktörü varsa,o işte yatar,onlar karanlık filan sevmezler gündüz vakti bu ne
yaw filan deyip arıza çıkarabilirler,bunu da aşmak adına bazı Black-out lar çok yoğun olmazlar(karartmada)
ucuzdur ayrıca bundan yaptırabilir
valla ben 5 kağıda bunu kaparım,keşke verseler+zaten 3 kağıt da bende olacak(Grundig den THH işi biterse 3 kağıt
gelecek 2 kağıt da ben ilave ederim)7 kağıt da olsa sanırım alabilirim 3+4 olur bana ama 3 ü zaten 10 taksite de
ödedim bir 4 kağıda daha çalışacak demektir
yaw bu THH işi ne zaman bitiyor acaba?? 27/Ocak ta işlem başladı hala neticelenmedi? bitse de paramı geri alsam
zaten ortada alacağım panel de yok laf aramızda,bari OLED alırım su sefer de,Monitör olarak kullanmak için
tam burn-in lik yani
Arçelik grubu iyi panel yapıyor(sadece en üst seriler de) elde kalmış NanoCell filan da uyar bana(GDU9800 mesela)
arada düşünüyorum yaw,bendeki seri piyasadaki en iyi IPS sayılır,o derece iyi,geri giderse şapa oturmakta var
hala 8 ve 11 yıllık Tosh ları kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de dikkatimi çekti,bir üye var tavsiye istiyor,ama Salonu çok ışık alan konumdaymış
VA/IPS v.s diyerek adamın kafasını birileri yemeden önce,ona tavsiyem salona komple
"Black-out" dediğimiz bir cins perde vardır,pahalıda sayılmaz,yaptırsın ondan sonra kapasına
göre gidip IPS veya VA alabilir
Ancak "Hanım" faktörü varsa,o işte yatar,onlar karanlık filan sevmezler gündüz vakti bu ne
yaw filan deyip arıza çıkarabilirler,bunu da aşmak adına bazı Black-out lar çok yoğun olmazlar(karartmada)
ucuzdur ayrıca bundan yaptırabilir
Merhaba
Yeni bir TV alma eşiğindeyim. Tv seyretme mesafem 3-3,5 metre. Samsung 50Ru7400 ile Vestel 50-55 ve 58u9400 arasında kararsız kaldım. 55 ve 58 odaya büyük gelir mi diye endişeleniyorum. Diğer yandan Samsung 50 ile vestel 50 arasında 1400 TL civarında fiyat farkı var. Bütçem elveriyor ama samsunga 4500 TL civarı vermek mi yoksa 4000 TLye 58 inch Vestel almak mı. Ne tavsiye edersiniz.
Merhaba
Yeni bir TV alma eşiğindeyim. Tv seyretme mesafem 3-3,5 metre. Samsung 50Ru7400 ile Vestel 50-55 ve 58u9400 arasında kararsız kaldım. 55 ve 58 odaya büyük gelir mi diye endişeleniyorum. Diğer yandan Samsung 50 ile vestel 50 arasında 1400 TL civarında fiyat farkı var. Bütçem elveriyor ama samsunga 4500 TL civarı vermek mi yoksa 4000 TLye 58 inch Vestel almak mı. Ne tavsiye edersiniz.
marka degerune para vermek bence mantikli degil, ben olsam toshiba 58 inc malesef oda piyasada yok, hi level55 uhl960 alip 500 tl. lik bir tv boxla 5 bin liralik tv konforu yasardim.
Biliyormuş nerde yaptım
Arkadaş güneş yansımasız diyor shud tv güneşli yere göre diyor google..
Va ıps sorunca Bilsem niye ademe yönlendireyim çalışsın çalışmasın nerede okudum bulamadım samsungta çalışcam yazıyordu adem usta, sato barış sormalı bulamadım ama bu forumda yazmıştı.
Bana reklam linkleri paylaşarak bilmediğiniz konuda daha fazla polemiğe girmeyin bak albanez usta gerekli öneriyi yapmış zaten, uzatmaya gerek yok, üstte üç mesajda suhd tvleri övüp, arkadaş bir şey sorduğunda bilmiyorum demeyeceksiniz, insanlar büyük paralar bağlıyor, Google bilgileri ile yönlendirme yapmak doğru değil bence sence de öyle değil mi
Bana reklam linkleri paylaşarak bilmediğiniz konuda daha fazla polemiğe girmeyin bak albanez usta gerekli öneriyi yapmış zaten, uzatmaya gerek yok, üstte üç mesajda suhd tvleri övüp, arkadaş bir şey sorduğunda bilmiyorum demeyeceksiniz, insanlar büyük paralar bağlıyor, Google bilgileri ile yönlendirme yapmak doğru değil bence sence de öyle değil mi
Bence öyle polemiye gerek yok.?
Lakin yanlış yönlendirme yok?
Reklam yok ?
Shud tv diye marka yok Samsungun cihaz her evde var cuz demedim al demedim ?
adem konusunda yanlış yok lakin yazıyı bulamadım samsungta çalışcam diye yazmıştı bu forumda ondan dedim
Orhan bey senin Arçelik OLED nasıl gidiyor bu arada?? sanırım bir sorun v.s yoktur
7 kağıt çok güzel bir rakam yaw,yani 5/6 kağıt verecek adam gitsin bunu alsın!
burn-in riski var ama,normal LCD lerin de bir alay sorunu var,en azından adam gibi
resim izlersin Oled panelle
Arçelik grubu bu Oled leri satamadı! sanırım "bitiriyoruz" yapıyorlar!
Can hocam merhabalar,55 gco9900 size sorarak almıştım,iki ay uğraşıdan sonra ancak renk ayarlarını yapabildi m( çok hassas ayar gerektiriyor)yinede tam olmadı,sizi Antalya'ya gelip alsam Balıkesir 'e getirsemmi diye de düşünüyorum. Gece performansı daha güzel.bana65" tavsiyesinde bulunursan memnun olurum,enaz toşh yl863 gibi resim kalitesi olsun istiyorum.bu arada bir 4 K uydu alıcıya ihtiyacım var. Mi tv stick bekliyorum selamlar.
"SUHD" da neyin nesi yaw,yoksa forumda gizli bir Samsung pazarlamacısımı var,bir ara bir tane çakal vardı
ama onu da şutladılar diye biliyorum!
yaw "SUHD" muhd veya buhd filan geçin bunları,bunlar Slogan tanımlardır ve Samy bunları "marketing"
işleri için kullanıyor ve her üretici de böyle "slogan" tanımlı laflar çoktur!
SUHD serisi diye 2015 den beri gazladığı bir panel de yok,sadece fiyatı iyice geçirmece yapmak adına böyle atraksiyonlara
başuvurup neticesini de çok güzel alıyor!
siz şimdi seriye bakın ama bakarken de cebinize de bakın bir zahmet,haybeye uçmayın sonra,ama para mok gibiyse
zaten gider en pahalısını alırsın!
++
"Matte" paneller eskiden vardı ama geçmişte kaldı,prof.paneller hariç artık hiç kimse gidip matte panel filan almaz
adamı döverler sonra!
Matte(o da öyle dandik kaplamlı olan değil tabiki ve bunlar IPS olup özel üretim panellerdir binlerce dolarlık!)
şimdi üreticiler parlak veya çok parlak katmanlı paneller üretiyor! zaten millet de renk körü olduğu için matte filan aramıyor yaw!
adama araba farı gibi ışık vereceksin katmanlar v.s sebebiyle de acaip parlak resim ortaya çıkacak ve millet balıklama dalacak!
günümüz panelleri bunlar maalesef bir Smart filan koyarsın al sana SUHD muhd filan
ve son olarak panel alacak adam bir de şu kadar param desin de milleti uğraştırmasın???
"SUHD" da neyin nesi yaw,yoksa forumda gizli bir Samsung pazarlamacısımı var,bir ara bir tane çakal vardı
ama onu da şutladılar diye biliyorum!
yaw "SUHD" muhd veya buhd filan geçin bunları,bunlar Slogan tanımlardır ve Samy bunları "marketing"
işleri için kullanıyor ve her üretici de böyle "slogan" tanımlı laflar çoktur!
SUHD serisi diye 2015 den beri gazladığı bir panel de yok,sadece fiyatı iyice geçirmece yapmak adına böyle atraksiyonlara
başuvurup neticesini de çok güzel alıyor!
siz şimdi seriye bakın ama bakarken de cebinize de bakın bir zahmet,haybeye uçmayın sonra,ama para mok gibiyse
zaten gider en pahalısını alırsın!
++
"Matte" paneller eskiden vardı ama geçmişte kaldı,prof.paneller hariç artık hiç kimse gidip matte panel filan almaz
adamı döverler sonra!
Matte(o da öyle dandik kaplamlı olan değil tabiki ve bunlar IPS olup özel üretim panellerdir binlerce dolarlık!)
şimdi üreticiler parlak veya çok parlak katmanlı paneller üretiyor! zaten millet de renk körü olduğu için matte filan aramıyor yaw!
adama araba farı gibi ışık vereceksin katmanlar v.s sebebiyle de acaip parlak resim ortaya çıkacak ve millet balıklama dalacak!
günümüz panelleri bunlar maalesef bir Smart filan koyarsın al sana SUHD muhd filan
ve son olarak panel alacak adam bir de şu kadar param desin de milleti uğraştırmasın???
Ayıp ediyon
Başka tür girsen yazmazdım.
Rahat ol ne samsung ne vestel tv pazarcısı değilim
Googleden güneş yansıtmaz bakınca shud özellikli çıktı.
Arkadaş yanlış yönlerdirme dedi bende
Yanlız adem bey samsungta çalışcam yazmıştı ondan soru sahibi arkadaş va ıps panelmi sorunca adem ustaya sor dedim uzadı işte
Can hocam merhabalar,55 gco9900 size sorarak almıştım,iki ay uğraşıdan sonra ancak renk ayarlarını yapabildi m( çok hassas ayar gerektiriyor)yinede tam olmadı,sizi Antalya'ya gelip alsam Balıkesir 'e getirsemmi diye de düşünüyorum. Gece performansı daha güzel.bana65" tavsiyesinde bulunursan memnun olurum,enaz toşh yl863 gibi resim kalitesi olsun istiyorum.bu arada bir 4 K uydu alıcıya ihtiyacım var. Mi tv stick bekliyorum selamlar.
şimdi bu yerli OLED ler bana göre biraz hikaye "settings" yönünden,bir "Panasonic" OLED gibi değil!
bunun yazılımı bana göre olması gereken değerleri veremiyor! zira herifler her tip panele aynı sistemi yüklemişler yaw!
devamını yazmıyorum şimdi milletin kafası karışacak yaw,bunlar "TV" üreticisi filan değil kardeşim,belirli
kalemleri toplayıp montajlıyorlar,toplamacı bunlar yaw
Ancak ya senin göz zevkinde bir sorun var(ama bunu anlayışla karşılarım yani zevkler ve renkler meselesi)
yada hiç bir panel seni kolay kolay açmıyor,bırak şimdi bizim eski Toshiba ları,böyle mallar yok artık
onları unutun,ortada 4K yayında yok gibi hatta tamamen yok! UHD panelden millet SD&HD izliyor
bir de panel diye üretilen mallar da gerçekten tam "MAL" bunlar yaw
şimdi "Gece" performansı iyiyse bence bu mal bana göre de iyidir demektir!
Gündüz işi OLEd lerde biraz sakat,zira istenen yüksek ışık değerlerine çıkamaz OLED ler ve adam da çok parlak
vivid-renkli v.s resim seviyorsa zaten gündüz Oledi bu adamı hiç kesmez!
ortamı karanlığa veya loş hale v.s getirmelisiniz!
Ben şimdi bunları bildiğim için örneğin OLED ler bana uyar,gecede gündüz de
+
şimdi yeni ve başka bir 65" mi istiyorsun orayı anlayamadım??
++
Ben Receiver da biliyorsun 3 şu marka haricinde başkasını tanımam!
Kathrein
TechniSat
Humax
ancak Kati ler 4K da iyi değil diye duydum! kullanmadığım içinde bilmiyorum açıkçası
ama TR ye ilk Humax ve TechniSat 4K ları ben getirmiştim her ikiside çok çok iyi,bana göre
Techni biraz daha iyi ama TF den birkaç kişi de Humi daha iyi demişlerdir! ama bu ikis de alan adamı
bu anlamda üzmez!
Şimdi diğer markarı da iyi diyebilirler v.s ama bana göre bu üçü var gerisi hikaye