Merhaba ikisi arasında sadece fiyat farkı yok biri ips panel diğer va panel. Tvyi nasıl ve ne için kullanıcanız çok önemli ben şahsen tam karşıdan ve akşamları ışıksız ve karanlık ortamda izelyen biriyim ve Lg bu isteklerimi özellikle nanocellde vermedi şuan iade ettim ve vedtel aldım. Nedenine gelince nanocelli aşırı parlaklığından ötürü çokkaranlokta çok ışık hüzmesi ve kenarlardan sızmalar oluyor ve bu kusur olarak ögrülmüyor tvnin yapısı bu çünkü. Bunu dikkate alın. Ama ben gündüz izlerim gecede ışık yanar bizde ve yandanda belli açıyla izlerim diyorsanız ve maçtır belgeseldir tv programları vs içinse maçı san ki sahadaymış gibi size o hissi size yaşatır görüntü muhteşem. Bide o kadar çok özelliği varki biz sadece standart yada kişisel ayarlar yapıp kullanan insanlarız ki çoğu özelliğini kullanmıyoruz.Bugün tv almak için mediamarkt a gittim. Aklımda 3900 tl ye Samsung 50RU7105 almak vardı. Satıcıdan LgSm8000 nanocell tavsiyesi geldi 4800 tl ye. Sizce bu fiyat farkına değer mi. Bu iki tv yi aramızda kullanan arkadaşlar var mı. Tavsiyenize ihtiyacım var. Tşk ederim
Samsungsa va panel olduğunu biliyorum o biraz daha karanlıkta izlenebilir bir tv olduğunu düşünüyorum onla ilgili bir izlenimim yok bu yüzden yorum yapamıcam. Ama size üzeceni sanmıyorum. İsteklerinizi belirleyin ve markaya veya fiyatına bakaraktan almayın hatta satıcı göklere çıkarsa bile size kendi istediğinizi alın derim. İnş. Gönlünüze göre bulursunuz.