dhden tv tavsiye bölümünden geldim bu siteye.35 sayfanın hepsini okudum.yine de kendi beklentilerime göre hangi tv yi almam gerektiğini inanın belirleyemedim.şunu anladım ki 4000 tl altı için hemfikir olunacak bir ya da birkaç model yok.
ben oturma odamda 2015 yılında almış olduğum 55ju7500 kullanıyorum.televizyonumdan genel anlamda memnunum.beni rahatsız eden şeyler smart kullanımında bazen inanılmaz yavaşlama oluyor,bazen de maç izlerken top arkasında iz bırakıyor.(bu arada kullandığım tv nin paneli va mı?,nasıl bir tv?)
salona ikinci bir televizyon almayı düşünüyorum.bu televizyonda;
smarttan sadece youtube izlenecek(en önemli alma amacım bu.kızım çizgi film izleyecek)
film izlenecek(ikinci en önemli alma amacım bu)
steamlink ile pcye bağlanıp oyun oynanacak
normal tv yayını izlenmeyecek
digitürkte sadece maçlar izlenecek
yazın trt 4k dünya kupası izlenecek
49 inch olabilir
fiyat olarak 3200 tl(2500 ile 3200 arası diyeyim)
aslında bütçe uygun olursa en iyisi 49mu8000 almak ama o fiyatlara çıkmak istemiyorum.ilk defa sizin sayenizde vestelin de alınabilecek tvlerinin olduğunu gördüm.acaba 49ud9400,50ud8800 mı alsam.lg 49sj800v düşündüm ama buradakiler lg önermiyor görebildiğim kadarıyla
velhasıl okudukça daha çok kafam karıştı
ben oturma odamda 2015 yılında almış olduğum 55ju7500 kullanıyorum.televizyonumdan genel anlamda memnunum.beni rahatsız eden şeyler smart kullanımında bazen inanılmaz yavaşlama oluyor,bazen de maç izlerken top arkasında iz bırakıyor.(bu arada kullandığım tv nin paneli va mı?,nasıl bir tv?)
salona ikinci bir televizyon almayı düşünüyorum.bu televizyonda;
smarttan sadece youtube izlenecek(en önemli alma amacım bu.kızım çizgi film izleyecek)
film izlenecek(ikinci en önemli alma amacım bu)
steamlink ile pcye bağlanıp oyun oynanacak
normal tv yayını izlenmeyecek
digitürkte sadece maçlar izlenecek
yazın trt 4k dünya kupası izlenecek
49 inch olabilir
fiyat olarak 3200 tl(2500 ile 3200 arası diyeyim)
aslında bütçe uygun olursa en iyisi 49mu8000 almak ama o fiyatlara çıkmak istemiyorum.ilk defa sizin sayenizde vestelin de alınabilecek tvlerinin olduğunu gördüm.acaba 49ud9400,50ud8800 mı alsam.lg 49sj800v düşündüm ama buradakiler lg önermiyor görebildiğim kadarıyla
velhasıl okudukça daha çok kafam karıştı
Son düzenleme: